Коментари - Ивелина Чоева казала на Сашо Кадиев, че няма да му роди дете, ако не са женени | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Права е! Нека Сашо да си прави ножки....!

Сашко Мамин пуска ръце на Сашка Сърчеджиева на шоуто и “Обичам България”, потупва я по дупето и даже пуска ръце по циците.

до сватбата само за кеф, а тва с децата после. Ако дойде, послето де.

Буахахахахахах Кадиев ти си най тъпото копеле на света, изпусна уникална пичка ама уникална, и дете ти роди и ся се натресе на обикновена софийска пачавра, така ще върти ама така ще върти, че свят щи се завие дебил нещастен.

да, добре върти....

Това момиче Чоева дали се е поставило на мястото на съпругата на Кадиев, как би се почувствала, ако нейният съпруг я лъже и мами с друга жена. А пък на мястото на детето, дъщеричката как ще чувства, че баща й ги е изоставил заради някаква "моделка"? Голям грях пред детето и съпругата. Значи Кадиев е бил зает мъж, съпруг, баща - как така съвестта и елементарната човещина са позволили на въпросната "моделка" да ВЛЕЗЕ В ЧУЖДО СЕМЕЙСТВО И ДА ГО РАЗБИЕ?! Това е непростим грях и за въпросната "моделка" и за простоватия Сашо. И възмездие за причинената болка и страдание винаги има. .... п.с. Заради този простоват некултурен и неграмотен Сашо ръсещ някакви невероятни тъпизми НЕ гледаме нито едно от "забавните" предавания на бТВ. То бива простотия, ама толкова не бива - и отговорността е на все пак умните мениджиъри на бтв - хора от бтв вие опростачвате младите зрители с този простоват Кадиев! Не ви ли пука за младото поколение на България - искате да е просташко ли, а мениджъри на бТВ?

Ма защо си въобразявате, че знаете как точно стоят нещата в семействата на други хора? Бившата му жена си ходи на почивки с тях двата и детето, а детето пък е най-малко "изоставеното" от баща си дете, за което мога да си помисля.

Майката на детето му никога не му е била съпруга. Той така и не и предложи и не са се женили, което говори още по зле за мамин Сашко.

Че какво дете може да направи тоя педал Сашо !

Баф мааму тая Катерина Евро с една трето степенна роля преди 50 години цела рода израни.

Това момче не ми харесва. Той и майка му са навсякъде - по лесно ми е да изброя къде не са . Голямо самочувствие примесено с наглост на моменти, майчини протекции и какво ли още не ....?

Няма да МУ роди? Че тя само на него ли му ражда? Доколкото знам 50 процента от гените идват от майката

ПрезКурандоМио за нея, него, Гала/Мала дъщеря й и десетки измислени герои

Комшията какво мнение е изказал?

Оффффф! Грозницата сред моделите и най-големия бездарник сред артистите! Добре, че майка му е била цял живот шаврантия, че успя да го набута тук-там да не умре от глад тъпото саше…

Заради тоя и майчето му, които и чешмата да пуснеш, те ще потекат, мисля да си търся телевизор с чистачки

Телевизия не гледам

Важното е, че не е проста като предишната и ще му вземе доста повече , като го прати, където го е пратила "народната любов". А и с наглостта на майка му ще е до време - тогава ще е рязък срив.

Тя бившата верно се оказа проста. Красива, но проста. Взела, че се влюбила в него наистина, докато нашия си играе насам натам

По едно бустерче за потентност да си бият.

Немой да се косиш, и двамата .... ще са щастливи.

сите я ебеме без условия разни, само на катето евро павиана слуша претенции разни.

Не ти ли идва отвътре,с условия хубост не става- излиза,че едва ли не е принуден

Силно се съмнявам, че Сашко някога ще се ожени. А пък да иска още деца, едва ли. Той вече има едно, защо са му повече. Иначе момата е права да не иска да ражда извънбрачни деца. А да видим, дали тази новина, ще е поредната лъжа.

Местя го!

И аз

Сашо Кадиев - известен с това ,че е син на майка си. Този човек ме отказа да гледам българска телевизия . Благодаря ти Сашо.

Оффффф...пак ли???

Имаше един негов клип как се вози с майка му и слушат музика пеят, а Сашко и целува ръка, буквално се държеше с нея като с жена му. То няма лошо един мъж да обича родителите си и майка си в частност, даже е задължително, ама леко ми идва в повече това тяхното и явно Ивелинчето не е проста току така да роди от наш мамин Сашко без никакви гаранции

В този живот никой за нищичко няма гаранции. Никой не може да гарантира, че след пет години ще обача друг и да му го гарантира това с една сватба

Трябва все пак да се пробват,защото и да са женени няма гаранция,че ще има дете от лигльото и ще се наложи някой да му помага.

Ти май си мераклия да помогнеш на Евелина ?

Добре, че ме информирахте, защото всяка сутрин се събуждам с тревога как е Сашко Кадията.

Много ясно, нали ако наш Сашко забегне ще трябва с нещо да го държи и най-малкото да плаща издръжка. Но и не само издръжка, ти продължаваш да си емоционално свързан с тоя човек, можеш да го контролираш и да си го манипулираш уж в името на детето. Жените не са тъпи, всичко се пресмята предваритлно преди да предприемат каквито и да било действия.

Тя Еврото май затова намеква,че живее в дома,който е направила за внучка си- следващите да си знаят:)