17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всички зодии се впечатляват от езика на дълбокото гърло. Започнете ли да му говорите на този специфичен френски диалект и се сприятелите с неговия 'рамбо' ще имате пълен контрол над мъжката централна нервна система.

Явно съвсем сте го закъсали за новини, Дир.

Таман се чудех как да го напиша по-деликатно, че да не ме изтрият, но виждам, че вече няма нужда :D:D:D

Е какво толкова ви е направил мъжът, че да го карате да се влюбва, във вас!? Или може би, не ви е направил!?

Много е лесно и не зависи от зодията, давате му да пие две-три ракии, голямо деколте така че като се надвесите да забележи зърната ви и къса пола така че като седнете срещу него да забележи че сте без бельо, гарантирано ще се влюби във вас поне за една нощ

Тъпотия. Ако някоя ми се лигави и по цял ден повтаря, че ме обича, направо изхвърча от вкъщи. Завинаги.

Глей кви аджамии, ти я онождаш като ората - тя ти разпраа "Обишам те!" Тц.тц.тц..

Това важи за простолюдието, при мен трудно ще мине този номер....

Дръж се като ковра и скочибра, и чакай мъжът да се влюби според зодията си! Хахах!

си гений, щото при теб никакъв номер не минава, и като гледам никога и няма да мине.. Хех-хех-хех!

и му проповядвай феминизъм и кариеризъм, обясни му, че не си готвачка и чистачка, светни го, че не искаш деца, понеже те са за простолюдието, и накрая му намекни, че очакваш само той да шета из къщи. Гарантирано ще се влюби в тебе, каквато и зодия да е, даже може и да се сбие с още 10-ина кандидати за тебе...

Една стара истина не сте се постарали да научите:(((( - насила любов и обич не става......

Казвам се Адриана Райли, съпругът ми се скара с мен заради любовницата си и поиска развод, всички знаем, че никоя жена не може да понесе загубата на съпруга и семейството си. Разведохме се и след 1 година не можах да забравя за него, защото го обичах толкова много, видях публикация на жена, която споделя свидетелство онлайн за магия, която върна съпруга си за нея и обедини семейството й и се казва Д-р Ogundele, затова реших да опитам. След 24 часа съпругът ми ми се обади и започна да моли за прошка. и сега живея най-добрия си живот със семейството си, така че ако и вие имате нужда от неговата помощ, свържете се с него чрез WhatsApp или Viber: +27638836445.

Името ми е Анна Сърцето ми беше разбито. Никога не съм вярвал, че ще си върна любовника отново, до миналата седмица, когато видях данните за контакт на д-р Огунделе и той върна любовника ми за мен в рамките на 24 часа със своите правомощия. Той е надежден за честен човек, свържете се с заклинателя чрез WhatsApp или Viber Chat: +27638836445. Толкова съм щастлив, че си върна любовника.