17-11-2017 20-11-2018

Коментари

поредната рекламна статия на поредната повярвала си , че е нещо повече от преподавателите по останалите чуждо езикови школи и курсове. Опитваща да превърне образованието в бизнес . И с това за граматиката направо ме загуби.

Първо превърнете изучаването на българския език в любимо приключение и тогава мислете за другите езици.

Иновативните методи на преподаване са като се измества фокуса от граматиката..ццц язък. И тука вече ме изгубихте!

Най- ВАЖНИТЕ предмети в училище за децата са -История на България и Българска Литература. Да четат и да знаят как е СЪЗДАДЕНА България, как сме убивали араби, турци, за да растем и как сме се освободили от Ислямско/ Арабско робство. Как руснаците са ни помагали да изтребим Нашествениците Ислямсити- Сирийци, турци, араби, Иракчани, египетски ислямисти. И да НЕ може някакъв ИЗМАМНИК- Ислямист арабин да дойде в България и да се преструва на жертва да пуснеш тая змия в къщата и държавата ти и да ти изяде децата и държавата.

Да кажем ДА на майченият си език . Да кажем ДА на оставянето на децата в България. Не превръщайте децата си в еничари... Не насърчавайте емиграцията.

Моето дете на 5 години говори на 3 езика и ги е учило без курсове, само в семейството и детската градина. Живеем в България. И ги говори относително добре и без акцент, просто откакто стана на 2 години започнахме сами да го обучаваме. Определено има по-добър ефект, отколкото разни курсове.

Посмали малко.

Това си е пар екселанс рекламна статия, която определено не отчита цял куп неща и скрива истината от родителите. Защо ли ?? Ами ето защо: 1. За да отиде детето ви на езикова ваканция в чужбина, и за да има полза от нея, то трябва вече да е учило език, при това да е учило доста, поне 2 нива. А това се случва с много усилия, с много желание и с много постоянство. 2. До тук добре, обаче всички тези усилия и постоянство и желание как се постигат ? Нали първо тук, в България трябва да изградим положително отношение на детето към ученето на чужд език ?? Иначе няма да се случи научаването и езиковата ваканция ще се превърне в обикновена екскурзия. 3. Супер важно е, в такава една ваканция детето да НЕ контактува с други деца на родния си език!!! В противен случай цялата идея на активното използвне на езика, на потапянето в чуждоезиквата среда и на превключването на мисленето от български на съответния чужд език моментално отива на кино .... 4. Къде е посочено нещо за подбора на училището, в което да се проведе езиковата ваканция, за критерии, за ценности, за ефективност ?? Има 3 особено важни неща: СИГУРНОСТТА НА ДЕЦАТА ЗДРАВОСЛОВНА СРЕДА ПОЗИТИВНОСТ И МОТИВАЦИЯ от тях трябва да се тръгне, а след това са: ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ - ПРЕПОДАВАТЕЛИТЕ, ОБУЧЕНИЕТО, РЪКОВОДИТЕЛИТЕ, НАДЗОРА МАТЕРИАЛНАТА БАЗА - УЧИЛИЩЕТО, НАСТАНЯВАНЕТО, СПОРТНИТЕ ПЛОЩАДКИ КУЛТУРНА ПРОГРАМА И СПОРТ - всеки ден, поне по толкова часове, колкото е ученето СПРАВЯНЕ С ПРОБЛЕМИ - УЧИЛИЩЕТО и ПЕРСОНАЛА Има и още куп важни работи, и това го казвам от позицията на човек, работещ с 8 страни - Англия, Германия, Франция, Италия, Испания, Млата, Австрия и САЩ, и организиращ езикови обучения в чужбина за възрастни и летни езикови ваканции за деца. И това вече над 10 години. А Дочка има още доста да учи .... :)) пък и Маркетинга на фирмата и също.

"Как да превърнем изучаването на чужд език" в отчуждаване от България и от българското...!!! Дааа...!!!

Не забравяйте и българския език, госпожо Кирова. Удоволствие е да се слуша правилна българска реч, но преобладават правописни и правоговорни грешки. Става въпрос за "високите" институции, а не за градския пазар.

на снимката: - детска радост с "Rainbow flag"!

Аман от насърчаване на еничарството. Научете децата как да научат с удоволствие Българският език. Как дасе борят за странта си окупирана от Сащ и Запада и да изметат неоколониалната администрация.

Глупости! Това се случва само в извратеното ви съзнание. Промити мозъци!

Репликата е към това безумие нарекло се "Ха, ха..."

С игри, стихчета и песни.