17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Когато стрелящият актьор е прекалено близо до камерата и екипа, или колега партньор, се слага плексиглас, за да няма опасност. В края на Робокоп, когато Луис стреля със снайпера, плексигласа пред камерата буквално пада и това остава във филма.

Защо изобщо е имало бойни патрони за този пистолет там? За мен е умишлено и да нарани Болдуин.

не знам какви са им правилата, ама постоянно стават инциденти с оръжия по снимачните площадки. Къде по-леки, къде по-тежки. Забавлението си е забавление, ама да се дават жертви за това е малко прекалено. Те като цяло американците много си обичат свободата да притежават и носят оръжие, ама някой като отвори дума за контрол - вой до небесата. Очевидно общата култура по боравене с оръжие е ниска... А оръжието изобщо не е "реквизитно"... за да се постигне ефектът на изтрела се използват съвсем истински оръжия, но със специални боеприпаси.

Алек не е виновен, оръжейниците обаче са. Не искам да съм на негово място. След толкова добра кариера и сигурно десетки сцени с оръжие да му се случи това е просто трагично. Жалко за талантливата операторка.

Не са били бойни патрони. В дулото е имало нещо - замърсяване, може би - при такива скорости при използването на халосен патрон те също са опасни. Или е станало като с Брандън Лий, който загина от обшивката на халосен патрон. Истинско безобразие е, че допуснаха да се повтори тази трагедия.

Благодаря за отделеното време да ме информираш.

Брус Лий, сина му Брандън Лий, … , още колко хора трябва да загинат….

Хаосни патрони съм виждал на снимка. Но то е очевидна разликата - няма куршум. А доколкото съм чел съдържанието на барут е минимално. Са се чуди човек как се стига до убийство. Но Холивуд са си виновни филмите 89-90 пистолетите бяха малки. Рядко се стреляше в кадър. Кървища и отрязани глави намаше. Сега ако не е с гаубица и навсякъде кървища и рязане на глави, няма да е Холивудски филм.

Ne teren a snimachna ploshtadka

Хаосен патрон, обаче ако некой умник за майтап сложи например копче в дулото, а! Сещате ли се!

Полицията потвърди че пистлета е бил зареден с истински патрони а не халосни!!!! Това как се случва случайно!!!

Много строги протоколи, тинтири-минтири, ама още не е ясно кой бил оръжейникът, доообре.

То си е казано в новината - в момента се готви предоговаряне на условията на труд. Чиста провокация. За пари не се спират пред нищо.

Да бе, хич не е виновен. В казармата ни учеха че оръжието веднъж на 1000 пъти гърми празно. Празно, не защото наистина е празно, а защото после като стане беля и всички се кълнат че е било празно и не знаят откъде се е взел патрона в него. По тази причина беша абсолютно забранено просто ей-така да насочваш цев на сглобен автомат към човек и ако го направиш, най-малкото с което можеше да се отървеш е един моментален як шамар.