Как да разпознаете хубавото вино?
Вижте 10 неща, на които трябва да обърнете внимание
Обратно в новинатаКоментари - Как да разпознаете хубавото вино? | Лайф.dir.bg
Коментари
Светъл пример за статия имаща за цел единствено да генерира импресии, да се показват рекламките в сайта и да капе по някой лев. Опитът на авторът на статията с вината най-вероятно се ограничава по гледане на рафтовете в Кауфланд. Даже няма смисъл да се коментира. Общо взето има нещо написано което реално не казва абсолютно нищо. Жалко и смешно.
Не е само тази “статия”.И “статиите”за политика ,култура ,икономика,медицина ,бизнес и т.н .са без никаква стойност ,написани само за реклама и някой друг лев.Писани от хора които нямат представа за това което пишат.
За днес имаме свински джолан с кожичка, гъби микс в масло, варени картофи със сол и пипер и няколко чашки вила ямбол кутийка.
Ето една хубава статия за разпознаване на истинско от фалшиво вино https://m.jenite.bg/%D0%A5%D1%80%D0%B0%D0%BD%D0%B0/10-%D0%BD%D0%B0%D1%87%D0%B8%D0%BD%D0%B0-%D0%B4%D0%B0-%D1%80%D0%B0%D0%B7%D0%BF%D0%BE%D0%B7%D0%BD%D0%B0%D0%B2%D0%B0%D1%82%D0%B5-%D1%84%D0%B0%D0%BB%D1%88%D0%B8%D0%B2%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%B2%D0%B8%D0%BD%D0%B0-l.ac.93068_i.588695.html
В многогласно пеене то ми разказваше за красотата на грузинските принцеси от върховете на Кавказ. https://youtu.be/PJr6ER9hA0g Вино гъсто като кръв, тръпчиво като почти споделена Любов, омайващо като тайнство.
Ревютата се пишат от събрани от кол и въже потребители, изобщо не са експерти и изобщо не трябва да им се вярва. Съседът бай Муньо също може да си изкаже мнение там, сериозно ли трябва да реша какво вино да си купя на опснованиев неговто ревю? След този съвет, който давате, на мен лично ми става ясно колко разбирате от хубаво вино.
Рецепта за хубаво вино - Купувате грозде - роните и мачкате с машините - оставяте го да ферментира при климатизирани условия и отбрани дрожди - източвате самотока - оставяте да ферментира тихата ферментация и да отлежи - виното изнасяте като марково френско - остатъка пресовате и оставяте да ферментира - чистите и изнасяте виното като българско - Джибрите пълните с вода, слагате технически спирт и каквото се получи го пускате на местната интелигенция да остроумничи, пуйчи и надува. Естествено ако бъркоча се получи пускате серията по 30 лева бутилката и сганта няма начин да не открие нотки от касис, малини и горски плодове, получено от грозде раснало на южен склон на средиземноморски хълм от Франция унесен от етиловия спирт, получен от бракувани украински картофи, хахаха
След като прочетох тази статия вече се чувствам разбирач и ще гледам от високо всички познати и приятели , които пият боклуци.Ха-ха , загубеняци!
...става дума за познавач или не. Става дума колко се пие от кутия и колко от шише. Като си позволяваш 20е на ден за марка, е, блазе ти.)))