Коментари - Лечеви се радват на първа Коледа със сина си | Лайф.dir.bg
назад

Лечеви се радват на първа Коледа със сина си

"За пръв път си правим елха не в последната секунда. Заради малкия Константин тази година сме я украсили по-отрано – за да може той да й се порадва. Пък и защото за пръв път на Коледа сме трима."

Обратно в новината

Коментари - Лечеви се радват на първа Коледа със сина си | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Страхотна простотия българска. Малко,че сте неуки/неграмотни/,но и сте злобни и завистливи.Типично по нашенски сте готови да унищожите човек.А Лечев е велик музикант и сигурно сте неуспели китаристчета и затова злобеете. Да е жив и здрав и ако мога да се свържа с него ще му дам една голяма туба с вино за празниците.

тоя не моя да си намери мадама . доста е вазрастен , по прилича да е дядо на детето. тези маже савсем са изперкали. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Бебето с баба си и майка си ли е?

Много са готини , да са живи и здрави. Разликата във възрастта прави впечатление само на индивиди от малцинствата :)))

Тоя е най-некадърния музикант в БГ, който се мисли за нещо велико! Поинтересувайте се и ще видите само колко много млкади българи китаристи има които го слагат в малкия си джоб, а тоя не спира да ни се навира в очите!

На този дрътльо, мадамата по му подхожда за внучка.

Лечеви, можете книга с мемоари да издадете и на синовете писмен паметник да оставите. Искам да си купя мемоарите, чието работно заглавие предлагам : "Красив съм-жив съм"

Да са живи и здрави.

Е па кой ти го дава за пример?!? Написали са хората нещо... Ако искаш-четеш, ако не искаш-не четеш! Що е нужно да ставаш свадлива? А пък тва колко пъти се женил... за дъщеря си се бил оженил... Абе негов бизнес бе! Нали не е женен за твойта дъщеря! Така, че пални си една цигарка(докато още не са ептен забранени) и си сипи едно малко! Айде сполай!

ок ,не искам да сам злобна,а и не сам такава,но такива писания ме правят.толкова ли е важен тоя иван лечев и дащеря му с детето и .тои няма ли друго дете ?и не знам някои от бг народ да го интересува това,но за всичко сте виновни вие,господа юрналисти,които пишете тия глупости и насаждате псевдоелит .какав е тоя лечев - за пример ли е женил се десет пати,накрая се оженил за дащеря си и вече "голямото семеиство"дартака е смешен направо. моля ви пишете нещо за по морални хора.тоя не може да заварти семеиство като хората- вие ми го давате за пример.сега моля напишете и за кухата леика-надежда михаилова и лубовника и светлин и направо ще ни доваршите .стига с тия глупости.