Guns 'N Roses изнесоха концерт пред 40 000 фенове в Букурещ

Тазгодишното световно турне ще бъде най-голямото в историята на американската група

Обратно в новината

Коментари - Guns 'N Roses изнесоха концерт пред 40 000 фенове в Букурещ | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бях на концерта в Рим. Много се зарадвах, че са се събрали и ще ги гледам, но Пищенето на Аксел беше брутално. Голямо падение. Добре ,че беше Слаш и групата да се отсрамят пред 45000 души. Много от които припадаха от жегата а бирата от 330мл по 7 евро.

Бях на концерт на Guns във Виена през 2018 в оригиналния им състав. За съжаление Axl е изгубил голяма част от вокалните си възможности с годините. На практика Slash изнесе концерта.

Предпочитам да ги слушам на запис, бяха феноменални, но злоупотребата със субстанции си казва думата.

Guns 'N Roses се събраха отново през 2016 г. и от тогава изнасят концерти, първия бе мисля през април 2016 г. Така че това не е първия им концерт! Освен това Аксел Роуз си е изгубил гласа, това не е пеене, а пълно разочарование! Не е от възраста! Дейвид Ковърдейл е по-възрастен от Аксел, но продължава да пее феноменално! Много, много жалко! Бах им голям фен...

Навремето GNR бяха просто модерни, сега и това не са..

Няма такава музика като тяхната. Когато излязоха гласът на Аксел ме дразнеше неземно и ги игнорирах. След години осъзнах какъв тиквеник съм бил и се позаслушах. Рокендрол със смисъл за интелигентна аудитория. За съжаление, голямата част от аудиторията иска нещо да и шляпа и тропа на кратунята и да се ентернейнва. Предполагам, че като свирене нямат проблем да го докарат, обаче не съм убеден, че супер кретенските вокални партии дедо Аксел ще може да го докар до качество.

За огромно мое разочерование това беше най слабото им представяне в историята им. Не, че бях зареден с някакви свръх-нереални очаквания, но някога бляскавите рокаджии.

Една от малкото изключителни групи, създали няколко вечни класики! Слагам ги почти в лигата на колоси като Дийп Пърпъл и Металика и далеч преди много други. Да са живи и здрави и да не прекаляват с дрогата и пиенето.

Концерта в Букурещ беше невероятен!

Едно време бяха Гънс ен роузиз, а сега са Гъз и рози!

Много ги обичам, но не бих си причинил виенето на сегашния Аксел Роуз наживо. Толкова е зле, че на моменти тонрежисьора му намаля звука на микрофона. Явно лакомията му е по-голяма от достойнството и не може да каже "до тук бях".

Беше жестоко!

Не мисля, че Gun's са по-велики от Скорпионите, но ако ще е като Scorpions в "долината на виното", макар, че там си е див баир, по-добре в Букурещ на концерт.

nitzi...

Те са зависими от алкохол и субстанции. Изпълненията им са пето качество.

Така е то... Това е то... В Букурещ - световни рокконцерти, в София... фермерски пазари и Рут Колева...

ТАКА Е С ТОЛКОВА РУСОФИЛИ И ПО ЛОШО ЩЕ СТАВА

Въпрос към българските промоутъри: защо между Букурещ и Атина за пореден път Гънс пропуснаха България?

Моля ви, недейте да препредавате грешна информация от БГНЕС! Guns N' Roses концертират във възможно най-оригиналния си състав (Axl Rose, Duff McKagan, Slash) от 2016-а година, като първото им шоу отново заедно бе през април тогава. Изобщо не е вярно, че в снощния им концерт в Букурещ се събират на сцената за първи път от 27 години. Отгоре на това те вече направиха едно грандизно три-годишно турне след реюниъна, което им донесе рекордни приходи. Минаха 7 години откакто пак свирят заедно.