Коментари - Какво трябва да знаем за суровоядството | life.dir.bg
назад

Какво трябва да знаем за суровоядството

Предимства и недостатъци

Обратно в новината
| Автор: Христина Спасова

Коментари - Какво трябва да знаем за суровоядството | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сурово прясно мляко, също. Заради витамин В12.

сурово сушена пастърма, сурово сушен суджук, осолена риба - всичките са сурови. виното - ферментирало грозде, пак не е минало термична обработка.

То затова първото основно изискване, за д е полезно сиренето е да е от сурово мляко!

За да разгради протеинът на краве млякото, организмът изтегля калция от костите. Освен това млякото и млечните са слузообразуващи храни и затлачват тялото. Индийците, например, консумират млечни, но в по-малки количества и смесени със загряващи подправки.