Коментари - Иван Звездев гушна първо внуче: Прекрасен е тоз живот | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Живи и здрави да са,колко манджи съм сготвил по рецепти на Иван Звездев...

Който трябва - знае! А ти си хейтвай! Не ми е приятен Иван Звездев, но всяко родено българче ми носи щастие. Повече позитивизъм е нужен в душите и по-малко завист и омраза!

Недопустимо жълти зъби има Звездев, все пак е публична личност. Иначе в моя блок има двама, които станаха бащи на същата възраст. Да, с втори, по-млади жени, едната и тя с ремарке от предишна връзка. Иначе и двамата имат по-големи деца от други жени. Сега е много популярно откровени чички с кариера и големи заплати или свой бизнес да видят "втори живот". На Звездьо му прави чест, че си има здраво семейство и е скромен. Само зъбите да си оправи!

Изключително неприятен човек, долен, подъл, хитър, завистлив. И защо дъщеря му носи все още неговата фамилия, да не би да е родила от неизвестен мъж?

Желая от сърце здраве, щастие, късмет ,лично на Звездев и на цялото му семейство! Още дълги години да ни радва с прекрасните си рецепти!

и злобата на българина са непобедими...няма лек с/у тях...

се е усетила на време и си е сложила шини

Живи и здрави да са! Страхотен готвач и човек е

Честито! Да е живо и здраво детенцето!

Олеее,какъв коментар,не те е срам..

Да е живо и здраво детенцето и цялото им семейство! Голям човек да стане! Мислех, че ще има само положителни коментари, а то... Аз пък казвам БРАВО на Иван Звездев за хубавите му, натурални зъби! Жълти, кафяви, розови... негови са си! Това е похвалното в наши дни - да не си като стадото, с ярко бели и еднакви, и изкуствени зъби! Така че Иван, дядото на Тервел, нека бъде здрав и щастлив!

Ремарке? Да наричаш дете от предишна връзка ремарке? Ти нормален ли си? Риторичен е въпроса

Боже какъв си противаар!

Да е живо здраво! И да има поне още няколко внучета, които да припкат около него!

Срещнали се на полянка прабългарин и славянка. Цуни-гуни, вади-тури народили чукундури. Хем крадливи, хем ебливи, но най-вече завистливи! Ето това сме ние, българите. Да не намериш една добра дума за такава хубава новина...

Ми най обикновен дебил е

зъболекар

Къна ли си къв си, сигурен съм, че ти си много голем убавец. Специално Иван Звездев е един от най-приятните популярни личности, които изобщо не се промениха през годините. Най-вече скромен и народен човек.

Ванка, мъж съм, ама само ти можеш да ме накараш 30 мин да гледам рецепти по телевизията и да ми е супер интересно. Пич е голям, живи и здрави да са!

Я си еби путката майчина бе

Ше сготвиш еми, шото човека знае как да обяснява и как да направи рецептите прости и вкусни. А не като тия по другите телевизии 30 мин някакви европейски бълвочи и накрая никакъв вкус.

За щастие моят зъболекар ме пази от подобни изблици.

Този Звездев е доста недоносен и не знам какъв дядо ще е.

Ха ха ха ха ха

Нали Тервел беше брат на Кубрат? И сега, дядо с какво ще го сготви на бавен огън? Баси, държавата на таксиджиите, пожарникарите, чистачките и готвачите......Че дори някои от тях даже се пропиха.

"Звездев тогава вижда три професии, които се търсят във вестника - таксиметрови шофьори, КОМПАНЬОНКИ и готвачи - и избира кулинарията." А можеше да стане компаньонка.....каква за губа за света на еротиката.

Който не знае как да се радва на нещата в живота живее нещастно. Завистта, нихилизма и мазохизма вредят единствено и само на теб.

"....прекарал повечето време в Аржентина " ясно, кой ходеше по чуждите страни навремето, та правете си сметката, всичките ни извустни в момента, преоблечени публични личности, на кои са потомци

Очаквам рецепти на хубави попари и детски манджички.

Живи, здрави и щастливи! Малкият да научи занаята от известния си дядо!