Измамиха принц Хари по телефона, накараха го да говори за Мегзит

Аристократът мислел, че провежда разговор с Грета Тунберг и баща ѝ

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Егати глупостите. Много измислена история

първия случай бе интересно-на десетия стана банално. и?!?!??!?! какво стана като подведоха поредния.....комплексите им намаляха ли?

Възможно е още известно време разговорите му да минават през МИ-5, голяма грешка че напускат, малка държава нищо не може да направи !

светът се нуждае от повече хумор, иначе е много тъжно, особено сега, когато умират хора от вирус, за който медицината няма лекарство

когато от името на тунбергова се оплакват, че някакви пингвини били задържани на митницата и го молят да помогне за освобождаването им - и той казва, че ще й помогне. :)

тая бе ... ОТВРАТ !

"За съжаление светът се ръководи от някои много болни хора" - ами да като дебила Хари например, Тръмп бил глупав- то се вижда кой е глупака..

Циганка принцеса..

Ами просто се вижда колко струва т наречения елит -ебати глупака , и е глупак не защото са му направили номер,а защото говори глупости.. Едни най обикновени смотаняци са се писали елит и ги храним и поим цел живот..

Бахти, на цървуланчо дребните му стигат за 2 нови Бентлита, обаче много му знае устата колко било по-добре да е обикновен човек. Време е на тия двамата да им врътнат кранчето на парите, да ги видим колко е яко "да си обикновен човек". То бабето вече им резна Sussex Royal ™️, ще ги отрежат и от всякакви други привилегии. Тогава ще ги видим.

Глупакът си ти, щом вярваш, че тая скалъпена простотия е действителна.Ако Хари искаше толкова да говори, ще избере пък точно тази пикла, дето я чува за първи път по телефона....Моля ви се, уважавайте повече собствения си здрав разум....

А, най-забавно ми е как в България очевидно има нек'ви сервилни дебили, възхищаващи се на тия търтеи :D И наливат минусите, мислейки че изразяват мнение. Цъкайте минуси, роби, цъкайте и се надявайте някой ден да се слуги на тия, защото явно за друго не ставате.

Ко да очаквами ут Корона вирОсите! Нашия испански вирОс ни изчатка за 800 дни.

...а аз се надявах да е за 785 дни, та последните 15 да отидем на море...