Хю Грант ще става татко за четвърти път

Шведската тв продуцентка Ана Ебърстийн (36) отново е бременна от Хю Грант, издава близък до актьора за Entertainment Tonight.

Обратно в новината

Коментари - Хю Грант ще става татко за четвърти път | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

светът е пълен с чаровни мъже и глупави жени - ама така е по-весело и шарено. Да са живи и здрави децата!

познавам един швед, магьосник-програмист е, не е женен, но има 2 деца от партньорката си, англичанка. няколко пъти в годината всеки захваща нанякъде с някой приятел/ка и цепи мрака за седмица. по одобрен от двамата график. джик-так, джик-так. голям кеф! широко скроени хора са тея северняци, ей! така и тая шведка. дреме и още колко деца има или ще има партньорът и. две нали са си нейни?!

След великолепната Лиз не случи на жена, хеле пък тази евтина китайка късокрако биче като милиардите други немуподобни - що за вкус, що за криза на мъжката критическа... Къде е Лиз над всички останали!

Ех, този Хю!Щом толкова много обича деца, може ли от време на време да му давам да гледа моето? Ще му плащам МРЗ за страната и му осигуравам закуска и обяд. За спокойствие- не гарантирам.

Явно при него кризата на средната възраст се прояви в правенето на деца (да са му живи и здрави!) Доста е поувяхнал, иначе голям сладур беше на млади години.

Кефи ме Хю Грант. Четох, че се грижи за децата и майките им много добре, никоя не е лъгал, че ще живее с нея. Обаче наскоро го гледах в новия шпионски филм по кината, а на следващия ден попадам на негов филмо отпреди 15-ина години. Няма какво да се лъжем, и за него времето тече, и той остарява. Стана ми леко кофти и депресирано, после си викам "Ами това е животът, носете си новите дрехи, днес сте тук, утре ви няма". Хайде, наздраве за Хю и новото бебе!

човекът си има харем и прави деца като турски султан - ами по-добре от него, отколкото от циганите. Личи му, че е перушан, ама и жените му като него..... Да са живи и здрави и щастливи!

перушан?

Като за тебе - неграмотен човек. А иначе е нещо друго.

Който не се задържа на едно място.