Джъстин Бийбър удари с колата си папарак

Канадският певец е ударил с автомобила си папарак в Холивуд, но не е арестуван.

Обратно в новината

Коментари - Джъстин Бийбър удари с колата си папарак | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе, момчета, става дума за изтъркан цигански номер, който у нас циганите прилагат от години - или се хвърлят пред колата ти, или блъскат детето си, или се правят на ударени, но идеята им е да припечелят чрез алчните адвокати някой друг лев. Та и там, в Холивуд, явно наш мургавелко е предал добри уроци на тамошните мангали. Сега да не би операторите да ме спрат, защото пиша "циганин", а не "ром" - крайно време е да се премахне това обидно за хубавата напитка обръщение към нашите цигани.

Не разбирам какъв ви е проблема с Джъстин. Като не го харесвате,не коментирайте. Никой ме ви е карал да го четете! Папараците постоянно правят подобни постановки,няма смисъл да се хващате за това като не харесвате Джъстин. Аман от злобни хейтъри -.- .

В америка не трябваше ли да си на двадесет и една за да посещаваш нощни клубове . Па било и с бяло ферари .

най-накрая тоя ч.....ия да свърши нещо полезно

Видях записа. Определено си беше чиста постановка от страна на гадните папараци. Ония нег..., пардон, цветнокожия категорично сам се блъсна в потеглящата покрай него кола, доста след това артиснично падна на земята, а останалите идиоти започнаха да обясняват да не мърда и че ще се обадят на 911. Ако мен ме питате, папаракът си е направо за съд. Иначе по отношение ма Бийбър нали знаете вица: 1994 е най-лошата година за музиката - Кърт Кобейн умря, а се роди Джъстин Бийбър...

Някой ще обясни ли какъв е тоя пи.лигар и защо въобще ни занимават с него?

Ей го, че и той не е света вода ненапита!

Какво заглавие само"Джъстин Бийбър УДАРИ с колата си папарак", а после с най-дребен шрифт най-отдолу четем, че всъщност май само го е закачил леко (най-вероятно с огледалото).

Предполагам, че с кариерата му е свършено.

глупости мноо си тъп

Смърт на тия гадове-папараците!!!

Болиме шнура за тоз д-ришльо ...

Иска $, получава ..