Актьорът Александър Кадиев и половинката му - моделът Ивелина Чоева, ще станат законно семейство през лятото. Синът на Катето Евро обяви, че сватбата ще е през август, като призна, че искрено се вълнува от факта, че съвсем скоро ще скъса с ергенлъка.

В предаването "Преди обед" Кадиев разказа, че Ива била тази, заради която този важен за много двойки момент, ще се случи. Причината е, че тя е по-голям традиционалист от любимия си и му заявила, че не може да му роди дете, ако не са женени. Въпреки че за Сашо сватбата никога не е била на дневен ред, той осъзнал, че ако това е желанието на жената, която обича, ще го направи.

Снимки на Сашо Кадиев и Ивелина Чоева>>>

"Сватбата ще е сред природата, далече от града, ще има лозя, ще е през август. Не съм се женил, това ще е първата ми сватба, надявам се и последната", с типичното си чувство за хумор заяви Кадиев. "Много се вълнувам, но е и голям разход. Поставили са ми задачи, които обаче още не съм свършил."

Актьорът даде да се разбере, че на събитието ще бъдат най-близките им хора, като водеща ще бъде Милица Гладнишка.

Междувременно Кадиев сподели, че на празниците родителите на любимата му пристигнали от Хасково и най-накрая се запознали лично с майка му Катерина Евро.