Хари и Меган "нямат нищо общо" с предстоящата книга за британското кралско семейство

Произведението ги описва като "разрушителни сили", способни да модернизират монархията

Обратно в новината

Коментари - Хари и Меган "нямат нищо общо" с предстоящата книга за британското кралско семейство | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Кралско семейство " много се смях. Тия са отврат, смрад, боклуци. Повръща ми се от тях.

че нямат нищо общо с книгата, само ще капитализират, покрай медийния шум и съдържанието в нея:)))

Скоро чакаме развод, в който памукоберачката ще му свали 10 кожи на Хари Тъпото.

Е нали вече е редови гражданин? И тоя като нашето величество, само и той да не си поиска Чамкория...

сте, че не е принц, но в никакъв случай не е и редови граждани. Все още си се води херцог на Съсекс, с всичките социални и материални привилегии, идващи с титлата:))

никой не е насилвал Меган да влезе в кралската институция, както и надали някой я е изгонил от там. Просто решения, вземани по емоции от две не особено умни персони в сянка, които разчитат на това, което загърбиха. Всичко ще е до време.

И кое по-точно ще е до време? Нещо се изказвате,ама и вие не знаете какво точно всъщност искате да кажете. Нали ви пречеше на такива като вас, че била в кралското семейство. Е, жената ви показа, че не е примряла да е част от него, ама сега и това пък ви дразни. Ха-ха...И не знам как пък решавате дали някой е тъп или умен само защото сте видели няколко снимки негови в жълтата преса и сте прочели наколко или повече статии пак в жълтата преса за него.Вие нали много умно си живеете по панелките и гоните метрото с умни крачки всяка сутрин, какво ви пука тогава?

Не ни интересува ама и никой не вярва че тия двамата не са казали бая глупости под сурдинка срещу някой и друг материален интерес и както винаги бързат да се измъкнат сякаш хората незнаят как крадеца вика ''дръжте крадеца..''

Тази кога слезе от дървото, кога започна да дава тон на Кралица Елизабет. Ще гризе голямото дърво .

Хари е наркоман. Мегън му дава тежки наркотици за да плюе семейството си. Той постоянно е на черешата и няма контрол над жена си.

че вековните институции някак естествено изхвърлят негодните. Натириха ги в ЛА, сега остава да намерят и колиба в някоя плантация и са на мястото си. Хари ще бачка в конюшнята, като татко си.

Нямат, нямат. Лично памукоберачката е диктуват на двамата автори какво да пишат в халважиския тефтер. Тази мрази в червата си Кейт.