Хари и Меган "нямат нищо общо" с предстоящата книга за британското кралско семейство

Произведението ги описва като "разрушителни сили", способни да модернизират монархията

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нямат, нямат. Лично памукоберачката е диктуват на двамата автори какво да пишат в халважиския тефтер. Тази мрази в червата си Кейт.

че вековните институции някак естествено изхвърлят негодните. Натириха ги в ЛА, сега остава да намерят и колиба в някоя плантация и са на мястото си. Хари ще бачка в конюшнята, като татко си.

Хари е наркоман. Мегън му дава тежки наркотици за да плюе семейството си. Той постоянно е на черешата и няма контрол над жена си.

Тази кога слезе от дървото, кога започна да дава тон на Кралица Елизабет. Ще гризе голямото дърво .

Не ни интересува ама и никой не вярва че тия двамата не са казали бая глупости под сурдинка срещу някой и друг материален интерес и както винаги бързат да се измъкнат сякаш хората незнаят как крадеца вика ''дръжте крадеца..''

никой не е насилвал Меган да влезе в кралската институция, както и надали някой я е изгонил от там. Просто решения, вземани по емоции от две не особено умни персони в сянка, които разчитат на това, което загърбиха. Всичко ще е до време.

Е нали вече е редови гражданин? И тоя като нашето величество, само и той да не си поиска Чамкория...

И кое по-точно ще е до време? Нещо се изказвате,ама и вие не знаете какво точно всъщност искате да кажете. Нали ви пречеше на такива като вас, че била в кралското семейство. Е, жената ви показа, че не е примряла да е част от него, ама сега и това пък ви дразни. Ха-ха...И не знам как пък решавате дали някой е тъп или умен само защото сте видели няколко снимки негови в жълтата преса и сте прочели наколко или повече статии пак в жълтата преса за него.Вие нали много умно си живеете по панелките и гоните метрото с умни крачки всяка сутрин, какво ви пука тогава?

Скоро чакаме развод, в който памукоберачката ще му свали 10 кожи на Хари Тъпото.

че нямат нищо общо с книгата, само ще капитализират, покрай медийния шум и съдържанието в нея:)))

сте, че не е принц, но в никакъв случай не е и редови граждани. Все още си се води херцог на Съсекс, с всичките социални и материални привилегии, идващи с титлата:))

"Кралско семейство " много се смях. Тия са отврат, смрад, боклуци. Повръща ми се от тях.