Преслава се разходи в Пловдив по джапанки и без грим

Преслава избяга от суетата. Попфолк звездата захвърли 15-сантиметровите сценични токове и се разходи в центъра на Пловдив с удобни жълти джапанки и симпатична черна рокля.

Обратно в новината

Коментари - Преслава се разходи в Пловдив по джапанки и без грим | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Я, елате пиленца при батко..."

кои го боли че някакво гюбре ходило някъде

Папаракът откъде ли е я извадил тая едрозърнеста бленда на първаите една-две снимки? Все едно че гледаш някоя от редките снимки на неулавимия Калос Чакала, направена на о-в Аруба с любителска камера! А иначе - какъв ли шок ще за е било за клетите чалгари да видят своята кумирка необградена от идеалистичната аура на макиажа и фотошопа? Един сайт веднъж беше публикувал по две снимки на известни кино-звезди и модели - едната от списание или филм, другата случайна, най-обикновена, без грим и мигли. Разликата беше изумително шокираща! Тогава човек разбира, че идеалните образци на жественост и сексапил са всъщност едни най-обикновени каки или лелчЕта!

Е, много късно прочетох новината.Иначе щях да излезна на главната и да скандирам с лозунги.Такава красавица и то без грим.

Какво ни натрапвате фалшиви новини. Това не е Преслава. Глупости , черна рокля , бяла чанта и жълти джапанки. Някой се хващат на измислените новини и започват с ценичните коментари.

Всяка буква от живота на богините и боговете е дар!

пресче, да си беше сложила и жълти прашки.....

Страшни снимки... как разбрахте че е без грим?

така безтокчета дупето и е на две педи от земята.да внимава с консумацята на боб,че ако почне да стреля сте счупи плочките, *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

че те снимките ви много размазани или в гръб,бе,как да се разбере,че и без грим е привлекателна

поздравленя за решението и, но все пак да беше показала някакав стил - черна рокля, бяла чанта, а дяпанките - леле, леле - ялти. в сличая не е с каси пахталонки, та да е с дяпахки - да беше сложила поне хякакви сандали, а то сега - хубава ихицятива , ама на ...... фолкпевица. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Като прочетох "...се разходи по джапанки и без..." и получих сърцебиене. Ама не, то било БЕЗ грим, пък аз кво си помислих...

Черна рокля, бяла чанта, жълти джапанки....това не е удобство, нито липса на суета, а липса на вкус. Но чалгарията е така по природа.

Браво! Впечатлена съм от този подвиг! Невероятно!

Била е и без гащи.

Това не е Преслава.

Е ПО КАКВО ПЪК ПОЗНАХТЕ ЧЕ ТОВА Е ПРЕСЛАВА ?

Все си мисля, че поне сносната журналистическа етика предполага да ни сервирате фактите, евентуално със снимков материал, без да ни натрисате субективните си мнения! Защо не ни оставите всеки сам да си прецени кой и как изглежда, защото примерно на мен, на тази снимка, същата г-ца ми изглежда повече от посредствена, с меко казано зле скалъпен ансамбъл от черна рокля, джапанки в жълто и бяла чантичка, която не е спортен модел?!?!