K.LINA и приятелят ѝ в нов проект за всички мечтатели, желаещи нещо различно и вълнуващо

"Nowhere" е финалната песен от трилогията "The Movies", "CEO" и "Nowhere", в която певицата пресъздава трите неща, които намира за най-важни, за да бъде щастлива

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тази с тоя нос (видно е от кого го е наследила) няма ли поне уши да се чуе колко е бездарна ?!??? Нито глас, нито октави, нито с нещо различен и запомняш се глас, нито визия, нито парче ... Представяте ли си така да е Адел примерно...или Риана, или Рита Ора... Ето затова те са звезди и милионерки , а не мижитурки. Това парче е като пернишки Бейлис - боза с ракия...ужас. Безмислено е похарчила парите на тате за клип. С тоя глас може да си тананика само в банята у тях при сутрешен душ. Толкоз.

Повечето коментари нямат елементарен правопис - трудно се четат. Иначе на мен песента ми харесва. Видеото е страхотно. Успех и напред, младо момиче!

ще раздам шутовете моментално. На щерката към Юридическия факултет на СУ, а на златотърсачката, която й се прави на гадже, обратно към кривата паланка, от която се е дотътрил в Софията. П.П.: Ей, Богу! Бащата има такъв хубав глас, а тая мяучи като прегазена котка.

Нов проект? Тези архитекти ли са?

Преди няколко години, с любезното съдействие на медиите с интервюта по тв студиа на "лайф" предавания и писания на клюкарски статийки, започна кампания за лансиране на синчето на Батков, като млад и обещаващ бизнесмИЕн, и неговите похождения с разни бръмчалки. Бе общо взето типът атой е известИЕн защото е известИЕН. Сега е ред на щерката... Все пак, за децата на бивш собственик (поне на хартия ама и това дали е било реално така) на "отбора на народа", би трябвало народа да се интересува кои са, с какви хобита са и на какви меки длъжности и бизнесчета са назначени...

Не бе честно. Кои са тия бе ???

Да е убава - не е. Да е симпатична - след много усилия и липса на поза, може би. Ма въпроса е защо се опитва да пее, като и за оглушаващите е ясно, че грачи. А музиката е невероятна боза. От тая вкиснатата.

По-бездарна пача отдавна не бях слушал!

ОК, обаче това момиче Калина няма гласове данни. Защо?

от тия дето ги спираш след първата минута и повече не се връщаш. То не би проекти, спонсори, вдъхновения и накрая изплюят едно клише.

" Нов ПРОЕКТ ---демек си Архитект?? "

Или инженерче.

Тоя славей пък кога запя?

От третия етаж, ап. 5, днес си простря гащите на балкона. Викам си, трябва да разберете и това, щом е сметнато за необходимо да се продуцират “новини” за някакви световно неизвестни хора.

Мастеринга е уникален. Някой тинейджър или е следвал туториал от тубата или музикалните продуценти са го дали "натурално", тоест квото влезе такова ще излезе. Извън това, трагедията на младите поколения е, че нямат никакво желание към експеримент и различност. Всички копират звученето, коеото има най-много вюта в социалките. Като добавим и посредствените им таланти, настоятелното желание всичко около тях да е "комфортна зона", може да гарантриаме, че музиката в следващите години изцяло ще се създава от алгоритми и невронни мрежи. Шансът те да проявят творческа смелост е по-голям.