Как да накараме децата да четат повече книги

Няколко полезни съвета как да събудим любовта към литературата у най-малките

Обратно в новината

Коментари - Как да накараме децата да четат повече книги | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ще накарате , как пък не. В съвременния свят на телевизия и интернет литературата е отживелица. Колкото по-рано го разберете, толкова по-добре

И отиват на училище и там учителите им озбиват четенето с ужасната задължителна литература!

Нищо от това няма да свърши работа, ако от бебета са с телефони и таблети в ръце и висят пред телевизора! До 8 клас , както е в някои държави, трябва да се въведе тотално ограничение на достъпа им до компютри, смарт телефони и таблети. Иначе си отглеждате поредната тъпа кифла и местен мачо, тичащи след пари , без никаква култура, знания и душевност. Това е положението, но за съжаление масата родители са от този сой и не им пука.

Eвала една точна приказка. За родителите в България това е практика. Нали са родили поредното ко...., взели са парите от държавата, стоят си по 2 години у дома и чакат някой да и дава пари. После държавата била виновна. Не, всичко тръгва от семейството. После да не се чудим защо нивото на изпитите пада всяка година. Не може да възпитаваш неграмотно и тъпо поколение, което да го учиш, че е най-добре да си намери спонсор и да си отвори краката за държавна просия. После това поколение заминава в чужбина, за да стане мияч и прочие. Тагва се във фейса колко е добре, ама бързо ги разкриват и като се прибере вика "не ми дадоха шанс в лошата чужбина"

Не живеем в България, децата ни посещават училище в което е забранено носенето на телефон до 11 клас.