Как да разпознаете хубавото вино?

Вижте 10 неща, на които трябва да обърнете внимание

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

нищо не разбрах

Ако майсторлука се учи само с гледане и мирисане, кучетата касапи щяха да станат!

След като прочетох тази статия вече се чувствам разбирач и ще гледам от високо всички познати и приятели , които пият боклуци.Ха-ха , загубеняци!

Съветвам те да прочетеш точно в дир бг в клубовете червено вино.Там есин човек с име Киро обяснява перфектно нещата

Рецепта за хубаво вино - Купувате грозде - роните и мачкате с машините - оставяте го да ферментира при климатизирани условия и отбрани дрожди - източвате самотока - оставяте да ферментира тихата ферментация и да отлежи - виното изнасяте като марково френско - остатъка пресовате и оставяте да ферментира - чистите и изнасяте виното като българско - Джибрите пълните с вода, слагате технически спирт и каквото се получи го пускате на местната интелигенция да остроумничи, пуйчи и надува. Естествено ако бъркоча се получи пускате серията по 30 лева бутилката и сганта няма начин да не открие нотки от касис, малини и горски плодове, получено от грозде раснало на южен склон на средиземноморски хълм от Франция унесен от етиловия спирт, получен от бракувани украински картофи, хахаха

Сваляте си апп Вивино Снимате етикета Четете ревютата Гледате рейтинга И решавате

Ревютата се пишат от събрани от кол и въже потребители, изобщо не са експерти и изобщо не трябва да им се вярва. Съседът бай Муньо също може да си изкаже мнение там, сериозно ли трябва да реша какво вино да си купя на опснованиев неговто ревю? След този съвет, който давате, на мен лично ми става ясно колко разбирате от хубаво вино.

В многогласно пеене то ми разказваше за красотата на грузинските принцеси от върховете на Кавказ. https://youtu.be/PJr6ER9hA0g Вино гъсто като кръв, тръпчиво като почти споделена Любов, омайващо като тайнство.

Да се знае, кисело и мътно вино не е хубаво.

Хубавото пиене деца се познава на сутринта!

Ето една хубава статия за разпознаване на истинско от фалшиво вино https://m.jenite.bg/%D0%A5%D1%80%D0%B0%D0%BD%D0%B0/10-%D0%BD%D0%B0%D1%87%D0%B8%D0%BD%D0%B0-%D0%B4%D0%B0-%D1%80%D0%B0%D0%B7%D0%BF%D0%BE%D0%B7%D0%BD%D0%B0%D0%B2%D0%B0%D1%82%D0%B5-%D1%84%D0%B0%D0%BB%D1%88%D0%B8%D0%B2%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%B2%D0%B8%D0%BD%D0%B0-l.ac.93068_i.588695.html

За днес имаме свински джолан с кожичка, гъби микс в масло, варени картофи със сол и пипер и няколко чашки вила ямбол кутийка.

В кутийка са най-хубавите вина, тук си имаме истински познавач)))))

...става дума за познавач или не. Става дума колко се пие от кутия и колко от шише. Като си позволяваш 20е на ден за марка, е, блазе ти.)))

Вино пуро, кацо дуро, фига стретта, уна белла сигаретта.

Си,си,амада мио аморе мио,а-а ааааааааааа!!!

Важното е сабахлем да не ма цепи глъвътъ!

Светъл пример за статия имаща за цел единствено да генерира импресии, да се показват рекламките в сайта и да капе по някой лев. Опитът на авторът на статията с вината най-вероятно се ограничава по гледане на рафтовете в Кауфланд. Даже няма смисъл да се коментира. Общо взето има нещо написано което реално не казва абсолютно нищо. Жалко и смешно.

Не е само тази “статия”.И “статиите”за политика ,култура ,икономика,медицина ,бизнес и т.н .са без никаква стойност ,написани само за реклама и някой друг лев.Писани от хора които нямат представа за това което пишат.