17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ина, ако имаш проблеми с партньора си, ми се обади.

"емоционална изневяра" само жена може да измисли подобна глупост...

Само не разбрах, ако гледам порно изневерявам ли?

По-тъпа статия от тази здраве му кажи!!

Такива дискретни прояви сигурно трудно се долавят. Мерси, почвам да внимавам.

Емоционална изневяра е когато си обсебен от приятни мисли и фантазии за някого другиго:)А тези признаци могат да са от нисък интелект. Изневярата може да не се усети по отношенията- но по външен вид на изневеряващия- винаги.

С ИЗМИСЛЕНИТЕ С СЪВЕТИ, ИЗРОДИ! В БИБЛИЯТА СА ДАДЕНИ 10-ТЕ БОЖИ ЗАПОВЕДИ И НЕ Е НЕОБХОДИМО ДА СИ ИЗМИСЛЯТЕ НОВИ ПРАВИЛА! ВСЕКИ, КОЙТО ИСКА ДА ЖИВЕЕ ЧИСТ И ДОБЪР ЖИВОТ ГИ ЗНАЕ! А ЗА СЛУЧАЙ ЦИТИРАМ СПЕЦИАЛНО 7-ТА: НЕ ПРЕЛЮБОДЕЙСТВАЙ!

НЕ ПОЖЕЛАВАЙ ЖЕНАТА НА БЛИЖНИЯ СИ....ТОВА Е ТОЧНО ПО ТЕМАТА!

Тази "новина" е плесната за пълнеж между политическата пропаганда и продуктовото позициониране.

И изглежда като написана от изкуствен интелект. Повече изкуствен, отколкото интелект.

Гледам тук се подигравате, но аз съм го преживяла и е опустошаващо. Случи се преди 2 години. Мъжът ми премина през такава връзка. Дълги разговори, следване по социалните мрежи, еднакви интереси.... На кратко, в службата му имаше колега, с който си говориха за футбол, автомобили, компютри и така се почна. После излизаха да пият бира след работа... казвах си, какво толкова, нормално мъжко приятелство... докато един ден не се прибрах по-рано от работа и чувам от хола, пази си вратата, че сега ще бия дузпа и ще ти вкарам още един гол. Казвам си, пак е поканил приятеля си да играят Фифата на плейстейшъна. Влезнах в хола, да ги помоля да са по-тихи, защото ме боли главата и какво да видя..... моят стои надупен на дивана с тениска на Манчестър в устата, а приятелят му гол само по бутонки, с напращял член и се засилил да му го вкара..... Ужас... Сега сме на семейна терапия, по-добре е, връзката приключи, но още следи тайно фейсбук страници, където се рекламират дилда.

:)))

Затова си ходете на платени жрици и няма ядове :) Ако не ви хареса визуално труженичката просто и биете дузпата и отивате при друга . Не ви натоварва с проблемите си и няма никакви очаквания към вас тя да бъде "единствената" . Днес една , утре друга при това без никакво емоционално натоварване . И пр. и пр. все плюсове . Така и вълка сит и агнето , пардон , семейното спокойствие цяло :)

Нямам, ама дай номер. Иска ми се да кръшна с някой друг за разнообразие.

Не те ли е гнус?Знаеш ли какви модерни изкуствени кукли има.... Вече не се надуват и знаеш че си единствен.

Скъпа Е , отдавна съм надживял инфантилността в мен и не държа да съм "единствен" !

От какво да го е гнус, ма?! Ти за презервативи не си ли чувала?!

Изразяваш се като жрица- от тези евтините.Трябва да си много негнуслив и загорял та да ти върже....

До жрица- изразяваш се точно като жрица- от тези евтините. Нямаш клиентела ли ...

Спя с мъжа на шефката ми и не знам къде ще ме доведе това.Много съм изнервена и всички описани признаци са валидни за мен наистина.

Колко е полезно да следим коментарите тук. Винаги можеш да черпиш опит от себеподобни. В подобна ситуация сме и ние със съпруга. Разликата е, че бяха трима, но поне бяха с маски, тъй като живеем с възрастната ми баба и много я пазим в тези ковид времена. Ядосана съм на съпруга ми, но го разбирам. От дълго време е безработен и явно му се отразява това, че не може да си намери работа. Сега на заплата ще запиша час за семейна терапия. Мой дълг е да му помогна. При Владимирова ли сте? Все пак да бъдем позитивни и да пазим здравето си, пък другото са бели кахъри.

Ми в такъв случай да ти пи-ая на "семейството"!

Ами едно няма да имаш възможност , друго , твоето мнение си е лично твое и по никакъв начин не ме касае !

Ти си трола "Мелиха", нали? Смърдиш отдалече.

Личен пример: Преди 10г се разхождам щастлив с "бъдещата" ми жена. Летя на крилете на любовта като най-щастливият мъж. Спираме пред булченски магазин и гледаме булченски рокли. Тя гледа роклите, аз гледам нея. На лицето и се изписва ужас....че може да бъде в една от тези рокли до мен.

Все една и съща боза ....пишете в "Лична драма". Поне happy end да имаше: как Камелия страпонва и двамата ...по ботонки.

просто не можеш да го вдигнеш пред жена си.

Точно това е емоционалната изневяра- желанието. Хубаво е- кара те да се чувстваш жив и силен. Осъществяването на желанието вече е грях- и пак може да не е. ,,Жената на моя приятел,,-Сашо Димитров.Кавърът е по- хубав от оригинала на Енрико Масиас.

В измислената ти библия е упоменато , че си се пръкнал от Адам и Ева които са имали двама сина ! Това казва много но такива като теб няма как да го схванат !

От 3 години съм сама, по личен избор и ми е много добре. На никого не давам отчет и не се чубствам длъжна на никого. И всичко това след 2 такива емоционални изневери от страна на господина.

Сексът с женен мъж е най-сладък, защото е забранен и това е много възбуждащо. Ако шефката ти разбере най-много да те уволни и ще си намериш друга работа.

Не се тревожи дарлинг има клиенти.Ето преди малко оправих мъжа ти който пожела да ме излиже.Оплакваше се че твойта шундра миришела на развалена риба.

Не забравяйте,че кралицата е една. Слугини- много.На празници кралят ще е с кралицата- вие сами.

МОЯТ МЪЖ е починал.

Аз съм на мнение,че ако господата са гейове, те ще си останат такива. Никаква терапия не може да помогне. Пак ще кривнат.

До жрицата- никога не съм и помислила, че на дърта жрица мирише на Шалимар. Уверявам те. И би трябвало да те изтрият.

Защото е бил по млад от тебе и ти си вярвала в чудеса.

Ще те доведе до загуба на време нерви и депресия след като замирише

Статия на ниво тийн сайт или инфантилна телевизия.

Моята жена отговаря на някои от описанията. Но то пък и аз си имам евентуален "резервен вариант". Ще видим.

По време на... затварям очи и си мисля за другия. Отварям очи и гледам и той е със затворени очи.... Такива ми ти работи...

Точно така съм. Но съм почти сигурен че и тя.

Това е като мечтата- хубаво е докато я постигнеш. Постигнеш ли я- вече мечтаеш за друго. Затова не я осъществявам и я оставям далече. А тя иска да е близо... Мечтата,де.

Там из добрата библийки също има заповоди от господа ти да не се хапват миди и да не се носят смесени цветове в облеклото. Ти следваш ли и това?

Камето от Стара Загора :) Браво! Радваш..

Напротив на една възраст сме, но това според мен няма никакво значение.

Типичен пример на “Вие сте влюбен до уши, а тя - не или не чак дотам”. Примери има много, а бъдещето на такива връзки е ясно.

Забранен?!? И къде го пише това? В някакъв измислен морален закон? Просто в повечето случаи се движиш по ръба на бръснача.

Съчувствам Ви!

:)