Ирена Милянкова влиза в ”Къртицата”

Манекенката Ирена Милянкова, майка на четири деца, ще прекара една седмица в "Къртицата".

Обратно в новината

Коментари - Ирена Милянкова влиза в ”Къртицата” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако тази е красавица и с хубаво тяло, то трябва Митьо Пищова да е Мистър Свят...

От споров около тази средносимпатична анорексичка(всяко второ момиче на улицата е по-хубаво от нея) кажете кво ства с двамата хамстери? Как така изведнъж, само за 3-4 минути, след кат Бонев връчи букета на пловдивчанката, вотът срещу нея се обърна от въобще неномиринирана ЧАК до ПЪРВА?! Сякаш само за 3-4 минути, стотици хиляди фенове на Ботев, притаили дъх край екраните, я пратиха на "подсъдимата скамейка", за да остане маман Калканджиева в шоуто. Резил. Правят ни на глупаци тия два хамстера...

Може да е курва, сводничка, убийца, идиотка, простачка, тъпачка, меркантилна, кифла... Но е красива жена. За жалост не според балканския вкус. В чужбина, на Запад или в Русия не би слизала от кориците.

Да бе да, българите имаме добър вкус за жени. Тази не е нито красива, нито дори симпатична а е плашещо грозновата анорексичка. В Русия всяка втора девойка е по красива от Милянкова. Но да заминава... за нея ще е по добре, тук както е видно от анкетата не е долюбвана хич.

Това където не прилича на нищо, явно е свършила парите и сега ще участва като плашило в предаването за да плаши къртицата

Докога щте лансират жени на сводници? Каде е мажът и?Така ли щте възпитаваме младото поколение?

Стига сте набутвали в полезрението ни такива не дотам красиви анорексички! Нито е красива, нито е чаровна, нито е кой знае какъв умствен капацитет, за какво изобщо пишете за тази жена?!

Къде все я бутат тая, вече не е и толкова млада и свежа на вид.

Аман от простакеси по медиите ! Кажете за шампионите ни по математика и физика, кажете нещо хубаво за Григор, дайте един пример за постижение на тези , които растат сега ! Само манекенки и престъпници !

По- точно, манекенки омъжени за престъпници.

НЯМА ЛИ НЯКОЙ ДА НАПРАВИ ПРЕДАВАНЕ ЗА МЛАДИ И ОБРАЗОВАНИ ХОРА, КОИТО УСПЯВАТ В ЖИВОТА, ЗА ДА ДАДАТ ПРИМЕР НА ПОДРАСТВАЩИТЕ. СТИГА СТЕ НИ ЗАНИМАВАЛИ С ХОРА БЕЗ ОБРАЗОВАНИЕ, С УЛИЧНИ ПРОФЕСИИ И Т.Н. КОЯ Е ТАЯ МИЛЯНКОВА. БИВША ПР.......КА, ЧИИТО СЪПРУГ Е СВОДНИК. ТОВА ЛИ ЕЛИТ В БЪЛГАРИЯ. ТАКИВА ХОРА ЛИ ТРЯБВА ДА ПОКАЗВАТЕ ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА. ОТ ТЯХ ЛИ ТРЯБВА ДА СЕ УЧАТ ДЕЦАТА НИ.

Боли ме к.ра кой влиза и кой излиза в неква си къртица. Кво ни занимавате с глупости

Дали съпругът й е сутеньор, ако изобщо той може да бъде наречен съпруг, е проблем на българското правосъдие и социалните служби, които трябва да изведат майката и децата от неговото обкръжение.

По-скоро да изведат децата от обкръжението на родителите!

Тя със сигурност е знаела какво прави той. Това е достатъчно.

4 деца не се правят само от майката. Не 1 или 2, а цели 4. Дали е съпруг ,не знам, но явно плаща за домашната и помощница.

Нали все пак и тя и децата живеят в охолство, благодарение на тези пари от престъпния му бизнес. Все пак не е взела за мъж научен сътрудник от БАН.

Като раждат над 30 - стари грозни моми. Като раждат на 14 - млади грозни курви. Демек - вие разбирачи ще казвате кога точно някоя жена да става майка. Да, ама не. Майка се ства когато Господ даде и реши. Майчинството е велико дело. Т.е. велика любов. А Милянкова е красива, но понеже няма здравата селска набита хубост, масовият космат, потен шкембелия български мъж не може да я хареса. Млада е, като удари петдесетака ще се закръгли.

Виж сега, проблемът не е дали е красива или не, дали е раждала като циганка или завършила ли е изобщо средно...Проблемът е, че е жена на един сутеньор и няма срам от това. Сега разбра ли или не можеш, защото си манекенка?

няма да може, както казваш, тя е манекенка- опитаи пак, успех

Да ражда ако иска и на 8.Дреме ми.Само да ти кажа манекенке, че точно тази мила женичка с 4 деца , като се появи нова, млада манекенка директно я съветва да отиде на разговор с Чолов/ мъж и/ за да чуе условията му.100% достоверност !Така, че не зей много да не набара теб или дъщеря ти.

маичинството е велико, но не когато деца на 1ч, раждат деца, това е нечовешко и не трябва да се дава за пример

Aко съм Иренчето М.,след тези коментари ще си взема детската градина и хвана първия самолет за някъде.После оня в панделата да ми праща издръжката.

Чак красавица,че и звезда еееееее. Започнала със секса на 13,искала и станала майка на 14 или 15 ,на тази снимка прилича на бухенвалски манекен.ГОЛЯМ ,,пример''за всички.За сводника да не говорим.НЕ и завиждам за НИЩО.

ама къде изчезнаха половината коментари??

Е как къде? Съдържат обиди, цинизми или накърняват доброто име на една к.... :))))

втрещява ме понятието за красота в бг в определени слоеве от обществото....големи носове,разкапани задници,щракнали или неправилни по форма уши,груби черти без капчица чар,огромни уста......безумие...дори щерките на познати ме карат да се сам нявам че сам будна....

Моля те, sexy, сложи твоя снимка да видим истинска красота!

не сам споделила мнение от мераци за интерес кам мен

izvini me za grubostta

Не знаех, че може да се рекламира в национален ефир проституцията?!??!! Само да пазят девойките в базата, че сега тя трябва да набира момичета, докато мъжът и е зад решетките.

Винаги съм ценял високото чувство за хумор и финна ирония на Дир-а но тоя път с Милянкова май го прекалиха.Не поднасяйте това нещастно болно момиче на разтерзание на форумците.Аз съм живял доста на запад и познавам добре техните фалшиви понятие за ценности но понякога ние като че ли надминаваме.Пробутат ни някой боклук за звезда или вип персона и ела гледай после какво става.Сто пъти съжалява защо са го напечатали.Маани маани.

kokobrais

Напълно съм съгласен с теб!

Лош мст'риал. Такова има, такова пускат.

Тая е много грозно същество, не мога да разбера кои е лансира и защо трябва да и гледаме грозната физиономия. Прилича ми на наркоманка!

ма какво ше я правят там, санким веке ума 4 деъза, фщв ли иска леле бозке-е-еи. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

След като сводника е в пандела и няма кой да храни малките хайванчета - Гънс енд Розес, мама трябва да заработи някой друг лев на гърба на простия и ограничен зрител. ЧЕСТИТО

Нека да бъде за пример на всички дечица, които гледкат КЪРТИЦАТА в прайм-тайма. Да разберат миличките колко е хубаво да започнат да раждат на 13 от най-големия български сводник, колко е похвално да не завършат средно образование и каква гордост е мъжлето ти да е в затвора. Нека знаят дечицата как се става знаменитост в България. Пък с мъжа й, като излезе от затвора, може и някоя партийка да основат за следващте избори.

раждала е и си гледа децата- не е абортирала или зарязвала децата си. за какво беснеете по нея тогава?беснейте по "работодателката й", по мъжа й!сега трябват пари за децата и за себе си - изкарва ги както обществото позволява!какъв ви е проблема критикари?

Това е нейн личен избор, но не ни я натрапвайте като успяля жена...........Дали щеше да роди 4 деца от някой бедняк, па бил той и честен човек?

Не е редно деца да раждат деца! Когато си на 14, дори и на 15 си още дете! Не е работа ти да раждаш и гледаш деца! Когато си на тази възраст работата ти е да УЧИШ!!! И то здраво, за да не се налага да се омъжваш за сутеньор и да можеш сама да се справяш с живота! Ясно ли ти е, сова?!

ти да не си бухал- сводник, а да ни будалкаш, че си сова

Тази необразована мутреса , започнала да ражда от невръстна възраст, трябва да се скрие в миша дупка. Тя обаче няма ценности, виновни са продуцентите, които ни пробутват поредния боклук.

Поредната българска "звезда",нуждаеща се от тлъст ХОНОРАР и популярност.Ама тази къртица се превърна в санаториум за зависими от алкохол,секс и наркотици популярни особи,които вместо да плащат опусумите си ги хранят,поят и им плащат за скандалите и простотии.

е ми , кате - като няма други.....

На нея колко къртици са и влизали по всички дупки е друг въпрос..

..........Милянкова е поредната гост-звезда, която влиза в шоуто. Тая гост звезда не беше ли оная дето е дават за пример, че е започнала със секса на 13 години. Изврат .

Бяха се загрижили продуцентите как лошото пиянство на Донков и Рут щяло да повлияе на децата а мислят ли тая женица какъв пример им е? Без актьорско образование просто понеже е жена на сводник и педофил, комуто е народила деца от малолетна възраст тя вече е звезда, която канят по филми и предавания...

не се ли занимава със сводничество :))

Позна!

не, дипломирала се е с него, сега се прави на маика, горките и дечица, ще и берат срама

То от толкова гост-звезди вече никой не знае кой е участник, кой не е, кой е къртица, кой не?

kokobrais

Важното е да има движение на кадри.....

Не виждам нищо красиво в тази жена! А от жени разбирам много!

анорексичка

Стига сте я бутали тая по разни предавания и филми, няма ли каадърни завършили актьорско майсторство актриси, та до тая парцалка сте опрели! Или какво като са хванали сутеньора и и е фалирала, дайте да и помагаме! Да я питам само как би се почувствала ако един ден някой насилва дъщерите и да проституират, така както мъжа и е правил с другите момичета? Аман от курви и боклуци в тая България!

Пепче, я се върни няколко новини назад да прочетеш що помия се изля за актрисата Радина Кърджилова :-(.

Пепа, права си! Само че си мисля, че ако някой насилва дъщерите на тая женица, тя сигурно даже ще се радва, че ще поемат по нейния път. При положение, че всички знаем простотиите и, и раждането в невръстна възраст, и живота и с тоя сутеньор и тя въпреки това излиза на показ...нито срам, нито нищо в нея! Тъпа, мръсна прост....ка! И това предаване може да го гледат деца?! Браво на продуцентите, много хубав пример ще им даваме с Милянкова!!!

Хаххаах, не я гледам тая Къртица, но като чета из нета, там е събрана представителна извадка на българския криминален контингент, баси

Ще си се събере там с мадам Жени :)

ми прилича на пребозал заек.

Добре, сега ще го напиша в по-приемлив тон. Поредната млада жена зависима от алкохола и други неща.Приятелка от 13 годишна възраст на Чолов, истинския собственик на Визаж /в момента е задържан за проституция/! Надявам се така да е по добре:-)))

И как тоя мазен сутеньор ще възпитава децата си?

Ма това на оня сутеньор жената бе...