Коментари - Ива Софиянска смени фамилията си | Лайф.dir.bg
назад

Ива Софиянска смени фамилията си

Ива Софиянска, която наскоро се омъжи за сина на бизнесмена Васил Божков - Антон, е взела фамилията на мъжа си, но с тире.

Обратно в новината

Коментари - Ива Софиянска смени фамилията си | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

софиянска-божкова-черепова, герба на фамилията може да стане като този на софия смесен с пиратското знаме, но главата от него да е дълбооооко усмихната, мухахахаааа

ОПаааа преместих го в левият крачол - да ви се невидат и новините .

кендзефи

Мненията тук отразяват НЕ ОТНОШЕНИЕТО КЪМ МЛАДОЖЕНЦИТЕ , А ОТНОШЕНИЕТО НА ХОРАТА КЪМ НЕОСЪДЕНИТЕ КРАДЛИВИ ТЕХНИ РОДИТЕЛИ. Закрийте тази новина!!!!!!!

Две крадливи фамилии се свързаха.

... в България - новата "Сицилия" на Европа....!!!!

АМА ХИЧ НЕ МИ ПУКА ,ЧЕ ИВА СОФИЯНСКА СИ СМЕНИЛА ИМЕТО И СИ ОБЗАВЕЖДА АПАРТАМЕНТА НАРОДА ГЛАДУВА А КИФЛАТА ЩЕ СИ ОБЗАВЕЖДА АПАРТАМЕНТА АМИ ДА СЕ РАДВАТ БОГАТИТЕ ФАМИЛИИ - КРАДЛИВИ

как ще се казва "лондонска", "черепова" или "черепска"?

сега е момента международната мафия да почука на вратата на лондонския апартамент и да поиска откуп. а децата на мафиотите вероятно вече ще станат известни като "лондонските черепи".

проклети да са до девето колено тези и всички мафиотски изчадия.

комунистите разясняват нашироко, как кражбата на първия милион не е престъпление, а национално отговорна позиция, защото така се е случило в сегашните развити капиталистически страни. това е оправдание на разбоиничеството и'м и не е правило а изключение в останалия свят. правило е само в българия,където капиталистите са комунистически крадци.. копелдаците на мафиотите софиянски и божков ще живеят охолно с откраднатите от българскя народ пари. докато тези изроди тънат в разкош, хиляди заслужили почтени българи умират от недоимък. а защо тези уроди живеят в чужбина, а не в българия? защото се страхуват от народното отмъщение, което един ден ще се събуди и ще ги помете независимо каде са.

мафиотските синове и щерки са националния капитал на българия поради липсата на друг, които беше ограбен от родителите им. съобщаваите ни моля редовно с какво се хранят тези получовеци-полубогове, по колко пати клечат в тоалетната и как се сношават!

А коя е тази бе?! Новина ли е това, известна ли е тази, политическа личност ли е, с какво заслужи вниманието ви, кретени?!

Изключително важна новина, вече ще спя спокойно!

О,не,е сега вече ще си прережа вените.

Докато не гласуваме, не протестираме, а само пасуваме, първите страници ще се пълнят с новини за псевдоелит!!! Тия двамцата освен с "честно спечелените" пари на татковците си и с огромното наследство на мама Софиянска са известни с пиянство и изцепки!!! Да си одат у Лондон - такии не требат тука!!!

Що не сте слжили на челно място и снимката на Тончо?? Само тая ли чавка ще гледа зареено, той не е по-малък убосник горкият!

Докато Божков и Софиянски не започнат да търкат наровете в софийския централен и не им се конфискува поне имуществото което може да бъде конфискувано - с чиста съвест може да се каже, че в България властва демокрацията на олигархията. Очевадно е че тези двамата не са си спечелили парите с честен труд и почтеност.

По добре да си смени името на Тина (накратко от раз-по-ре-тина). И нека младоженеца по често ходи на уролог че булката е пълна с венеро изненади - знам го от първа ръка.

Когато имаш венерически болести ходиш на венеролог , а не уролог да не те боли кратуната после.

Отрочето от кой е? Да се надяваме, че няма да се пръкне само черепче, а ще има и примес от съседа???

Не светя - аз помпам. За осветлението си има други специалисти.

...ето това е уродливото лице на българската "фасадна" демокрация....точно хора като Софиянски, лице на демократичните сили трябваше да работи така за родината, че дъщеричката му да стяга апартамент тук, а не в Лондон.Ако се направи изследване, ще се установи, че 90% от децата и внуците на политиците на прехода учат и живеят в Лондон, Париж, Ню-Йорк....но ако ги питаш, ще ви отговорят - оо, България днес е модерна и прекрасна европейска страна, с евроатлантически ценности и свободни хора...направо да ти се доплаче от "умиление" ..... за съжаление, исторически факт е, че много богати родове днес в западна Европа и Щатите са наследници на някогашни престъпници.днес те са примерни, образовани и невинни....просто ставащото у нас, повтаря нещата, но с около един век закъснение.

Иаключително точно, за съжаление!

И това е новина? този сайт май съвсем запада....осъзнайте се!

А пък аз кръстих днес кучето си Го-чо! С чертичка между двете срички........ Абе, хора,каква новина са тези двамата,какво са направили ?!

Това не е смяна на фамилията.Родителите им крадоха здраво,но Господ връща на децата! Не им желая щастие-деца на престъпници!Пишете за такива,които сами са си изкарали парите с труд!

"Не им желая щастие-деца на престъпници!Пишете за такива,които сами са си изкарали парите с труд!" Ей, как ми става жал за тебе, направо виждам как злобата те изяжда отвътре като азотна киселина! Чак пък децата да кълнеш не е ли прекалено жестоко? Някои деца и внуци на бивши нацисти от Германия след войната, като например конкретно правнучка на Хайнрих Химлер си живее необезпокоявана от никого защото с нищо не е виновна за това което е извършил нейния прачичо, ама ти кълнеш ли кълнеш!

Миличък, не съм сигурна, че наследничката на Химлер харчи немските пари, така както тези изроди харчат нашите пари за апартамента в Канари Уорф. Не ми се прави на толкова морален и пирокоскроен, защото ако не пращаш пари на родителитре си, едва ли имат как да си платят парното и да си купят храна, след като родителите на тези изчадия са ги окрали. И да - човек не може да отговаря за престъпленията на родителите си, но е въпрос на морал и на карма да не харчиш крадени, кървави пари, който са оставили хиляди гладни и без дом. Жалък си с претенциите си да си широкоскроен, още повече, че не си разбрал какво се опитва да ти каже човекът, когото коментираш...

Braskem, бразилската петрохимическа компания е собственост на наследници на нацисти. Благодарение на нацистките пари. ;-)

Децата на боклуците са също боклуци ! Внуците на децата на боклуците- и те са боклуци !!!

Ти чии пари харчиш, та се впрегна толкова?

Все тая.Ще си останеш дъщеря на престъпник.

....хубаво, а кога ще "сменят фамилията" на двамата татковци???

Обзавеждат го Черепа и Усмивката. Ако остане до младите да си печелят пари, от глад са умрели в Лондон. С това купено образование, дето даже още го нямат.

Злобейте си простаци....някои си живеем живота, вие си лейте простотията по форумите и си бройте стотинките в джоба...мизерници!

Тоя па...

Само да не издимите накрая,че Българинът бави ама не забравя-крадци скапани!

Абе те деветдесетте имаше едни които също си живяха живота...5-6 години. Та поживейте си и вие....

Живей си живота бре Немизернико, но не обиждай хората по този грозен начин! Дано дойде ден и ти да си броиш стотинките да те видим колко си силен.

Аууууу, страшна новина. Аз пък се подстригах вчера

до ицо- ице, в лондон ли се подстрига

Грешно заглавие! Защото тя не е сменила фамилията си, а е приела тази на съпруга си с тире, т.е.добавила я е към своята!!!

така е! добавила е още.... на татко момичето.... татко никога не сменяше... той добавяше.....

Да са живи и здрави младите да харчат с кеф парите на татковците. Като поотраснат малките черепчета ще дойдат в България като нахакани, високообразовани професионалисти с фамилия "Лондонски", да оправят потъналите в лайна дечица на писачите тук. Ще ги посрещнем подобаващо.

Те въобще няма да се върнат!? Няма от кого да грабят!! Ще са останали само цигани и пенсионери!!

Какви пенсионери...? Че кой ще може да доживее до пенсия?...

Еееее голяма новина нема що! Оня дето се прекръсти на Манчестер Юнайтед въобще не го спрягате, но ако беше син, внук и т.н. на някой по-по-най нямаше да се спрете, нали?

Честито на всички ни, защото този апартамент и голяма част от имуществото и на двамата татковци на двамата льольовци е благодарение на народа.

Да, на Ива Черепова. Браво ! На младоженците - честито ! (д-р Чолаков не е злобен. отвратен е)

Иди се прегледай.Поне ти знаеш къде.

знае, дори на теб може да каже и да ти съдейства, но няма смисъл

Ей тая злоба ще ви изяде бе, не го ли разбирате??? И понеже масово си задавате въпроса кога ще се оправи България тук е мястото да ви отговоря: България ще се оправи тогава и само тогава, когато тази злоба изчезне. Когато новината че някой спечелил от тотото, или пък развил бизнес и забогатял, че друг се оженил и така нататък ви зарадва. Тогава самите вие ще се почувствате по-добре, а сега направо ви виждам какви сте зелени като гущери от яд че някой е по-богат от вас, че някой може да си позволи сватбено пътешествие. Еми и аз не съм имал възможност да отида на сватбено пътешествие когато съм се женил но това ли е смисълът на живота ми??? Сами се изяждате в собствената си жлъчка и после търсите виновните които така и няма да ги намерите ... жалка картинка сте!!!

"Докато Божков и Софиянски не започнат да търкат наровете в софийския централен и не им се конфискува поне имуществото което може да бъде конфискувано - с чиста съвест може да се каже, че в България властва не демокрацията а олигархията. "

Ti mai,mai si edin ot tiah i mai hich ne ti e yasno kakvo stava v Bg,ta horata sa taka ozlobeni.

Смешно и жалко човече, България ще се оправи тогава и само тогава когато се върнат ценностите и моралът. Тогава когато хората, който са крали си понесат наказанието, за назидание на мързеливците, които не искат да работят и търсят лесни пари като мамят другите. Когато такива псевдо-космополити като теб започнат да се възхищават от хора, които с честен труд и интелект са изкарали парите си, а не с тарикатлък и грабеж. Когато изчезнат лековерните идиоти, които се възхищават на крадливи новобогаташи и се появят хора, които подкрепят хора, които сами са създали нещо в този живот в полза на дргите, а не в своя полза...

А аз се чудех защо не мога да спя. Не е виновно момичето, а тези които непрекъснато ни занимават с един измислен елит и ни заливат с тъпи "новини". Какъвто ни "елита", такива ни и "журналистите"

роди ме майко с късмет па ме хвърли на смет :)))))

усмихнатото лице на корупцията, софянски и наи голямата просперилала мутра черепа се обединиха... не знам вече какво и кои ще опази българия... :(

Богати българи навремето са строили университети и училища, болници , а сега си купуват къщи в ЮАР и Англия, и ако може да се скрият по далече от очите на българите, защо ли? Нещо май ги е срам!

Кради в България - живей в чужбина! - Такава е формулата на успеха и управлението българско. Сега за награда милеещото за българите правителство следва да отпусне няколко държавни поръчки и проекти на фирмите на фамилиите, че и обзавеждането освен покупката е скъпо начинание. Иначе децата не са виновни - дават ли ти, взимаш.

Дано не доживеят да го обзаведат тоя апартмент. И те, и бащите им.

Е те няма със сигурност, имат си слуги за това.

Много силно новина. Толко се вълнувах....

И защо ще живеят в Лондон? Да не би да са икономически емигранти?

Честито, и да са живи и здрави!!!

Какво ли изпитват тези двамата с такива родители крадци ?А омразата колко е голяма .

А злобата - още по-голяма!

Нищо не изпитват. Мнението им е че бащие им са чисти и честни, а масовия българин е беден и завистлив. Затова живечт в Лондон, да са далеч от народа чиито пари харчат.

Не е важно, че някоя си е сложила тирее след фамилията си, по- вожното е колко ще го изтърпи тоя хубавец и как Вашия сайт обслужва олигарси и съмнителни политически величия..!?До когааа...!!??

Това защо трябва да ни интересува?

Извинявай много, обаче тук не е място за избиване на комплекси, нито е някакъв психиатричен кабинет за лечение на комплекси. Ако не те интересува - тогава защо коментираш???

за да дразня деградирали индивиди които се възхищават от живота на другите а не се опитат да излезнат сами от тинята

АМА ИЗОБЩО ТОВА НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА, ТОВА НОВИНА ЛИ Е, НЕЩО ИНТЕРЕСНО И ЛЮБОПИТНО ЛИ Е? КАКВИ СА ТЕЗИ ИЗГЪЗИЦИ, ДА СИ СЛАГА ТИРЕТА КЪДЕТО СИ ИСКА. НА КОГО МУ ПУКА ЗА ИВА СОФИЯНСКА?

Напротив драги, много живо ме интересува. Това е червената нишка на моите, твоите, на бащите, майките ни, децата ни (включително и неродените ни такива) пари. На света парите не са най-важното, ще ми кажете, но без тях трудно се живее в този свят. На другия свят, казват, че и без тях се поминувало, но тук не.