17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Че надзирателите не носят ли маски? :-)))

Всички знаели, ама си мълчали десетилетия. ОПра Уинфри и тя знаела ама си мълчала и се снимаше на десетки коктейли до Уайнстийн. Иначе тя е милиардерка и най-богатата жена в Холивуд. Толкова за глупостите как "всички си мълчали, за да не може Уайнстийн да им вгорчи живота и кариерите". И изведнъж всички се разпищяха как ги бил поканил на вечеря У ТЯХ/В ХОТЕЛ и те изобщо не подозирали, че иска да прави секс с тях. Накрая стигнахме до обвинения от сорта, че някой ги бил погледнал на секс преди 15 години и айдееее, хаштагове, смърт, затвор за перверзника!

Владо, друга работа нямаш ли, бе? На държавна служба е така. До обед четем клюки. Следобед почивка. Седнал да разсъждава.

Как така още не започнала, и сте пуснали снимка на Пулев след среща с Джоши?

0

Всичко се връща, Харви.

ПОМИСЛИХ ГО ЗА КУБРАТ ПУЛЕВ

Байдъна и саксофона са били сред честите фриволни партита на милиардера. Затвора на ню йорк е под юрисдикцията на губернатора кумо

Тръмп също. Дори май Мелания е била една от неговите момичета и така се е запознала с Тръмп.

Отвратителен. Точка.

Можете ли да ми кажете кое е това момиче, което ще се качи в 2 часа през нощта да пие кафе с Харви Уайн-стиин?! Това е момиче което за роля е съгласно на всичко !

#MеТоо

Питай дъщеря ти, глупак.

Еврейте най добре могат да си правят номера!

Епщайн го очистиха, защото можеше да извади кирливите ризи на целия прогнил, американски естаблишмънт.

И същите яедофили и насилници откраднаха изборите от американците.

Толкова ли не можа да духне когато можеше. Една пластична и купен паспорт в източно-европейска държава или централно-азиатска и пак ще си отебе. Явно има силни неприятели и са го сготвили.

И за какво цялата галимация? Пари, интриги, корупция. Били Линда истински щастливи и какво отнасят от придобивките си на онзи свят ?

Тоя поне си е отебал.

Ей коври, бастисахте момъка! Ни въй срам!

Егати тюрлю гювеча. Кана Рачева ряпа да яде с измислиците.