17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Почивай в мир Ще те помним

Трагично? Трагично е, когато някой умре поради липса на пари за адекватно лечение или липсата на адекватна помощ. Когато сам се убиеш надрусан или пиян, не е трагично, а малоумно! Съжалявам, но няма как да ми е мъчно за някой, пък бил той и супер талантлив, който сам си е търсел проблеми.

Тази освен наркоманка е била гадже на Елън Дедженерис. Змачи е се знае жена ли е, мъж ли е, какво е била въобще. Айде стига с тази холивудска измет

Вчера излезе една статия на един бивш руски депутат. Та ,той твърди че Путин и Медведев са любовници от около вече 20 години.И че това е обществена тайна в Русия. Какъв е твоят коментар?

Чакай сега... аре шорошките тролове първо си изяснете между вас последно пътин гадже на медведев ли е или баща на децата на кабаева?

Това за децата от Кабаева не го твърдят Сороските тролове....а руските мисирки с цел да отвличат вниманието за неговия хомосексуализъм.

Ами може бе! Квото искат да правят Путин и Медведев. Нали не ни ги навират денонощно в новините и това какво общо има с холивудската коза?

Е как да не ни ги навират?Всяка втора с статия е какво е казал Медвед или какво е казал Путя. Нищо общо няма с холивудската коза,ама понеже пишеш че ти е писнало от холивудски кози,реших че ще ти е по интересно да чуеш какво правят руските педали

Да ми преведе следното: "The Good, The Bad And The Ugly" And for the record: it's a trick question

Поредната холивудска либерално-пробудена марионетка отрепана от своите. Всички видяхме как я бяха обявили за мъртва още преди да стигне до линейката, но тя взе, че възкръсна на носилката. Видяхме и как "медикът" я блъсна обратно все едно не е жив човек, а разместил се чувал с картофи! Очевадно е, че някой предварително й е бил подпечатил билета, а трогателната история с органите е просто предлог да й дръпнат щепсела Достатъчно се изкоментира по-надолу за годността на органите на друсалките и алкохолиците.

кво ни занимавате с неква краварска пача, има тнолкова наболели въпроси за България

Добре че е реципиент, че друга дума нямаме... Тъпаци.

Изключили са я, защото близките ѝ са отказали да платят 1000 долара/месечно за Първа линия в борбата за живота ѝ! Докторите, за да си вършат работата, освен заплатата, трябва и по 1000 единици евро/долар/лев на месец за Първа линия!

Месечно!? Бледна ти е фантазията тогава- това са пари за около един ден.

Белото не прощава, особено пък на холивудски звИзди, които се тъпчат цял живот. Кой знае и доколко органите на човек, който се дриса цял живот са годни за трансплантация, ама в екстремни случаи явно ги използват

Браво, благородството на Ан е достойно за уважение, сега няколко човека живеят втори живот, благодарение на тази талантлива жена ! Мир на душата ти Ан, ние ще те запомним с добро !

Ако беше убила няколко пешеходеца и/или прeмазала собственичката на ИЗГОРЯЛАТА КЪЩА пак ли щеше да й викаш "Браво"?Глупаk!!!

Баси м. Значи и на 53 г. пак ставаш за донор. А аз мислех че нас по дъртите никой не го интересува за това.

когато подпишеш, че даравяш органите си, си подписваш и смъртната присъда при някой инцидент... никой няма да иска да се занимава да те леклува ако си в кома

А какво да ти лекуват при мозъчна смърт? То от кома до кома има разлика - няма голяма полза да си зеленчук на командно дишане без мозъчна дейност.

Актрисата, която на мен ми беше известна като Ан Хечи се дрогира и налива цял живот, заразена от баща си с генитален херпис като бебе, сега станала донор. Че то органите и са станали мармалад заразени с херпес, вирус който остава за цял живот. Дяволска работа, почти всичките и братя и сестри убити, самоубити, катастрофи, изнасилвания, дрога, алкохол, скандали, хомсексуалност. Затънали в л. а. йната до шия.

Виж сега погледни го така - ако дойдеш –да не ти се случва на тебе и никой около тебе, на положение, или смърт всеки даден момент, или генитален херпес, ако не ти трансплантират сърце примерно, кое ще избереш? А да , разбира се - ще избереш смърт - то едната селска чест трябва дас е защитава - не може да се разхождаш с генитален херпес:)))

Абе клоун, ако си беше направил труда да си изкараш главата от гз и да зпочнеш да се образоваш, щеше да знаеш, че белото уврежда безвъзвратно сърдечната тъкан! Знам знам.. по-добре увредено сърце пред никакво... ай сиктир!

Абе тая не ми изглеждаше на толкова умряла в носилката непосредствено когато я качваха в линейката. Изглеждаше на супер буйна и агресивна. Явно на лекарите им е писнало от държанието ѝ, а не е чудно и на близките ѝ да са им дотегнали многобройните ѝ изцепки преживе и скоростно да са изпълнили желанието ѝ.

значи за това била цялата работа - няколко ЮдеюСемита от ХолиУд да се Уредят с нови Органи, за да може да живеят над 100, вече пиенето на бебешка кръв не е достатъчно!

Нови, нови - колко да са нови органите на човек на средна възраст, злоупотребявал с наркотици и алкохол в по-голямата част от съзнателния си живот? Отишла си е жената, добра - лоша , поне след смъртта си ще помогне на някого да поживее по-дълго.

Че наркоман за донор става ли? Органите ѝ сигурно всичките са изгнили или поне силно увредени!? Пак си е поживяла, наркоманите рядко доживяват до 60 год.

Доста глупости в 2 изречения...

Доста истина, но не очакваме наркоман като теб да не се застъпи за сродна душа

Принципно наркоман не става за донор, освен ако и "приемника" не е такъв

Толкова ли не можете да преведете на български думата "реципиент" или се опитвате да сте дразнещо оригинални. Еквивалента е "приемник". Една хубава българска дума.

Актрисата се казва Ан Хечи, нито Хеш нито е Хейш, ама в дир-а сте събрани само бавноразвиващи се.

Anne Celeste Heche (/heɪtʃ/ ) :) Хечи е само в българските среди, които четат и Гарниер вместо Гарние ;)

А Андре Агаси например как се чете правилно, щото в българските среди е така както съм го написал. Цял живот била Хечи сега стана Хейш.

Стига сте спорили как се произнася името й. Ето ви го от нейната уста директно. https://www.youtube.com/watch?v=S5J9Dx3-Sdo

Го произнася ясно като "ХЕЙЧ"!

lu4ka

За да е ХечИ, би трябвало да се изписва '' Hechie''.

Отркили в заглавието си е здрав лапсус.

Нали съобщихте, че вече е умряла преди 2 дни?

слава кокаина.....