17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Наградите Оскар вече се връчват по точкова система , като всяко нещо различно от ВИСОК, БЯЛ, ХЕТЕРОСЕКСУАЛЕН МЪЖ носи бонус точки!!! Това е тъжната истина ! Затова и USA филмите са пълни с чернокожи : съдии, полицаи, големи началници -все неща , които в реалния USA живот не стоят точно така !!!

Афроамеркинците отдавана злоупотребяват с привилегиите дадени им от хазарските собственици на САЩ.Всеки черен уволнен от работа веднага се оплаква че е уволнен по расистки причини и веднага го връщат независимо дали има основание или не.Всеки полицай знае, че белите можеш да ги правиш каквото си искаш, но ако черен върши нещо нередно и го спипаш в кърпа ти в вързано обвинение в расизъм ако си бял полицай и прочие.Не ме учудва и този клоун че прави подобни номера с цел лична облага.

За полицаите не е точно така. Доста черни измират, което едва ли е лошо.

По-добрата половина на американците, а и нея я има още, щеше да му помогне да се издигне. Без да инсценира нищо. С реално хомофобско и расистко нападение от сърце и душа!

къде да се "издига" пък тоя некадърник?! например, във въпросният сериал "империя" от 100 актьора само 2-3 са бели. то въобще напоследък със свещ да търсиш филм за бели и хетерокексуални хора, едвам намираш нещичко, да не говорим за откровени нагли смешки-черния орфей, черния ахил, черната ана каренина, абеее-черен е днешния ден на киното, в буквалния и в преносния смисъл. само гледайте цирка на тазгодишните оскари какъв ще е и си правете сметка...

Какъв е този шум ,Джон ?

Джендъри, сър!

Хайде сега всички в един глас #me too! Колко ли от тези случаи са били нагласени? Тези причиняват на себеподобните си всъщност повече щети отколкото всеки средностатистически расист или хомофоб би могъл.

Боклуците си служат с непочтени методи за да се издигнат. И все пак откривателя на ДНК ще се окаже прав за изказването си наскоро, заради което му отнеха наградите.

типично...

Така се издигат в Холивуд. Само е пропуснал да каже, че е и евреин. ;)

Смятайте колко е важно да се смазва белия човек по всякакъв начин.

Всички "расистки" нападения са такива, но трудно се разкриват или не ги прикриват.

Чернокож актьор гей - тоя е направо за Оскар по негов избор!

и майка еврейка...

Убава работа, ама сиганска!

Той се е бунтувал, срещу расизма като препитание за расисти - началници!!!

Определени общности сега газ пикаят, че този така тъпо ги издъни :)) Всъщност, това може би е най-добрата новина за деня.

че постановката е организирана по идея на Камала Харис/сем. Обама. Гейчето е техен близък, активен демократ и антитръмпист. Тия превърнаха Америка в гротеска, а посе обявяват други страни за империи на злото.

Добре си я имайте на ум тази новинка следващия път когато някоя жена изреве, че била жертва на насилие.

леле, докъде е стигнала еманципацията при теб?!?

Докъдето на всички ни.

Когато излезе с инсценировката всички медии в Америка естествено се обединиха да го защитават,като даже заклеймяваха всеки дръзнал да твърди че случилото е лъжа в расизъм!?Е поне докато полицията не научи за случилото се от медиите(тъй като умника е пропуснал да помисли за тази част) и не поискаха обяснение защо актьора не е съобщил за нападението и защо отказва да сътрудничи за разкриването на "нападателите си" се при което положение бързо стана ясно, че всичко е било просто една инсценировка! Дир,тая история от известно време не е голямата новина!Та поне да бяхте описали всичките подборности в статията вместо набързо да претупате нещата заради закъснението си.

Дискавъри - награда за разследваща журналистика в България!

В нормалните времена на родителите ми се котираха мъжкари като Юл Бринър, Брандо, Редфорд и разкошните, нежни жени. Днес е задължително да си сбъркан, за да ти обърнат някакво внимание в Холивъд и на най-големия еврейски празник, Оскарите. А после обявяват истината за теория на конспирацията.

Редфорд - мъжкар? Само когато е управител на затвор.

ИДИОТ! Наистина си анормален!

И защо го обиждате? Редфорд за мен никога не е бил мъжкар като Стив Маккуин или Пол Нюман. Ролята, с която го помня е Трите (6) дни на кондора, където определено е обратното на Джейсън Борн. А анормален просто според мен смята, че най-мъжкарската му роля е в Брубейкър - където играе точно управител на затвор.

Човек като каже на някой педераст, няма предвид половата ориентация, а педерастките номера, които прави този някой.

То и параноиците могат да бъдат преследвани.

Е, МИ КАКВО ДА ВИ КАЖА - ВЕЧЕ НАИСТИНА Е ИЗВЕСТЕН.... КХХХХХ :)))

Как стигнахме дотук?

Експериментът започна по време на Третия райх с локалите в Берлин, бъкани с извращения, представяни като изкуство. Един, чиято историческа роля трябва да бъде преосмислена, реши да сложи край, обаче го насметоха. Оттогава досега нямат спирачка. Скоро за да се издигне в обществото, човек ще трябва да е педофил.

Късно започваш. В древна Гърция човек, за да бъде ученик, е трябвало да бъде геронтофил.Чак после педофил, след като се е издигнал.

да не забравяме Средновековието, което идва именно за да прекъсне тенденцията.

И после се чудят защо не печелят оксари

И после пе.ерасите искат уважение. Да, ама не.

достоен за член на ГЕРБ, нали името им показва, че са за либералната хомофилна евро-идеология

Истината ще възтържествува! Чудя се само кога и колко кифли от "#metoo" ще изобличат в лъжливи обвинения в сексуален тормоз.

Излиза, че и американците си имат техните комплекси. Просто са им различни от нашите. Но очевидно си носят нещо тъмно в душите. Друг континент, други комплекси.

Това е така,възползват се от т.н.расизъм и играят много долно и непочтенно !Да го наречем Гей-Расист ,по му отива !

значи, щом като транссексуалните могат да си сменят пола, защо хомосексуалните твърдят, че не могат да се променят и да се лекуват?

Мангалски номера ....;)

Хитри джендърски номерца...

Най-после се видя, че много от крясъците до възбог за расизъм и хомофобия са измислица на тези, които тормозят хората с тези несъстоятелни претенции. Никой не отрича правото на хомосексуалистите да правят любов с когото си искат, стига да не го развяват под носа на хетеросексуалните като мръсен чаршаф. И за расизма - толкова права имат разните раси и етноси, различни от белите, че вече трябва да се създадат организации на световно ниво за защита на бялото население на планетата от расизъм спрямо тях от страна на различните от тях.

срещу белите не може да има расизъм, така пише в либералните американски вестници и сайтове

Достоен за член на ръководството на бсп.

много си осторумен, бе.....айде стига с тъпизмите

Поредно доказателство, че хомосексуалните и т. н. различни не са добре в главата!!!

Гейски работи.......

Актьор плаща на актьор - накъде отиваме?

Мангал педал!

Комбинация между гей и кюнец! УжасТ! Колко ли такива лъжливи случаи има?!

Сега заслужава наистина един бой.

Хем негър , хем гей ..... то си е казано ТИЯ НЕ СА ХОРА !!! НЕ НА РАСИЗМЪ !!

Аре бе, де го тоя метеорит, време му е да пада вече...

Ми ...Педераст!!!

Най-дискриминираното същество е бял, беден, хетеро мъж!

А най-съвършеният представител на Homo Sapiens днес е спонтанно самопределящ(а) се сексуално негър(ка),преференциално гей, веган, без коса, на велосипед и с фотоволтаик на челото.

и с витилиго

Т.е. същото онова същество, на което накрая като му писне, започва да се строява в карета и да шпацирен унд марширен, малко след което светът пропищява. Нека, нека...

То всяко търпение си има граници. След това човек му прещраква.

Аз като представител на трансджендър вегананското атеистко Германо инжинерно общество, което пуши електронни цигари с органично безкофеинова студено пресована соева кърма и като човек, който ходи по 5 пъти на Индийска гола кросфит йога. Също така съм и феминист и се самоопределям като пастафариански Апачи хеликоптер/куче, което служи само на един господар: моята чихуахуа на която помогнах да пресече границата с Мексико, защото мразя Доналд Тръмп. Ако това не ви харесва то вие сте арогантни, плиткоумним хомофобски, глобалофобски сексисти. (Оф изморих се).