Ива Екимова: Живея така, че да бъда пример

Бившето „момиче на късмета” от „Невада” сподели, че е щастлива в личен план и се чувства пълноценна със семейството си.

Обратно в новината

Коментари - Ива Екимова: Живея така, че да бъда пример | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дир-е, поспри се! Не ни стигаха чалгарките и Деси Тенекеджиева, та реши да ни довършиш с поредния травестит?! Не уважаваш ли хората във форума или предпочиташ жалките стотинки за псевдо-реклама? Ива не става за PR, защото ако ставаше, никога нямаше да даде себе си за пример...BTW, на екран изглежда все по-зле.

Всяко дете е една невинна душа. То попива несъзнателно поведение и начин на живот от най-близките си, независимо дали копира или не това поведение, дали видимо подражава на близките си. Неимоверно трудно е, когато остане завинаги без единия си родител на толкова крехка възраст - едвам навършени 6 г.- нищо, че по всяка вероятност се е ''метнало на тати'' /дано да е така!/. Дано мъжете в семейството - дядото по бащина линия, вуйчото, приятелят на мама ... се окажат наистина примерът за това момиченце- с истински творчески, спортен дух, с развита самодисциплина и организираност за полезни, за истински неща...

Иваа, Ива... Народът го е казал: ''Голям залък лапни, голяма дума не казвай.'' Като заявеният на всеослушание Пример, в твое лице... Народът се отнася с насмешка и недоверие към мерудия, която е ''на всяко гърне - мерудия''...като тебе, към медиите. Мислех, че си се променила. Не си. Всеки си има ''трески за дялане'', аз също. Няма идеални хора. Но когато ката ден се буташ пред камерите, ''треските'' избуяват, неимоверно увеличени пред очите на всички, гледащи съответната телевизия в този момент...за горкия тв. зрител това си е едно досадно натрапничество, помисли за това.

kokobrais

Жалко, че не мога да ти дам два ++ :-) :-) :-)

Аз не спирам да се взирам в личния живот на Ива Якимова! Не заспивам, без да мисля за това явление от световна величина! ..а вие?

И ние така.

Забрави и дрогата. Доста пушеше и тя навремето. Сега май по други канали си набавя тревица, при мен не е идвала. Ивчееее ганджата е чук, не знаеш какво изпускаш.

ПРИМЕР ЗА КАКВО- ЗА РАЗКРЕПОСТЕНО ПОВЕДЕНИЕ ЛИ ,ЗА АЛКОХОЛНИ ОРГИИ ЛИ ,ЗА КАВО ЗАЩОТО ЗНАМ КАКВО Е ПОВЕДЕНИЕТО СЛЕД СМЪРТА НА ДИМИ ЖАЛКО ЗА ДЕТЕТО С ТАКАВА МАЙКА

С 4 думи - Екимова не ме кефи.

Уважаеми,не ни занимавайте само с Ива,Николета,Антония,Теди,Лора хора които нищо .........,даже незная как да го формулирам най-точно.Четат млади момичета и се стремят да им подражават като си мислят ,че това е ВЪРХА който трябва да достигнат.Моля Ви има толкова млади хора за които можете да пишете и на които трябва да се подражава не създавайте такива глупави "супер "героини,защото и вашите деца ще гледат и четат и незная дали бихте искали да приличат на вашите героини

С какво ,на кого и защо тази неврастеничка живее с мисълта,че живота и поведението и могат да бъдат пример за някой?Оооо,да жената се занимава със собствения си пиАррр.

Ужас!! Пример за какво? За безмозъчна кифла, незнайно по каква причина гравитираща в публичното пространство като избит електрон без собствен заряд? Между другото, много отдавна искам да ти кажа, че се казва "Много", а не "Ного"!!!!!!!!

Категорично това е най-голямата досадница и лигла в българското обществено пространство! Ако трябва да се направи класация за най-дразнещите БГ ВИП личности, то Ива Екимова ще я оглави и дори Нахалета Бозанова (Николета Лозанова) и Антония Петрова ще останат далеч назад в класацията.

Смехът е здраве, но в твоя случай не е смях.

Имах предвид Laudanum 11,00 ч.

НА КОЙ МА?И АКО НЕ ЗНАЕТЕ САМО ТЯ Е МАЙКА И САМО ТЯ ИМА ДЕТЕ И САМО ТЯ Е НАЙ-ДОБРАТА!

ааа това не е така изобщо - не е само тя или ти

Ива, Ива ... Всеки може да бъде пример за нещо! Въпросът е ТИ какъв пример си и най- вече за какво! По- долу хората са писали: "супер неприятна женица", "лигла" и че е нагло да се оплакваш, че "хората се взират в живота ти"- кои са тези ХОРА искам да те попитам?!!! Твоите приятелки, съседки и "колежки"???- не повече от общо 15 на брой любопитни женици около теб, (които ги има, междувпрочем, около ВСЯКА една жена, а не само около теб!;))), които е мн.удобно да наречеш "хората", защото така "взиращите се в живота ти", звучат като много повече на брой, нали?!! Истината е, че си плащаш на медиите да пишат и да се интересуват от теб, за да можеш след това да се оплачеш колко е трудно да си известен :)))))) Разбира се, не си сама в това налудничаво занимание! Правят ти компания и други световно НЕизвестни звезди, които лелеят вниманието на аудиторията, дори това внимание да се изразява само в напълно заслужени негативни реакции! Това е някакво болестно състояние, в което нашите "звездни"пациенти- Иви, Николети, Алисии и т.н. се опитват да живеят в един напълно измислен от тях свят, в който те са пример! ;))))

Само една такава голяма бяла птица може да си "помисли", че става за нещо. Още по-малко за пример, ама мисленето не е за всеки. Лошото е, че "примера" й е заразен и си е съсипала детето от сега. Ако то не се оправи, ще разполагаме с още една куха лейка.

Защо ни занимавате с тая скубла?! Тя е госпожа Никоя, не го ли проумяхте, стига сте ни я натрапвали!

Всяка седмица ли ще четем за нея ? Такава неприятна жена - с коса ,почваща от средата на главата и - в тия сайтове се пише последователно за нея, Теди Кацарова, Лора Караджова , Белослава - шуменската красавица и нейното ММ човече дето 2 думи не може да каже - аман от платени публикации !

Цял живот ще си остане вдовицата на Дими!

Такова неосъзнато нещастие тресе голяма част от "умните" българи.

Вярно! Ама Белослава е печица и нейното "човече" е бая едър. Та свери малко инфото.

ПЕВИЦА....ака като чета глупости се изнервям. ;)

Що сте толкова злобни бе, хора????Отврат...това че някои е намерил сили да бъде щастлив след голямо нещастие явно отключва вашата ненавист.Пфффф....

Тази отключена ненавист е много по-голямо нещастие. Най-голямо е нещастието, което сами хората си причиняват.

Никой не видях да я обвинява в подобно нещо, Лили!

Ако от време навреме не я вадят от нафталина тази лигла, тя ще се поболее.................

Тази Леля щеше да направи катастрофа до Мола щото нямаше време да говори по телефона и да зяпа..обратен без мигач и щеще да я надъни един джип ама тя нали е блондинка кво и дреме че има и други хора тя си мисли че е само тя на тоя свят....

"Толкова години минаха и през цялото време хората са се взирали в личния ми живот." Ти вЕрваш ли си ? На кой му пука с кой си лягаш ма? Аман от олигофрени, които си плащат за да се пише за тях.

преподава PR ??? Тая куха лейка? Аа то било в НБУ..може, може..

kokobrais

УжасТ драги зрители!!!

Не мога да я трая.

Свирил съм с Дими - беше пич... Тая я познавам бегло, но ми е чудно дали наистина си вярва или само се прави...

не я пазнавам, нито я следа в медиите, но я гледах в едно кулинарно предаване - много лошо впечатление направи тогава.

Друга снимка няма ли Ива Екимова? Че тая ни омръзна през ден да я гледаме!

kokobrais

Има ама не е за показване....първо трябва да глътнем хапче против уплах ...

Писна ни от тази скубла! Дир, вие сте по редовни от женски цикъл! През определен интервал от време ни заливате с информация за тая или някоя друго световно неизвестна персона!

Тази куха лейка преподава в НБУ? А аз се чудя защо нивото на нашите студенти е под всякаква критика. Ива няма и 10 грама мозък, работи вдовица на Дими. Как може такова елементарно същество да бъде допуснато до преподавателско място в университет!

Тази дама е твърде отблъскваща, не ми се нравят никак изкуствените й мимики, пошлостта в това, което уж твърди, че умее, не ми се струва ника пример за подражание, язък за детето. С такава майка празноглава докъде ще стигне не знам.

Желая й лично и семейно щастие!

Не е много куул да пожелаваш на вдовица семейно щастие, знаеш ли?

Сигурно това е сама Ива! Тя е толкова изкуфяла, че не знае за какво става въпрос! Егаси и капацитета и чудото!

kokobrais

Наистина се посмях на тъжния коментар....

И като е вдовица, какво? Не може да си продължи живота с друг човек ли?

Каква е точно функцията на тази дама? С какво се занимава, с какво е известна? Защо й се обръща внимание? Единственото нещо, което знам за нея, е че е вдовицата на Дими. С това ли е известна?

Пази Боже, пример като тебе!

Много неприятна женица. Бездарна и нахална. Пример била тя, кой заблуждаваш Ива? Има хора, които те познават и са те виждали каква си всъщност, извън псевдо образа, който се опитваш да си създадеш.

Пример за кого сте? А относно надничането в личният Ви живот, ако престанете да ни се натрапвате- хората няма да се интересуват от Вас! В моя живот непознати не надничат!

Абсолютна овца... Преди беше съпругата на Дими, а до края на живота си ще е вдовицата на Дими. Двете й "постижения" - момиче на късмета и сватбата с Дими... Дано наистина се е посветила на детето, ама не ми се вярва... Пък и с нейният болен мозък, май е по-добре да не му се бърка много, много...

То това дете е вече увредено от болната си майка. Във втори клас още не знаеше да чете, но се тикаше напред благодарение на родителката. Беше саможиво, темерутесто, нямаше никакви приятели. След това мама премести неграмотничето с частно училище, защото било свръхталантливо. Смятй!

Значи да дължиш пари на Къро и целият квартал да те е виждал да си пълниш носа с бяло е пример !