17-11-2017 20-11-2018

Коментари

слава кокаина.....

Нали съобщихте, че вече е умряла преди 2 дни?

Отркили в заглавието си е здрав лапсус.

Актрисата се казва Ан Хечи, нито Хеш нито е Хейш, ама в дир-а сте събрани само бавноразвиващи се.

Толкова ли не можете да преведете на български думата "реципиент" или се опитвате да сте дразнещо оригинални. Еквивалента е "приемник". Една хубава българска дума.

Че наркоман за донор става ли? Органите ѝ сигурно всичките са изгнили или поне силно увредени!? Пак си е поживяла, наркоманите рядко доживяват до 60 год.

Доста глупости в 2 изречения...

Доста истина, но не очакваме наркоман като теб да не се застъпи за сродна душа

Принципно наркоман не става за донор, освен ако и "приемника" не е такъв

Anne Celeste Heche (/heɪtʃ/ ) :) Хечи е само в българските среди, които четат и Гарниер вместо Гарние ;)

значи за това била цялата работа - няколко ЮдеюСемита от ХолиУд да се Уредят с нови Органи, за да може да живеят над 100, вече пиенето на бебешка кръв не е достатъчно!

Абе тая не ми изглеждаше на толкова умряла в носилката непосредствено когато я качваха в линейката. Изглеждаше на супер буйна и агресивна. Явно на лекарите им е писнало от държанието ѝ, а не е чудно и на близките ѝ да са им дотегнали многобройните ѝ изцепки преживе и скоростно да са изпълнили желанието ѝ.

Актрисата, която на мен ми беше известна като Ан Хечи се дрогира и налива цял живот, заразена от баща си с генитален херпис като бебе, сега станала донор. Че то органите и са станали мармалад заразени с херпес, вирус който остава за цял живот. Дяволска работа, почти всичките и братя и сестри убити, самоубити, катастрофи, изнасилвания, дрога, алкохол, скандали, хомсексуалност. Затънали в л. а. йната до шия.

А Андре Агаси например как се чете правилно, щото в българските среди е така както съм го написал. Цял живот била Хечи сега стана Хейш.

когато подпишеш, че даравяш органите си, си подписваш и смъртната присъда при някой инцидент... никой няма да иска да се занимава да те леклува ако си в кома

lu4ka

За да е ХечИ, би трябвало да се изписва '' Hechie''.

А какво да ти лекуват при мозъчна смърт? То от кома до кома има разлика - няма голяма полза да си зеленчук на командно дишане без мозъчна дейност.

Виж сега погледни го така - ако дойдеш –да не ти се случва на тебе и никой около тебе, на положение, или смърт всеки даден момент, или генитален херпес, ако не ти трансплантират сърце примерно, кое ще избереш? А да , разбира се - ще избереш смърт - то едната селска чест трябва дас е защитава - не може да се разхождаш с генитален херпес:)))

Нови, нови - колко да са нови органите на човек на средна възраст, злоупотребявал с наркотици и алкохол в по-голямата част от съзнателния си живот? Отишла си е жената, добра - лоша , поне след смъртта си ще помогне на някого да поживее по-дълго.

Стига сте спорили как се произнася името й. Ето ви го от нейната уста директно. https://www.youtube.com/watch?v=S5J9Dx3-Sdo

Баси м. Значи и на 53 г. пак ставаш за донор. А аз мислех че нас по дъртите никой не го интересува за това.

Го произнася ясно като "ХЕЙЧ"!

Браво, благородството на Ан е достойно за уважение, сега няколко човека живеят втори живот, благодарение на тази талантлива жена ! Мир на душата ти Ан, ние ще те запомним с добро !

Белото не прощава, особено пък на холивудски звИзди, които се тъпчат цял живот. Кой знае и доколко органите на човек, който се дриса цял живот са годни за трансплантация, ама в екстремни случаи явно ги използват

Изключили са я, защото близките ѝ са отказали да платят 1000 долара/месечно за Първа линия в борбата за живота ѝ! Докторите, за да си вършат работата, освен заплатата, трябва и по 1000 единици евро/долар/лев на месец за Първа линия!

Добре че е реципиент, че друга дума нямаме... Тъпаци.

Ако беше убила няколко пешеходеца и/или прeмазала собственичката на ИЗГОРЯЛАТА КЪЩА пак ли щеше да й викаш "Браво"?Глупаk!!!

кво ни занимавате с неква краварска пача, има тнолкова наболели въпроси за България

Абе клоун, ако си беше направил труда да си изкараш главата от гз и да зпочнеш да се образоваш, щеше да знаеш, че белото уврежда безвъзвратно сърдечната тъкан! Знам знам.. по-добре увредено сърце пред никакво... ай сиктир!

Поредната холивудска либерално-пробудена марионетка отрепана от своите. Всички видяхме как я бяха обявили за мъртва още преди да стигне до линейката, но тя взе, че възкръсна на носилката. Видяхме и как "медикът" я блъсна обратно все едно не е жив човек, а разместил се чувал с картофи! Очевадно е, че някой предварително й е бил подпечатил билета, а трогателната история с органите е просто предлог да й дръпнат щепсела Достатъчно се изкоментира по-надолу за годността на органите на друсалките и алкохолиците.

Да ми преведе следното: "The Good, The Bad And The Ugly" And for the record: it's a trick question

Тази освен наркоманка е била гадже на Елън Дедженерис. Змачи е се знае жена ли е, мъж ли е, какво е била въобще. Айде стига с тази холивудска измет

Вчера излезе една статия на един бивш руски депутат. Та ,той твърди че Путин и Медведев са любовници от около вече 20 години.И че това е обществена тайна в Русия. Какъв е твоят коментар?

Месечно!? Бледна ти е фантазията тогава- това са пари за около един ден.

Трагично? Трагично е, когато някой умре поради липса на пари за адекватно лечение или липсата на адекватна помощ. Когато сам се убиеш надрусан или пиян, не е трагично, а малоумно! Съжалявам, но няма как да ми е мъчно за някой, пък бил той и супер талантлив, който сам си е търсел проблеми.

Чакай сега... аре шорошките тролове първо си изяснете между вас последно пътин гадже на медведев ли е или баща на децата на кабаева?

Това за децата от Кабаева не го твърдят Сороските тролове....а руските мисирки с цел да отвличат вниманието за неговия хомосексуализъм.

Ами може бе! Квото искат да правят Путин и Медведев. Нали не ни ги навират денонощно в новините и това какво общо има с холивудската коза?

Е как да не ни ги навират?Всяка втора с статия е какво е казал Медвед или какво е казал Путя. Нищо общо няма с холивудската коза,ама понеже пишеш че ти е писнало от холивудски кози,реших че ще ти е по интересно да чуеш какво правят руските педали

Почивай в мир Ще те помним