17-11-2017 20-11-2018

Коментари

То си е казано в новината - в момента се готви предоговаряне на условията на труд. Чиста провокация. За пари не се спират пред нищо.

Много строги протоколи, тинтири-минтири, ама още не е ясно кой бил оръжейникът, доообре.

Полицията потвърди че пистлета е бил зареден с истински патрони а не халосни!!!! Това как се случва случайно!!!

Хаосен патрон, обаче ако некой умник за майтап сложи например копче в дулото, а! Сещате ли се!

Ne teren a snimachna ploshtadka

Хаосни патрони съм виждал на снимка. Но то е очевидна разликата - няма куршум. А доколкото съм чел съдържанието на барут е минимално. Са се чуди човек как се стига до убийство. Но Холивуд са си виновни филмите 89-90 пистолетите бяха малки. Рядко се стреляше в кадър. Кървища и отрязани глави намаше. Сега ако не е с гаубица и навсякъде кървища и рязане на глави, няма да е Холивудски филм.

Брус Лий, сина му Брандън Лий, … , още колко хора трябва да загинат….

Алек не е виновен, оръжейниците обаче са. Не искам да съм на негово място. След толкова добра кариера и сигурно десетки сцени с оръжие да му се случи това е просто трагично. Жалко за талантливата операторка.

Да бе, хич не е виновен. В казармата ни учеха че оръжието веднъж на 1000 пъти гърми празно. Празно, не защото наистина е празно, а защото после като стане беля и всички се кълнат че е било празно и не знаят откъде се е взел патрона в него. По тази причина беша абсолютно забранено просто ей-така да насочваш цев на сглобен автомат към човек и ако го направиш, най-малкото с което можеше да се отървеш е един моментален як шамар.

не знам какви са им правилата, ама постоянно стават инциденти с оръжия по снимачните площадки. Къде по-леки, къде по-тежки. Забавлението си е забавление, ама да се дават жертви за това е малко прекалено. Те като цяло американците много си обичат свободата да притежават и носят оръжие, ама някой като отвори дума за контрол - вой до небесата. Очевидно общата култура по боравене с оръжие е ниска... А оръжието изобщо не е "реквизитно"... за да се постигне ефектът на изтрела се използват съвсем истински оръжия, но със специални боеприпаси.

Защо изобщо е имало бойни патрони за този пистолет там? За мен е умишлено и да нарани Болдуин.

Не са били бойни патрони. В дулото е имало нещо - замърсяване, може би - при такива скорости при използването на халосен патрон те също са опасни. Или е станало като с Брандън Лий, който загина от обшивката на халосен патрон. Истинско безобразие е, че допуснаха да се повтори тази трагедия.

Когато стрелящият актьор е прекалено близо до камерата и екипа, или колега партньор, се слага плексиглас, за да няма опасност. В края на Робокоп, когато Луис стреля със снайпера, плексигласа пред камерата буквално пада и това остава във филма.