Коментари - Григор на луксозна, но мразовита почивка с родителите си (снимки) | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тия мега кадърните, които го плюят, че за нищо не става....вие къде бяхте послоедно на почивка?

"Кадърните" в плюенето.

На мен като ми пуснат парното в София и не ми трябва да ходя никъде. Чакам с нетърпение да ми пуснат парното при 20С днес по обед.

с този гащеризон мяза на водопроводчика Каналин Цолов....шегувам се...това е едно постигнало много момче което радва семейството си и българите..да е жив и здрав

Приятна почивка! Бъдете живи,здрави и се радвайте на живота си! Това,което сте постигнали заедно е много! Пожелавам и много бъдещи радости и успехи!

Колкото и да е странно,приема се че всички искат да отидат на екзотичен плаж с палми и да релаксират.Аз като Гришо за почивка харесвам повече зимните картини.Чакам с нетърпение другия месец,за да отида в Доломитите,където има четири старта за Световната Купа - във Вал Гардена и Алта Бадия.През деня ще караме ски и ще гледаме световния елит на спускачите по белите писти.Вечерта - на коледен базар във вал Гардена или Инсбрук.Италия или Австрия ? Какво значение има ? Където ни скимне ще ходим.Това наричам аз почивка.

в "Под прикритие". Малко като Бъстър Кийтън - "Каменното лице". С тая разлика, че тоя беше "Каменното дърво". П.П.: А, не... Тоя е тенениста май? Много си приличат двамата.

а където е модерно да се снимат, за да дразнят "приятелите" си. Както един път умно каза Уил Смит(защото втора умна негова мисъл не се е разпространила): "Купуваш си неща, от които нямаш нужда и не харесваш, за да впечатлиш хора, които не харесваш и не ти пука. Коментарът беше по повод въпрос къде е профукал първият си милион спечелени долара. Оказа се, че ги е пръснал за ланци, гривни, обеци, диаманти и коли... Дори къща не си беше купил.

Семейство от дебили. по тв даваха как дъртият лакомо муа а дъртата си бъркаше в носа и си ядеше сополите...коментатора каза/французин /.да не ги съдим тези полуумни хорица но посъветва каун ада ги държи далеч от корта.

Семейство от провинциални, комплексирани дебили. Някакъв си некадърен, бездарен, безхарактерен Путьо, който се мъчи да заиграе тенис ... и докато почне да играе, станал на 30 години. И вече е стар за спорта ... откажи се Дришо и почни да лапаш пишки, там най ще те бива !!!

На Григор - браво, че е завел родителите си! А на комплексарите завистливи - опитайте се да се харесате такива, каквито сте. Не може всички да са богати и успешни, че пък и красиви. За всички има място под слънцето.

Много комплексари се събрали да плюят тук ! И що сте врагове на удоволствието на Григор? Ми нормално завел родителите си да видят неща ,а и те да се видят ,и прекарат време заедно ! Какъв е проблема на драскащите завистници ?

Любимец е на гейовете.

Не всички тук си падаме по мъже като теб.

Вегас.Ти?

защото не познава такива талантливи хора със силен характер като Вас, които са успели много повече и не са на някакво си 20-то място в света, а са на 1-во място по изящна словестност. Вие сте истинско съкровище. Защо се криете, а не ни зарадвате, че има такъв успял българин като вас!

им е, че искат, а не могат. Нищо не, хора, вие пък сигурно сте добри в друго

Май ти си специалиста в този древен занаят !

Последното "вас" би трябвало да е също с главно "В".

На сън ли ?

Сестра ти и майка ти са по-добри от мен, а пък за дъщеря ти ... просто думи нямам.

почна се .

Стелянчо, това неговото заслужен отдих ли е?

Навсякъде трябва да е с малко "в", защото главната буква е знак на уважение, което това свернословие не заслужава!

Най ма кефи гол по шапка, ох ощи ни мога да са успокоя

Super süss

видор, с написаното доказваш, че си абсолютен глупак... Ако някой сърбин напише нещо такова за Джокович, останалите сърби ще го линчуват... Успелите хора трябва да се уважават, приятелю...

Гришо, я стани един фотомодел, зарежи тоя тенис да са не мъчиш!

като жена ти казвам...имаш проблем..щото си Гей:) такова отвратно писание рядко се чете . Гришо е вече успял а ти си по малко и от 00

Готино местенце!

Че да не разбуни вулкана. Тогава лошо, ще загуби от някой квалификант.

като тма секъпат у горещите гейзери зимата?!?

Еееех, Ганьо! Все някой ти е трън в очите и виновен за мизерния ти живот! Гришо е готин, позитивен, талантлив, дали е 20-ти или 320-ти е фукция на късмета/положения от него труд, и физически, и психически. А и за него е важно е какво има в бановата сметка, а не какво ти мислиш за него! Гледай да не замърсяваш eфира с твоите нищожни и негативни мисли!

И твоите родители също! Продължавай да ни радвваш и да ни караш да се гордеем с тебе! Много Здраве и Успех