17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Послед някой трябва да се погрижи за котето... да го изкъпе, да го погали...

Чистят се кески, вожа и дросми. Това нейното е някакво лигавене. Но бих и помогнал.

Мери има аганце, аганце, аганце Мери има аганце бело като снек.Мери има аганце, аганце, аганце, Мери има аганце слет нея то варви.

Бива си я техниката й, спор да няма. Впрочем, много по-сладка е така задъхана и без мазила. Пък и къщовница, да се не надяваш на пустия му Холивуд. Човек дори и да работи нещо, пак трябва да го върши със стил. Браво. А в коя фирма работи, във "Василка" ли?

Дето викат дядовците пред блока: Да и миеш путката и да и пиеш водата!

Одъртя и оглупя баба Кейт! Никой не се интерсува от спаружената ѝ вулва!

Кратуно изкуфяла, одъртяла е баба ти.

Винаги много съм я харесвала и като актриса, и като жена ... но в този клип ми е малко вулгарна, евтина, простееща ... май не и понася добре остаряването. Да се държиш на 50 като на 12 не те прави по-млад ... а по-смешен и нелеп.

Ще и изям и котето и прасенцата!

За сефте виждам коментари в ДИРника , които са ясно насочени в една посока и само с положителни лайкове !!! И аз искам да се включа в къпането на котето й ! И не само ))) Да се наредя на опашката най-напред, а ? ))))

на тия първите три снимки как е отворила уста.... :)) вече всеки да си го интерпретира както иска - макар че на повечето (които не са обратни) само една мисъл им е главата...

Готов съм да ѝ изкъпя котето по всяко време!

Страшна птичка е. Бих й помогнал да изчисти пода ;)

Ох котьоо