Явор Бахаров напусна театър ”Българска армия”

Явор Бахаров напусна щатното си място в театър „Българска армия” и сам ще си търси роли.

Обратно в новината

Коментари - Явор Бахаров напусна театър ”Българска армия” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дреме ми на фрийласъра като какъв ще се изявява този пудел .... :-)))

Не съм го гледал в постановка тоя бастун /просто не бих посетил подобна/, но съм му гледал някои изказвания и спокойно мога да заявя, че армията се е оттървала от едно .айно

.... гледах го по Канал 1 - БНТ, когато избираха Любимият филм на българите - не ми направи добро впечатление, неподготвен, няма мисъл, трудно му беше с изреченията, като цяло имаше неадекватно поведение за мястото .... ?

Напълно вярно, и аз го гледах в това предаване, говори, меко казано, тъпотии. За мене - не струва!

че играе момчето... играе! но това "новина" ли е? трябва ли да следим всички добри актьори кога и в кой театър се местят? Ако искам да го гледам, ще чукана в Гугъл и ще видя къде и в коя постановка е... Става малко като новините за Мика...

Боли ме -уро за Явор Бахуро

Няма повече да стъпя в този театър без уникалния Явор!

дя-до

Айде, айде, сякаш досега си стъпвал в театър. Колкото до уникалния Бахаров, той е повече кален, отколкото уни.

Анке ама ти душко не си спала ма от тва че Бахуров напуснал театрото. Ко та е правил тоз Бахуров?

Гледах го в "Злият принц" в Народния театър - добре игра момчето.

Kalin

явно много е паднало нивото на армията щом такива ги вземат на щат.

Кой беше тоя точно,че забравих?Новоизгряващ или дори не успя и да изгрее?

братът на онзи

А, честито на Армията и да го отпразнуват! На мястото на тоя смотльо бездарен дано постъпи качествен човек.

За поддръжниците на гейовете, няма място в театъра на Армията!

Това момче е като застинало в един образ. Гледах Железниия светилник на Народния театър - нелепа пиеса с най-нелепия Рафе Клинче.

Слава богу, че не съм го гледал, това е един от любимите ми романи, навремето бе прекрасно филмиран.

След гафа миналата седмица с показания среден пръст актьорът е помолен учтиво да напусне театъра. Това, че той лансира други версии е друг въпрос. Според мен няма накъде повече да пада в очите на хората. Освен това няма талант и не блести с нищо. Брат му е талантливият и успяващият. Този тук е бледа сянка.

Точно така но за разлика от Вас не мисля , че и брат му Захари е толкова талантлив , колкото сте написал .

Захари Бахаров има във филмографията си над 20 филма. Съвсем прясно беше участието му в " Игра на тронове". Самият факт, че е забелязан и му е предложено участие там говори много. Явор Бахаров има само 6 участия във филми - като например в сериала "Стъклен дом" ролята му е смешна. А в сериална "Под прикритие", където се намърда покрай брат си абсолютно той самия си развали ролята. Няма място за сравнение между двамата. Особено в живота, където единия има стабилен брак, а другия е познат с наркоманските си и алкохолни изцепки.

Много ми е интересно, колко от коментиращите тук изобщо ходят на театър :) Що не си коментирате това, от което разбирате...ама не, той българинът нали от всичко разбира. И не само, ами си мисли, че той по-добре може да се справи. Какъв актьор си ти бе, то това и аз мога да го изиграя! Трагедия....

Диана, на колко години си? Ако ми отговориш, ще ти кажа годината, в която гледах първата постановка на Армията. Да видим дали тогава си била родена, искаш ли?

на кой му дреме какво си правила ти точно след края на втората световна воина

Виждам, един вече се разпозна... :)

Eй го и тоя.Стойчо го докара и така и не изигра и един мач.Пълен некадърник а сега ще съди клуба.Няма място за такива на Армията.

Аз му желая успех ! Добре е човек да вземе съдбата си в свой ръце :))) Бъдещето е пред него и всяка промяна е за добро . Въпрос на душевна нагласа ;) Със здраве !

своИ , не своЙ ръце.

Прав сте ! Грешката е от бързане . Извинете ме ;)

поздравления за театъра отървалиса се

Отличителна черта на българина стана грубиянството, коментарите по долу го доказват красноречиво. Впрочем какво значение има за творческите му успехи ако един актьор е бисексуален или наркоман, като че ли някой те е кара да си лягаш със него ипи пък го преценяваш дали ще съумее да си плаща навреме наема.

също!

Е как да няма значение дали е наркоман, нали е пример за децата !? За децата артистът е авторитет, не може да е пристрастен !

И кво излиза сега, Ролинг Стоунс трябваше да забранят щото са лош пример за децата.

Предполагам,че след оная изцепка със средния пръст е помолен да напусне .Военния театър си държи на реномето.

Ше си останеш и без тех , псевдо актьорче наркоманизирано

Всички сте разбирачи и във времето, и на парче... пред pc-тата.. Да, и на мен не ми хареса навремето в "Тилт" и си имах мое анти-мнение.. Обаче в "Завръщане във Витемберг", който се играе/ше в "Сфумато" е брилянтен!! Зверски контраст и израстване! Поздрави и само успехи лансъре:)!

Хайде хайде....зверски контраст!Ще го изкарате Апостол Карамитев или Гец още малко....

Еми гледай постановката и неговата игра, и тогава коментирай;)

Наркоман!!!

хахаха, разсмиваш ме, шон :D

Имах неудоволствието да го гледам "В полите на Витоша" и мога да кажа, че само той беше ужасно зле и не на място. Много е бездарен милия. Без него този театър ще е много по-добре!

"От днес официално съм фрийлансър... ?!?! Ко, ко казА...фриилансър...просто си си жив педерас сиси !!!

Мерси за информацията, тъкмо си търсех работа там!

т.нар. равни актьори, т.е. във всяка роля все едно че играе един и същи персонаж- етап в актьорската игра който идва на много по- късен етап , когато изградиш името си и уникалността си. тогава твоят основен персонаж който играеш е самия себе си и тогава този на съответната роля- де ниро, пачино, никълсън, пен, хофмън, уилямс, рено, делон, белмондо...а до тогава иска много работа. с 2-3 сериала и още толкова филма които не и помниш името...не става.

КОЯ Е ТАЯ? НЕ Я ПОЗНАВАМ.

Каква загуба.

Не го познавам като човек, но като актьор е един от малкото добри. Желая му успех!

Яворе, ти ли си?

Новината е потресаваща и започвам да си разплитам чорапите за да си изплета пуловер

Не го издържахме с тревата и белото. Брат му е по-умен и знае как да се реализира за разлика от маминото момче.

Едно голямо НИЩО.Набеден за актьор,лежащ на чужди лаври.Неприятен натрапник,но галеник на съдбата...Падането от високо понякога ( нмо рядко ) отрезвява.В случая мисля,че няма да проработи отрезвяването,просто "надстройката" му е празна...

Като гледам колко хора имат нужда от лечение се чудя що те станах доктор. Казват няма луди и нормални има само непрегледани пациенти. Ето тук имаме един!

"Нищо", ама виж му фамилията ...

Кой знае за какво са му казали да напусне?

Адски неприятно същество. Надут пуяк. Най-боли като паднеш от много високо.

Отвратително къдрав: )))))))

Мда, сега ще се убият да го търсят, след като е "фрилансър".

Армията веднага след академията си е повече от летящ старт... Радвам се, че ще се бори сам, онова място е за наистина можещи...

Можещи, ОБАЧЕ със заплата колкото на една чистачка в офис? Докато мама и тати те издържат става, но след това не!

Моме, театърът е институция на духа, не е свързан с хладилника, нито някога (по времето на Леон Даниел и другите наистина големи) е бил... Кой ти говори за сегашните зелени момичета и момчета там, дето го приемат само за сигурно и топло местенце за парички. Негов избор - прав му път!

Непоносимо тъп!