Иванка: Секс тормозът не може да бъде толериран

Тормозът над жени е явление, към което не бива да има никаква търпимост, заяви Иванка Тръмп на международен форум в Токио, посветен на жените.

Обратно в новината

Коментари - Иванка: Секс тормозът не може да бъде толериран | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Иванкеее , бьтьовото , как бих тъ оешил , ягнееее ! Хем шъ куцаш , хем па щъ мъ тръсиш ...

Значи педерасти, еднополови бракове и пр. извратености са ОК, но че някой хванал мадама за коляното, е углавно престъпление! Май пак ни готвят нещо, а тези секс закачки са само за отвличане на вниманието, за да не се усеща плебсът какво му готвят.

Не случайно раждаемостта в запада е критично ниска, докато изтока се множат. Ама там няма да се оплачат от тормоз, щото е общоприето. Природата си знае работата. Жените на запад се правят на много велики, и.... изчезват. Естествен подбор.

Само дето пропускаш истинската причина за това, което казваш. Ами тъкмо това се цели: да се размножава кофтият и примитивен матрял, а бялата раса да изчезва. Въпросът обаче е какво следва, след като остане само кофти матрял! Явно планетата ще се превърне във зоо ферма, щото другият матрял ще се е изнесъл еднопосочно.

Колега,защо винаги когато ви поздравявам,вие си отдръпвате ръката =Извинете колежке,но не мога да ви докосна без нотариално заверено сагласие от ваша страна,защото след десет години може да ме обвините в сексуален тормоз

Правилно. Секс тормозът не може просто да бъде толериран, той задължително трябва да бъде насърчаван, иначе ще изчезнем.

има интернет вече, има квото ти харесва вътре, дебели слаби, малки големи.... , чисто, безплатно, бързо...бем ти кучките..

Африканките, арабките и индийките раждат по пет деца, но това там не е секс тормоз, а просто природа. А разглезената бяла жена си извоюва и отстоява правото да си ползва оная работа само за кеф и кариерно израстване. Хубавото е че природата винаги побеждава дори и най-екстравагантните идеи.

Там изнасилвания също така няма. Ония новини от тези места са фейк

Цирка с либералните ценности приключва до 20-30 години, просто защото любителите на либерални идеи не се възпроизвеждат...А до тогава си църкайте на воля.

Язе не знам мъж да се е оплакал, че е подлаган на секс тормоз от жена!

Тези си просят да изчезне и кавалерството - най-вероятно ще си го получат.

Значи преди 18 г., когато нахално се запознах с едно красиво момиче, което след това стана моя съпруга и майка на двете ми прекрасни деца, аз съм проявил спрямо нея "сексуален тормоз" според бръщолевенията на тези незадоволени лелки?! Така е според новите "модни" тенденции... Този свят не отива към добро!? Насърчават се сексуалните перверзии - гейове, геронтофили, педофили /Макрон и баба му/, а всичко останало е "сексуален тормоз"! Че то до сега света със "сексуален тормоз" се е възпроизвеждал! Включително и Иванка така е свалена от мъжа си, ако се замисли...

Нея първо татко й я е свалил.

Разбира се, че става дума за свалячите похотливци включително женени, които желаят да изпробват/свалят и още една.

Иванка май забравя онова интервю на баща си, в което оня казва, че "Ако Иванка не ми беше дъщеря ..."

Ванчето да обади какви заплати получават робините във фабриките и за дрехи във Виетнам и другите места.

Ами ако се облечете с по едно расо, никой няма да ви и погледне даже! Английски министър каза, че е по-добре да се назначават проститутки за секретарки!

тая не се ли досеща , че ако го нямаше тоя уж наречен "сексуален тормоз" нямаше да е на тоя свят? дали майка и не се е предложила на баща и ? да си известен , да си ВИП, да си успешен в работата ... всичко това си има своите последствия.

Tази статия я прочете Eлена(червената) бившият "калъф" на Cтанишката, веднага, ще открие "шуробаджинашина", ...дъщеря му, зет му,.. ехееее.... Xасковски номера!!;))

на снимките мелания, ми изглежда по млада от иванка ?;)

Luna0102

С този баща трябва да е свикнала и да не и прави впечатление.

Според него душата, която пребивава в Отца, има мъжко-женска природа. След като попада в тялото, тя загубва първоначалното си единство и става жена-блудница. По-късно се разкайва и Отец ѝ изпраща небесен жених втората половина, загубена при падението. Чрез съединението с нея в тайнството на брака тя се спасява и се връща към Отца. (Сега разбирате ли защо на сватбенаат церемония жената сияе, а мъжът се усмихва глупаво!)

Най-убедителното доказателство, че видимият свят е подвластен на тъмна-та сила, е омразата към истината и нейното отричане.

:))))))))))))))))) И КЪДЕ, БЕ БРАТЧЕ, ГИ ПРОЧЕТЕ ТЕЗИ НЕЩА?! ГНОСТИЦИЗМЪТ И АЗ ГО ИЗУЧАВАМ, НО НЕ НАМИРАМ НИЩО ОБЩО С ТОВА, КОЕТО СИ НАПИСАЛ ТУК! И КАК ТАКА ИЗЛЕЗЕ, ЧЕ МЪЖА Е ЦЯЛОСТЕН, А ЖЕНАТА - НЕ :)))))))))))))) ЧЕ ТОВА ДОРИ ПРОТИВОРЕЧИ НА ЛОГИКАТА, АКО ПРИЕМЕМ, ЧЕ Е ВЯРНА ИСТОРИЯТА ЗА ТОВА, ЧЕ ЕВА БИЛА НАПРАВЕНА ОТ РЕБРОТО АДАМОВО! АКО ПРИЕМЕМ ТОВА ЗА ИСТИНА, ТО АДАМЧО НЕ Е ЦЯЛОСТЕН! ХАРЕСВАМ МЪЖЕТЕ, НО НЕ ТЕ РАЖДАТ ДЕЦАТА! ЕДНА ЖЕНА В ДНЕШНО ВРЕМЕ МОЖЕ ДА РОДИ ДЕТЕ ОТ ДОНОР, НО МЪЖА Е ТОЗИ, КОЙТО СЕ НУЖДАЕ ОТ ЖЕНА, ЗА ДА СЕ СДОБИЕ С ПОКОЛЕНИЕ! ПРИ ТОВА ПОЛОЖЕНИЕ, НЕ Е ЛИ ВРЕМЕ ПАРТРИАРХАЛНО НАСТРОЕНИТЕ БАЛКАНЦИ ДА СЕ ЧУКНАТ ПО ГЛАВАТА И ДА СТАНАТ МАЛКО ПО-СМИРЕНИ?! П.П. И не! Не съм феминистка!!! :))))) Просто сте жалки в опитите си да кажете на бялото-черно!

Не всекиму е дадено да знае, не че не е умен, а просто защотот не се интересува. Значи цитатът е от следната книга: "Ялдаваот история и учение на гностическата религия- Архимандрит доц. Павел Стефанов, автор, 2008".

Жената е даденост, мъжът е израстване жената присъства с това, което е, мъжът има път да извърви. Жената олицетворява телесното, мъжът духовното. От съчетанието на двете се ражда единството на полярната двойственост на живота такъв, какъвто го познаваме. (Това е от друг автор.)

Макар и жен неполучва любезни покани за вечеря! както казваше един познат. А според един друг: Незначителният човек има претенции към другите хора, а значителният човек има мпретенции към самия себе си.

Браво Иванка, кажи го най-после хората да чуят. И с убийствата е така, и с кражбите. Също така не трябва да се толерира и пипането на високоволтови проводници от малки деца и яденето на асвалт. Издай книга, пусни видеоуроци. Светът има нужда от теб и думите ти за да види Пътя.

Добре казано!!! ;)

Много дълга тая пола! Що така, не й се вижда трътката на американската пластмасова принцеса. Да не говорим, ч това изобщо не е цветът на японската сакура, ама айде, сигурно прес-съобщенията й ги пише стилистката. Но да оставим настрана външния вид - с повдигането на този въпрос, само припомни за скандала около баща си. Доста тъп ход.

Ванче , какво ровиш ,изглежда никой не ти обръща внимание ..

На стари години всички парантии се тормозят!!!

и го казва, знаейки, че баща й е откровен сексуален хищник

Ми правете секс без да се ТОРМОЗИТЕ

skromna35

"Иванка Тръмп на форум за жИните в Токио" Хайде, моля ви се, поне малко да се постараете да пишете правило, а!?

А МАЩЕХАТА ТИ, КАТО СЕ СНИМА ГОЛА, ТОВА НЕ Е ЛИ СЕКС ТОРМОЗ...

ти килърито ли предпочиташ или обамката?!?

Тази с удоволствие бих я потормозил.

Не отива на хубава жена да лицемерничи!

Първо трябва да се определи какво е секс тормоз точно и ясно без възможност за каквито и да е интерпретации. Защото така както се определя сега се оказва че всичко може да се определи за секс тормоз по лично усмотрение. Секс тормоз може да бъде дори че не "забелязваш" жената или мъжа. Според мен определението трябва да е само до физическо посегателство. Всичко останало трябва да се приема за психически тормоз. А там нещата седят по малко по-различен начин. И отношенията между половете нека ги оставим на природата а в обществото има създадени правила още преди хилядолетия. Баща защитава дъщеря от каквито и да е посегателства и съпруг защитава съпруга от същите. Не случайно жената не може да бъде сама. Природен закон. И всеки опит за промяна на природни закона от човек се оказват напълно безрезултатни. Просто губене на време.

Ванче, ако поразсъждаваме по темата кое не трябва да се толерира, първо трябва бда си уточним понятията. Понятието секс винаги извиква образа на съблазнителна жена в съответната поза. Думата порно извиква същия образ. Няма порно списание, на корицата на което да се мъдри гол мъж, а само жени в предизвикателни пози. Порнографията е същото нещо. Т.е. жената е в основата на всичко (както беше казал някой по всяка вероятност французин), свързано със секса, тъй като тя олицетворява изкушението и съблазънта. Затова на жената най-прилича чистота, смирение, всеотдайност и пр. Съвременната жена е до такава степен манипулирана, че е превърната в луксозна стока и средство за наказване на неудобни и непокорни мъжки екземпляри, без да се усеща как я използват. Думи като сексизъм, феминизъм вече се изпразниха от съдържание. Та тръгнете оттук, а останалите проблеми ще се решат от само себе си. (Сега разбирате ли защо муслим жените ходят така облечени другата крайност.)

Кояй тъз, че привряква? Ква си ти ма? Чи твоя дъртел, кат та не може, има други ма? Ела у нас, да не мое си видиш ногите сбрани барем месец!

Форума на жИните в Токио сигурно е доста доста по-различен от световния на жЕните....

това е новото - преди хилъри се изказваше на форумите на жените, сега вече се изказва Иванка ..

ТЕБЕ КАК ТОЧНО ТИ ПРЕДЛОЖИ ЧИЧКО ТРЪМП ? КАЗАЛ Е ЧЕ ТИ ПОДАРЯВА НЯКОЛКО МИЛИОНА И ТИ СИ РЕКЛА - ЕЙ ТАКЪВ СЕРИОЗЕН ЧОВЕК ИСКАМ !!

това е дъщеря му бе! Аман от кухари по тези земи!

може може... ела да ме тероризираш, да видиш как ще толерирам!

Ванчето да не се излага като кифладжия по света, а да погледне майка си и баща си. Щот без тормоз ся нямаше да я има на бял свят и щеше още да е ъндър продакшън.

То вече човек да го е страх да си поиска....

не може да си искаш, това е сексуален тормоз - без майтап. В америка е така. Дори не може да гледаш - това също е сексуален тормоз. Повече от 0.5 секунди и вече може да те арестуват. Също така не е приемливо и да ги заговаряш на други теми - има такива случаи. Нежелано общуване. Могат да те обвинят. Това е ако си беден и смотан. Ако си богат и красив е вдъхновяващо и мъжествено. Общо взето мъжете трябва да имат няква скала и да преценяват предварително финансовите си възможности съотнесени към външния си вид, ако не отговарят на вътрешните представи на жената за нейната стойност и това какъв индивид има право да я заговаря - имаш проблем. В тоя смисъл бяха направили изследване, в което се посочва, че жените определят 80% от мъжете като "под средното ниво". Когато жените използват секса за напредване в кариерата си това е една силна и свободна жена.

Тя вече не прилича на себе си от пластики.