Холивуд с рекордно ниски приходи от почти 40 г. насам

Пандемията обърка плановете на шоубизнес индустрията

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мрете бе, педофили нещастни...

Една добра новина !!! А ако фалират светът ще стане по-добро място за живеене !!!

Кефф, тези са особено противни! Фалит им пожелавам на всички "велики" киностудия и актьори!

Ей, замундаджии скапани по-долу! А да се сещате кой ви пълни пиратските кабеларки и торенти със съдържание? Сериозно ли се опитвате да лъжете, че НЕ гледате никакви англоезични филми? Какво гледате тогава, турски сапунки? И това е по-добро от Холивуд, така ли? Комплексари неадекватни.

Ха дано фалират гадните чифтета .

Министерството на Либерастката Пропаганда си загуби и последни верни почитатели Закривай

Няма някой, който да мрази повече зловредните евреи от мен - и съм го казвал стотици пъти. И да - Холивуд е много еврейски и доста педофилски. НО - като се радвате на последствията от Ковида и локдауните всъщност празнувате и поощрявате точно най-страшния и актуален еврейски план: да избият и подчинят хората по света в много кратки срокове чрез боен вирус и премахване на всичките ни права и свободи. Осъзнайте се малко.

ами да започат да събират пари чрез есемеси. те и без това за друго не стават в тоя холивуд на психопатите. ако правеха истинска боза, щяха да имат много повече почитатели... :-)))

Ако студията фалират, това ще означава милиони нови безработни хора. Плюс спад на приходите с милиарди, рязък скок на необслужените кредити, възможни са и фалити на банки. Същите неща за валидни и ако фалират някои други от големите индустрии - автомобилна, строителна и т.н С други думи, положението ще стане още по-зле. А който смята, че това няма как да го засегне, му пожелавам да си ползва главата не само за закачалка ;)

slaveina

Е какво се очаква в тази международна криза? Тъкмо малко да се поспрат, защото киното последните години няма никаква стойност.

Каквито са филмите - такива са и приходите. Не може от римейка на римейка да чакаш чудеса.

Ти да видиш!