Джоди Фостър се обясни в любов на бившата си

Американската актриса и режисьорка Джоди Фостър за пръв път публично призна своята хомосексуалност и отдаде почит на бившата си партньорка в дълга и развълнувана реч на церемонията по раздаването на наградите "Златен глобус", предаде Франс прес.

Обратно в новината

Коментари - Джоди Фостър се обясни в любов на бившата си | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

и все пак - явно самата тя дори и в този момент на откровениие изпитва срам,че е обърнала разбата,ако това иска да каже във въпросното обръщение към публиката си.разбираемо е,защото, което е гадно - си остава гадно и за практикуващите го, тъй като е извратено!

Срамува се, да го каже открито. Най-после намира сили! Защо да се крие цял живот, като Бог така я е създал? Защото хиляда умници като теб не могат да разберат, че хомо-хората са родени така!!!!!!!!!!!!!!!!!!

не разбирам любовта между два еднакви пола но факт е че има много таланти с такива нагласи а джоди фостър ми и една от любимките

Много известни се футболисти. Интимни връзки Мерси много от такива хора.

Самата Джоди Фостър.О НЕ!

Голяма грешка има Джоди Фостър. Симона и сестра и имат връзки с футболисти от времето на соца. Готови са на всичко за го прикрият. Всякакви машинации. Предполагат са известни футболисти. В БГ им викат държанки.Сега ги лансират спонсорират.Ясно кой. Мерси много от хора с такива качества. А аз тъй като зет ми е бивш футболист,много ги страх да не знам нещо.

Да пиеш кафе със Самата Джоди Фостър.Каква чест.

Тая пропаганда на хомоксуализма има за цел май да реши демографските проблеми на човечеството и пренаселеността?

Ограничава се раждаемостта на християните, особенно в граничните с исляма страни.Пробутват ни второкачествени житейски ценности.Убеждават ни ,че извратеността е прекрасна и т.н. Мъка ми става ,като гледам как сгиваме.

Жалко, че губим такива жени, завили в глуха пресечка, както е и с мъжете впрочем. Трябва от млади да се лекуват, защото всички губим от това положение днес. Не говоря за тесногръдство, разбирам ги, но все пак жалко - естеството на нещата изисква друго, нали?

и кво точно губим? жената има две деца.. а дали живее с мъж или жена, това си е абс неина работа...

Целта на илюминатите е да редуцират населението на планетата. Един от начините да се постигне това е подклаждането и толерирането на хомосексуализма. Уж, че една двойка, като грозниците горе на снимката могат да живеят заедно като някой им роди деца. Ок, но нали тези деца трябва да бъдат възпроизведени, а представете си повече такива хомосексуалисти! Тогава въпросът е, кой ще им ги прави и доставя? Всъщнос, желанието на Новият световен ред е по-малко човеци и затова се плаща на медии с нисък рейтинг, които не могат да добият популярност по друг начин, да пропагандират това падение като нещо естествено и добро. Гледайте по Ютуб филмите "Илюминати 2" И " Илюминати 3" и учете, възпитавайте синовете и дъщерите си в правилен сексуален живот - мъж с жена, а не мъж с мъж и жена с жена!

Много сложен начин са избрали тези илюминати и изглежда неуспешен. Световното население постоянно нараства от 14 век насам и достигна 7 милярда. Има къде къде по лесни начини за редуциране на населението, особено за любителите на конспирации

Se taia

Става въпрос за трайно ограничаване на ръста на раждаемостта. Иначе изтребването е лесна работа. Не случайно самолетите ни пръскат като хлебарки...

Защо се обяснява точно там на тази тема? Нали я награждават за актриса, а не за любовни изпълнения.

браво на нея, изкефи ме на махкс че си каза жената... много талантлива жена..обичам я

предпочитам да гледам още един филм като "Мълчанието на агнетата" отколкото да ме информират кой с кого и какво правел под чаршафите :)

Гей или не - страхотна актриса и привлекателна жена! На 50 дай Боже всекиму да изглежда като нея..

жалко - една красива, интелигентна и добра актриса и ненормална като жена от другия бряг ! Аман от гейове - навсякъде )!

Дай сега да я оплюем че обича да го прави с жени... Аман от неандерталци!

Дай сега пък да я величаем, че обича да го прави с жени! Аман от HOMO sapiens ;-)))