17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Шопа казва : НАЙ-МРАЗИМ РАСИЗМО И НЕГРИТЕ!

Единствената грешка на този човек е, че я е създал!

Те са студенокрьвни и зли.Каквато и да е Мегьн,сьпругьт й е с нея,а за да е така значи и на него му е омрьзнало от рептилските трикове.А баща й и сестра й от завист ще се прьснат.Чух цялото интервю-отвратени от ограничено мислене и фалша млади хора.

През декември 2018 г., шест месеца след сватбата на Меган и Хари, 55-годишният Пиърс Морган се обърна към Daily Mail, за да напише обширна колона за херцогинята, която той озаглави: „Меган Маркъл е безмилостна актриса за социално катерене, която е заела ролята на нея живот и е решена да го дои с всичко, което може - и затова Дворецът започва да се обръща от нея. " Май е много точно, нали? Скоро след това тя се срещна с него и го отсвири, след като го използва да стане известна... няколко нейни приятели направиха същото с Пиърс Морган... Сега по време на предаването за нейното интервю с черната милиардерка Опра Уинфи (известна с доставянето на малки деца за поръчките за "пица" и аденохром) Пиърс Морган като защитник на английската монархия по професия нямаше възможност нищо друго освен да защити английската монархия и да отрече домогванията на черната феминистка с психично разстройство: той каза, че „не вярва на нито една дума, която тя казва“ и каза, че „нападението на Меган срещу нашето кралско семейство е презрително“. Т.е. нямаше нищо "расистко" в неговите думи, но след спор с другия член на предаването той напусна предаването GMB..и до следващия ден се получиха 41 000 ел.пощи на черни африкански "британци" с оплаквания за "расизъм", а шефовете на предаването GMB се принудиха да го уволнят за "расизъм"??? Говори се, че Пиърс Морган веднага си е намерил друго предаване, но вече черният BLM вече ВЛАДЕЕ Англия, благодаренение на черната расистка Меган и Опра... Смята се, че Хари и Меган са вербувани от ЦРУ за да откъснат Англия от нейните бивши колонии, като на Меган демократите в САЩ са обещали да и помогнат да се кандидатира за президент за 2024, след Байдън и черната Харис... но дали е възможно това, след като виждаме, досега, че Байдън се вози на частен очукан самолет без номер и охрана, а в Белия дом досега не е влизал, а говори несвързано от студио-копие на овалния кабинет... и за 7 седмици още не е давал една пресконференция като Президент...

Полусестрата на Меган, Саманта Маркъл коментира за твърденията на Меган, че едва се познават, като я нарече заблудена (Delusional). Тя също така предположи, че сестра й, с която споделя баща Томас Маркъл, може да има „нарцистично разстройство на личността“. Много точна диагноза за Меган!!! По време на интервюто Меган твърдеше, че „е израснала като единствено дете“ и че за последен път, когато е видяла Саманта, „трябва да е била преди поне 18, 19 години, а преди това каза преди 10 години". Всъщност истинското име на Меган е второто име от две имена - Rachel Meghan, и затова Меган е избрала Archie като анаграма на Rachel. Егоцентрична феминистка с психична диагноза и с Хари под чехъл... Забележете, че "избраха" времето на скандала с Кралското семейство, точно когато 99 годишния принц Филип бе подложен на сърдечна операция за отстраняване на тромб с сърцето, това със сигурност ще му се отрази и е страхотна НАГЛОСТ от страна на Хари и Меган! За интервюто получиха 9 млн долара, подписаха също контракт за 100 млн паунда с Нетфликс... за да продължат подобни скандали и в бъдеще...

Няма такъв меркантилен егоист като тоя. Егати бащата. Не спря да дискредитира детето си, само за да стане известен. Обичал я. Той ще мине през трупа й (не дай Боже), само за да се докопа и той до аристократите, за да се перчи, че е кралски сват. Другата му дъщеря и тя решила да стане популярна покрай Меган и издава книга в която да я плюе. Затова Меган не общува с тях, защото знае какви безскрупулни използвачи са, сетили се за нея, когато стана кралска снаха.

tonk11

А тя не е!

Не само са расисти но са и робовладелци!

Не са ми слабост англичаните, но не може да им се отрече, че навсякъде където са стъпили са са строили, подреждали и налагали правила, които да се спазват. И това се помни от всички които са били в такива територии.

Абсолютни глупости

Маркълчето влезна в змиярника, мислейки си че ще е най-голямата змия ... ама като видя че има къде-къде по-отровни и избяга и сега мрънка и се жалва, за да изкарва пари ... Ама Хари да е мислел с горната глава , като си е избирал жена за женене .

И бащата на Меган проговори за интервюто: Не мисля, че кралксите особи са расисти - то и затова Британската Империя е избивала аборигените от любов към тях !!!

То и българите не са расисти. Просто презират и не понасят цигани, араби, негри и азиатци. Иначе по принцип са широко скроени, много търпеливи и много толерантни, стига да не си някой от гореизброените. Не помага и ако си евреин(жид), турчин(резак), норвежец(джендър), сърбин, грък(малака), македонец(маке), румънец(мамалигар), хомосексуален(педал) или нещо, дето не го разбират... п.п. Все пак не може да им се отрече, че са търпеливи, когато вярват, че тоя дето ги клати е по-силен от тях... Тогава даже почва им да им харесва. Нищо, че е педерастко.

Нетърпимостта на нас, българите, към ромите, е породена от проблеми на битово ниво. И те не могат да се игнорират. Това не е расизъм. Това е спазване на хигиенни норми. С другите етноси, които сте цитирал, нито аз, нито приятелите ми имаме грижи. Ядем дюнери, ходим на море в Египет и Дубай, чието население е арабско. Малките келеши у нас боготворят рапърите афро-американци. Те са ни деца. Има и хубави песни, в интерес на истината. Все пак, това са наследниците на блуса. Евреите, живеещи в България, сме спасили през ІІ-та Световна война. Имам приятели доста приятели евреи, с оглед на това, че живея в центъра на София. Те се върнаха, СПЕЦИАЛНО на 20-21 години, за да си отбият военната служба в Израел. Няма как да не уважавам това. Взривяваха им джипките, лижеха рани. Кръстник съм на детето на турчин, на който съм й кум. Той така реши. Те са турци, но са християни. За норвежците нямам какво да кажа. Имам много приятели сърби. И, да, не можем да се разберем по ред въпроси. Но сме приятели. Широко скроени сме. Да, има по какво да се работи. Македонците - следствие на сръбската политика. Измислица. Румънците - нямам опит. Хомосексуалистите - да правят каквото искат под юргана. Да не парадират и пропагандират. пп:Всички да сме живи и здрави!

от Вас точки, като опровержение на факта, че българите не са расисти, важат с пълна сила и за Британците. Ходят в Египет, Дубай, държавата им е пълна с пакистанци , индийци , африканци и азиатци всякакви по вид и цвят. Имат си кметове, и министри с пакистанско, индийско, африканско потекло. Дори премиерът им е с турски корени. По тази логика , нетърпимостта на британците към дадени прослойки от обществото им, които по стечение на обстоятелствата в болшинството са са от малцинствата - пакистанци, африканци, българи, румнци и като цяло източно европейци , са също битови, а не расизъм.

Тоя кога стана циганин, кога му почерня задника.

Ако си им "сърбал" попарите друго ще говориш.

Нормален човек е таткото ! Сорос е виновен , а Меган е Провокатор които иска да предизвика негативни отношения между Белите и черните в Англия и съответно сваляне на Кралската власт и Кралицата ! Това са хората на Киларито и Пелос и разни ултра либерални Хуйвенбини в Управлението на САЩ !

"Пресечна точка ", никак не ми харесаха братята Аргирови и журналистът Запрянов , който иска ,да ги види. Както казва баща й- поне да бяха почакали. Дядо му на малкия - едва ли не на смъртен одър. Баба му, сигурно си стяга нови дреги за погребение. Да си позволиш тези приказки ,в това положение си е признак на болест.

Наистина минаха границата с това интервю. Как от толкова жени на тоя свят,тоя Хари си я уби в главата тая. Като не и харесват нещата в кралския двор,ходи си намери един общ работник да му готвиш всяка вечер и да му слушаш уригните и пърденето.Като си се хванала с член на кралското семейство ей тва е положението.

Е на тва нещо нашият народ е рекъл- ДА ДАДЕШ НА ЦИГАНИН БЕЛ ЗАДНИК

За мен целия този цирк Мегън го прави за пари...просто искат да не работят но да живеят с тази си популярност

Щото родата му е работила и той ще е първия работен.

много си в грешка ..кръста на Елизабет кралицата и на Уилям и Кейт не е въобще лек..тава си е доживотна рябота и те си я изпълняват, но Харито иска друго

Този екземпляр реши да мисли

Предполагам, че кралицата е потресена от перспективата за бъдещия й наследник. Ако е по нормален ред- следват Чарлз и след него един от неговите синове. Ако е Уилям- неговите деца са евреи. При евреите етносът върви по майчина линия. Кейт Мидълтън е еврейка; моминското име на майка й е Голдсмит- Карол Голдсмит. Другата възможност доскоро бе кралицата да се наследи от поколението на Хари- мулати. Засега тази възможност отпада. Но доколко кралицата е щастлива от факта, че евреин ще седне на нейното място? Дали няма да направи поредната революция, като предаде короната на принц Андрю- голямата му дъщеря е женена за баронет и скоро им се роди син. Поне засега нещата изглеждат повече от прилични. Детето е 11 по линия на трона, но да не бързаме. Не ми се мисли за другата възможнст- в някой тунел да се случи случка с цялата фамилия на Уилям.

Кралицата си е направила сметката като е дала одобрение за тези снахи.

кватерон-че, защото сама един пра-родител е от друга раса, а не един родител, за да е мулат. Това е майка му, ок

"кралксите" ко е туй

американка, която орезилява британската корона. Спомнете си жената на крал Едуард 8, също уж артистка. Когото принудиха да се оттегли, за да дойде сегашната.

Психопатът Хенри VІІІ доста ги надцаква. Една монархия, ако не е абсолютна, не е никаква монархия, а само символ. Това са отживелици. Щом една мулатка-актриса може да се еб... подиграва с Кралицата. Закривайте я тази "институция".

Треторазряда актриса

Поданиците на короната било бели , черни или кафяви нема да позволят на една американака да я орезелиява

Арчи, сине ти си първи братовчед на краля на Англия Джордж, ама ние сме тотални дебили затова сега сме във ферма в Канада.

понамирисва на краварски истории,ама нейси,важното е парата да пада.

"По $300 на месец плащал съм издръжка . А като стана принцеса получих една дръжка. Все пак съм се морил да таковам, полага ми се нещо!".

Издръжки от само 300 $ , къде го има това бе муаххахахахахахаххахах

Що, малко ли е?

Ма те от Лом ли са ?

Колегата по-долу ме подсети. Вярно Даяна щеше да роди някой правоверен Симион-Хасан Муньос. Британската империя да има престолонаследник Тарамбука.

Бащата май накрая ще излезе печеливш. Иначе да е жива и здрава баба, че без нея империята загива.

Тая същата баба,под чиято монархия острова се НАВОДНИ с индиици,пакита,африканци и араби?Тая същата ли?Ти скоро бил ли си в Лондон?Щото ходя 3 пъти в годината по месец от 18 г. и МНОГО добре помня какво беше преди и какво е сега!Същото е и в Париж!!

Красота

Това важи за целият свят. Просто се размножават по-бързо от другите.

Мулатчето искаше да стане принцеска, с диамантена тиара и неограничена сметка в лири. Обаче и биха шута преди да е окотила някой принц цвят патладжан !

, която беше бременна от тарамбуката Доди Ал Файед и беше на път да направи кралската институция за посмешище. Даже не се беше и развела. Разведоха я по бързата процедура.

Така е при простите путки!!!

Ама толкова е несъстоятелно обвинението в расизъм! Те я приеха за снаха, разбира се, че са си давали сметка, че бебето й може да е по-тъмно. Но явно не са сметнали това за проблем. Много е глупава тая Меган. Чутовно глупава. Не си ли дава сметка, че ако някой се опасяваше от цвета на детето й, нямаше да позволят на Хари да се ожени за нея? Те и американците не си задават този въпрос, но то и те са едни умници.... Кълват първосигнално на каквото им се подхвърли,стига да е поднесено достатъчно сълзливо и драматично.

Много е яко когато милионерката Меган споделя с мулти милионеркта Опра как са мачкни от белите

Серена им приглася...

И тая ми беше на прослушване.....

Не се е сетила за Metoo, инак и оттам може да изкяри някой милион.

Тоя пропадлък не спря да действа срещу дъщеря си, за да печели дивиденти. Човек не си избира роднините за съжаление

Свинкята лебед не мое да стане ! Пернишка мъдрост

Сорим - уебед

Че има ли по големи расисте и убийци от ингилизите - да си припомним, че Британската империя е владяла 51 държави и е крала и смукала здраво от тях. Да си припомним милионите избити индианци в Америка и канада, аборигените в Австралия, милионите избити индийци, Китайзи - негрите не ги броим. Милионите продадени в робство по плантациите. И още и още и още. Жалко, че бебето на Меган не е черно за да им сговняви живота на синьокръвните негодници, лентяи и тунеядци в Бъкингавския дворец.

Аз не се сещам за една империя , която да е била "хепи - хипи " ...монголите , османците , римляните

Много е куул да обвиниш кралицата в расизъм. Чакаме отговорът на Империята. Нещо в стил Империята отвръща на удара. Най-много да извадят порнографски снимки на Меги докато се е раздавала като неидентифицирана актриса.

Кралицата отговори. Каза, че няма да ги гледа. Според мен с това каза всичко.

Няма да гледа порнографските снимки на Меги, ли!? Щом Харви Уейнстиин и е правил прослушването, има интересни снимки.

Както камилата въртеше принц Чарлс на малкия си пръст докато бе женен за Даяна, така Меган командва Хари. Гени, какво да ги правиш... Тогава Даяна накрая откачи централно, сега американката ги прави всичките луди и щастливи

Хари е одрал кожата на коняря на Даяна.

Разпоретини, сър.

Тая е наистина много нагла. Хем е черна хем иска да се отнасят с нея като с Бяла.

BLM е на мода отвъд големия гьол.

Естествено, че не са расисти. Кралската особа е многовековна институция спазваща определени правила на поведение. Но. Проблемът е на бащата на Меган, че е създал расово непълноцення дъщеря за кралския двор.

Че той да не я е правил за Кралския двор?!

ирония братле/сестро...

Изводът е един за да си нямаш съществото Меган в къщата ползвай презерватив.

Тоя за пари е готов да каже каквото му поръчат.

Приятелю, сбъркал си една буква. Вместо "а" си написал "о". Смени я.

Хехе комплексираните хейт машини зздействат лайномета за деня.. Патетични сте

Накрая когато медиите изгубят интерес към тези двамата и парите престанат да капят, Меган ще натири балъка Хари и ще му вземе всичко. Горкият ще има да проси от баба си да го приеме обратно (да, баба Елизабет ще е жива, тя е безсмъртна)

Qаnon Bulgaria presents -.... :)

Just reality, moron -...:)

Много точен коментар! Тая Меган ще се врътка по студия и телевизии и когато вече няма кинти, ще врътне същия театър и на Харито. Нищо чудно да го изкара, че я е малтретирал хахахах....тази няма да се спре пред нищо, жалко за наивника. Добряк, манипулиран от една дърта коза.

Нищо не разбрах. Тоя казва, много ги уважавам англичаните! Повече и от нашите - американците! И много уважавам английската кралица - повече от дъщеря си!

Тоя пенсилвански плужек алкохолик получи голяма известност покрай дъщеря си и се изявява като крайна инстанция относно нещо което нито е видял нито чул от първа дори втора ръка. Гледах част от интервюто с него. Че той беше полу до неадекватен тип пиян. И нека хейт да започне сега. Старт...

Понеже тя бе известна сама по себе си хахахахахахахх

Ако имаш такъв за баща, врагове не ти трябват. Това изявление кой му го е написал, Путин ли?

Не , майка ти му го написа

нормално да е обиден, дъщеря му да не го вижда

Аз ако имам такъв баща ще се прекръстя

Ако толкова мразиш баща си, не се размножавай, да умрат гените му. хо-хо-хо

Стига глупости.Изобщо не ме вълнува кралския английски двор.Особено английския по известни на всеки българин причини.Но съвсем естествено е те бидейки кралски двор на велика европейска държава да спазват определени, ако искате наречете ги и расистки норми.Фактът че госпожата коментира изобщо този казус, нещо естествено за майка разбира се, говори че не е за този двор.Както и се нареждат нещата.Има си правила когато ти се пие мляко и когато то е с шоколад.Емоциите не решават нищо, а дори водят не само до разочарования.Една емоционално лабилна, не толкова отдавна катастрофирала с мерцедес в някакъв тунел ,кралска снаха е многозначителен пример.

Да, сър, съгласна съм с Вас. Да изпием по един чай по случая? Моят без мляко ако може

А бяло сладко?

Като казахте нещо за пиене за мен домашарка с боза, я зе съм от Перник.

Качо, не си си избрал правилно форума. Тука сме от голяяяямото добру утру. Говорим си за кралски етикет. килотите на Кралицата и т.н. никой тук не знае какво е боза

Ше наУчите кво е боза , кат дойда винкелот..апропо какъв звят са килотите , че искам да купя за баба ми скоро и тя наближава стоте.

Утре ще чакам с нетърпение, какво ще каже майка на Меганката.Дира ако можете да кажате какви роднини има чичовци , лели, брат'чети, братоци, чинки, стринки, калековци..... най-новата сапунка-реалити се роди... цветът на кожата е жолтозелено с червена коса.

Тая Меган го върти Хари на малкия си пръст. Треторазрядна американска актриса, от семейство с отвратителни отношения помежду им, не е първа младост, разведена и т.н абе нищо не й е като за кралската фамилия, а има космически претенции. Но прекрачи границата и завлече оня будала Хари на дъното. Заслужават да ги оставят без пукнат грош да ги видим как ще се издържат търтеите.

Абе, мани им короната на тия Уиндзори и не по различна картинка ще изплува. Една се омъжила за един пилот, ама го направила заврян зет, сестра й не можа да си затвори краката, почти всичките й деца се чудят кога да се разведат, сина й си държеше любовницата докато дъртата гътна жена му след развода. Някой друг педо скандал за вкус и Меган за цвят... Семесйтво като всички други

Да се чуди човек какво го е накарало този нормален и адекватен Томас да си хвърли семето на таз черна опожарена земя и да се пръкне такъв саморасляк-изклесък... Защо бе бай Томас? Кое или кой те накара да постъпиш така глупаво, че да съжаляваш после цял живот?! Пичуе, аз не съм расист, но всяко нещо си има граници. Тая пача ни образование, ни въпитание, само пренеции и то такива претенции, вижти мъ аз съм черна и онеправдана. Па само преди 4 години разправяше, че не била черна... Абе .... трагедия. И онзи коняр... Ах Даяно, Даяно-о-о-ооооо какви ги надроби и ти в опит за се праиш на Камила...

Доживях! Камилата щом стана мерило за величие

Ноу си прос ве "въй". Казано по културно си "функционално неграмотен" - четеш нещо и не схващаш какво е написано и какво четеш. Камила е мерило единствено за к.венски номера, въртяла ги уж тайно с оня кон, сина на бабата. И Даяна кат разбрала и тя скочила с коняра у купа. И-и-и-ииии така се "родил" тоз рошав изтърсак, дето не прилича на никого в родата! Виж брат му, виж баща му, виж дядото... че даже и всички от родата на Даянка... Сига разбираш ли какво е мерило да та пера у функционално неграмотния либераст!

Щерев, вие Спенсърите и на картинка не сте ги виждали май. Сестрата на Даяна е женско копие на Хари.... Иначе всички рижи деца ще са на конярите. Върнете се в час по биология да учите за рецесивните алели и защо рижи деца се раждат на нерижи родители много често.

Отговорът е само един - James Hewitt гугълстваш с това име и виждаш. Иначе сме ора културни и знаем, че има ДНК тест и всичко си идва на мястото.

В приказката принца целува жабата и тя става принцеса, сега Меган целува принца, и той става жаба

ха хаха верно

BajMihal

По-скоро принца става магаре. Ще го товари докато може да носи и после ще го изостави.

Във всеки случай, Меган да внимава в тунелите.

Стига с тези тунели бе! Руснаците продават сводно флакончета ковид... ъ-ъ-ъ-ъъъъ новичок! ха.ха....

Браво на човека! И той си пооправи финансовото положение в краткосрочен план!