Как Зендая стана кралицата на червения килим?

Актрисата винаги се облича според филмите, които популяризира

Обратно в новината

Коментари - Как Зендая стана кралицата на червения килим? | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Никак

На холивуда е видимо. Некадърници. Джендери. За капак Епстийн две с Пи Диди. Елита глобално е изпръцкал легена. Гоите пък понеже са вярвали години в няква илюзия няма за какво да се хванат и изплискват тенджурата. Целият ви модел на мислене е синтетичен. Далече сте от природата и човешките инстикти. На дневна база в главите ви плува микс от програмни и рекламни съобщения. До такава степен сте информационни наркомани, че вместо да отворите книга през пет минути сте на телефончетата да тъпчете малоумие и да си прегаряте емоционалният компютър. Малцина ще оцелеят при глобалната смяна на системата. Рязко ще станете безмозъчна маса контролирана от ИИ. Ма ако нещо се доказа последните години е, че мозък не ви трябва. Мечтата на човечеството явно е да прехвърли каквато се сети отговороност на каквото му дадат господаирите.

Набедена за актриса, тая, като я гледам как се облича, много ми напомня за ... шантонерка. Еми младичка, кой знае колко тояги е строшила в името на кариерата.

Малолетна била когато са я продали на елита.

да дойде с тоя робо костюм, да я напълня с гъста звездна подправка. Моя шай халуд го произвежда в големи количества. Ще я пратя в космоса направо.

Кралица на оная ми работа .