Коментари - Изневяра ли е емоционалната изневяра? 10 признака, че половинката ви го прави | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ВЕДНЪЖ ИЗНЕВЕРИЛ СЕ ПОВТАРИЯ-. ЛЪЖА Е АКО ПРОСТИТЕ

Имам две кучета чувствам се супер правиа го като магаре биагам като кон хулиган

Моята жена отговаря на някои от описанията. Но то пък и аз си имам евентуален "резервен вариант". Ще видим.

По време на... затварям очи и си мисля за другия. Отварям очи и гледам и той е със затворени очи.... Такива ми ти работи...

Точно така съм. Но съм почти сигурен че и тя.

Това е като мечтата- хубаво е докато я постигнеш. Постигнеш ли я- вече мечтаеш за друго. Затова не я осъществявам и я оставям далече. А тя иска да е близо... Мечтата,де.

Статия на ниво тийн сайт или инфантилна телевизия.

От 3 години съм сама, по личен избор и ми е много добре. На никого не давам отчет и не се чубствам длъжна на никого. И всичко това след 2 такива емоционални изневери от страна на господина.

Защото е бил по млад от тебе и ти си вярвала в чудеса.

Напротив на една възраст сме, но това според мен няма никакво значение.

Да бе тя причината винаги е в НЕГО. Първо се огледайте, но нали сте безгрешни ...

Личен пример: Преди 10г се разхождам щастлив с "бъдещата" ми жена. Летя на крилете на любовта като най-щастливият мъж. Спираме пред булченски магазин и гледаме булченски рокли. Тя гледа роклите, аз гледам нея. На лицето и се изписва ужас....че може да бъде в една от тези рокли до мен.

Типичен пример на “Вие сте влюбен до уши, а тя - не или не чак дотам”. Примери има много, а бъдещето на такива връзки е ясно.

Спя с мъжа на шефката ми и не знам къде ще ме доведе това.Много съм изнервена и всички описани признаци са валидни за мен наистина.

Сексът с женен мъж е най-сладък, защото е забранен и това е много възбуждащо. Ако шефката ти разбере най-много да те уволни и ще си намериш друга работа.

Не забравяйте,че кралицата е една. Слугини- много.На празници кралят ще е с кралицата- вие сами.

Забранен?!? И къде го пише това? В някакъв измислен морален закон? Просто в повечето случаи се движиш по ръба на бръснача.

ху ху хуууу ние не искаме мъжете ви за съжителство пази боже ние искаме само да ги въведем в плътското истинско удоволствие ху ху хууууу те после не ни трябват вече и ви ги връщаме вече употребени ху ху хууууу а вие които всеки ден бършете трохите и перете гащите на палячовците до вас сте големи кралици ху ху хуууууууууу вие метете ние отлитаме

Бръмчиш като разгонена муха,затънала на бунището. За въвеждането.... Всяка майсторка рано или късно си намира майстора. Надявай се на шанса да отлетиш ако не еtoo late.

Да, женените мъже винаги си намират нещо за разнообразие, но никога не ги уважават и никога не напускат жените си. А ако го направят после имат една предварително обречена връзка, просто защото знаят каква жена имат до себе си и както е лъгала друг, знаят. че този друг може и да се те вече.

Ще те доведе до загуба на време нерви и депресия след като замирише

Затова си ходете на платени жрици и няма ядове :) Ако не ви хареса визуално труженичката просто и биете дузпата и отивате при друга . Не ви натоварва с проблемите си и няма никакви очаквания към вас тя да бъде "единствената" . Днес една , утре друга при това без никакво емоционално натоварване . И пр. и пр. все плюсове . Така и вълка сит и агнето , пардон , семейното спокойствие цяло :)

Не те ли е гнус?Знаеш ли какви модерни изкуствени кукли има.... Вече не се надуват и знаеш че си единствен.

Скъпа Е , отдавна съм надживял инфантилността в мен и не държа да съм "единствен" !

От какво да го е гнус, ма?! Ти за презервативи не си ли чувала?!

До жрица- изразяваш се точно като жрица- от тези евтините. Нямаш клиентела ли ...

Не се тревожи дарлинг има клиенти.Ето преди малко оправих мъжа ти който пожела да ме излиже.Оплакваше се че твойта шундра миришела на развалена риба.

МОЯТ МЪЖ е починал.

До жрицата- никога не съм и помислила, че на дърта жрица мирише на Шалимар. Уверявам те. И би трябвало да те изтрият.

Ми в такъв случай да ти пи-ая на "семейството"!

Ами едно няма да имаш възможност , друго , твоето мнение си е лично твое и по никакъв начин не ме касае !

Гледам тук се подигравате, но аз съм го преживяла и е опустошаващо. Случи се преди 2 години. Мъжът ми премина през такава връзка. Дълги разговори, следване по социалните мрежи, еднакви интереси.... На кратко, в службата му имаше колега, с който си говориха за футбол, автомобили, компютри и така се почна. После излизаха да пият бира след работа... казвах си, какво толкова, нормално мъжко приятелство... докато един ден не се прибрах по-рано от работа и чувам от хола, пази си вратата, че сега ще бия дузпа и ще ти вкарам още един гол. Казвам си, пак е поканил приятеля си да играят Фифата на плейстейшъна. Влезнах в хола, да ги помоля да са по-тихи, защото ме боли главата и какво да видя..... моят стои надупен на дивана с тениска на Манчестър в устата, а приятелят му гол само по бутонки, с напращял член и се засилил да му го вкара..... Ужас... Сега сме на семейна терапия, по-добре е, връзката приключи, но още следи тайно фейсбук страници, където се рекламират дилда.

:)))

Колко е полезно да следим коментарите тук. Винаги можеш да черпиш опит от себеподобни. В подобна ситуация сме и ние със съпруга. Разликата е, че бяха трима, но поне бяха с маски, тъй като живеем с възрастната ми баба и много я пазим в тези ковид времена. Ядосана съм на съпруга ми, но го разбирам. От дълго време е безработен и явно му се отразява това, че не може да си намери работа. Сега на заплата ще запиша час за семейна терапия. Мой дълг е да му помогна. При Владимирова ли сте? Все пак да бъдем позитивни и да пазим здравето си, пък другото са бели кахъри.

Ти си трола "Мелиха", нали? Смърдиш отдалече.

Все една и съща боза ....пишете в "Лична драма". Поне happy end да имаше: как Камелия страпонва и двамата ...по ботонки.

Аз съм на мнение,че ако господата са гейове, те ще си останат такива. Никаква терапия не може да помогне. Пак ще кривнат.

Камето от Стара Загора :) Браво! Радваш..

Съчувствам Ви!

:)

Тази "новина" е плесната за пълнеж между политическата пропаганда и продуктовото позициониране.

И изглежда като написана от изкуствен интелект. Повече изкуствен, отколкото интелект.

НЕ ПОЖЕЛАВАЙ ЖЕНАТА НА БЛИЖНИЯ СИ....ТОВА Е ТОЧНО ПО ТЕМАТА!

Точно това е емоционалната изневяра- желанието. Хубаво е- кара те да се чувстваш жив и силен. Осъществяването на желанието вече е грях- и пак може да не е. ,,Жената на моя приятел,,-Сашо Димитров.Кавърът е по- хубав от оригинала на Енрико Масиас.

С ИЗМИСЛЕНИТЕ С СЪВЕТИ, ИЗРОДИ! В БИБЛИЯТА СА ДАДЕНИ 10-ТЕ БОЖИ ЗАПОВЕДИ И НЕ Е НЕОБХОДИМО ДА СИ ИЗМИСЛЯТЕ НОВИ ПРАВИЛА! ВСЕКИ, КОЙТО ИСКА ДА ЖИВЕЕ ЧИСТ И ДОБЪР ЖИВОТ ГИ ЗНАЕ! А ЗА СЛУЧАЙ ЦИТИРАМ СПЕЦИАЛНО 7-ТА: НЕ ПРЕЛЮБОДЕЙСТВАЙ!

В измислената ти библия е упоменато , че си се пръкнал от Адам и Ева които са имали двама сина ! Това казва много но такива като теб няма как да го схванат !

Там из добрата библийки също има заповоди от господа ти да не се хапват миди и да не се носят смесени цветове в облеклото. Ти следваш ли и това?

Емоционална изневяра е когато си обсебен от приятни мисли и фантазии за някого другиго:)А тези признаци могат да са от нисък интелект. Изневярата може да не се усети по отношенията- но по външен вид на изневеряващия- винаги.

Такива дискретни прояви сигурно трудно се долавят. Мерси, почвам да внимавам.

По-тъпа статия от тази здраве му кажи!!

Само не разбрах, ако гледам порно изневерявам ли?

просто не можеш да го вдигнеш пред жена си.

"емоционална изневяра" само жена може да измисли подобна глупост...

Ина, ако имаш проблеми с партньора си, ми се обади.

Нямам, ама дай номер. Иска ми се да кръшна с някой друг за разнообразие.