17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ох котьоо

Страшна птичка е. Бих й помогнал да изчисти пода ;)

Готов съм да ѝ изкъпя котето по всяко време!

на тия първите три снимки как е отворила уста.... :)) вече всеки да си го интерпретира както иска - макар че на повечето (които не са обратни) само една мисъл им е главата...

За сефте виждам коментари в ДИРника , които са ясно насочени в една посока и само с положителни лайкове !!! И аз искам да се включа в къпането на котето й ! И не само ))) Да се наредя на опашката най-напред, а ? ))))

Ще и изям и котето и прасенцата!

Винаги много съм я харесвала и като актриса, и като жена ... но в този клип ми е малко вулгарна, евтина, простееща ... май не и понася добре остаряването. Да се държиш на 50 като на 12 не те прави по-млад ... а по-смешен и нелеп.

Одъртя и оглупя баба Кейт! Никой не се интерсува от спаружената ѝ вулва!

Дето викат дядовците пред блока: Да и миеш путката и да и пиеш водата!

Бива си я техниката й, спор да няма. Впрочем, много по-сладка е така задъхана и без мазила. Пък и къщовница, да се не надяваш на пустия му Холивуд. Човек дори и да работи нещо, пак трябва да го върши със стил. Браво. А в коя фирма работи, във "Василка" ли?

Мери има аганце, аганце, аганце Мери има аганце бело като снек.Мери има аганце, аганце, аганце, Мери има аганце слет нея то варви.

Чистят се кески, вожа и дросми. Това нейното е някакво лигавене. Но бих и помогнал.

Послед някой трябва да се погрижи за котето... да го изкъпе, да го погали...

Кратуно изкуфяла, одъртяла е баба ти.