Кампания показва красотата на стриите (снимки)

Кампания в социалните мрежи показва по красив начин жени със стрии и трогателните истории как са се появили на телата им.

Обратно в новината

Коментари - Кампания показва красотата на стриите (снимки) | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

стриите се появяват когато дълго време мислиш с задника си..и накрая се появяват гънки....

"Стрия", конска "сбруя" и "джидия" римуват ли се?

Съжалявам, но нищо красиво няма в тази снимки. И аз имам стрии от пубертета, а сега от бременността сигурно още ще се нацепя и ще си ги нося, ама да се самонавивам колко са готини е доста неадекватно.

Не че са готини, просто е нормално при бременност. Все пак кожата се разтяга, но даваш живот. А какво да кажем за бирените шкембаци на мъжете ? Да не би да са много красиви ,а на тях не им пука.

Бирени, бирени, ама май са от пържоли. Като видя млад мъж с огроомно шкембе ми се гади. Какво е това чудо, бе. Или са фитнес маниаци или мазни шкембаци. Отврат.

Да, нормално е. Не е срамно. Не е нормално обаче да казваш, че са красиви! Не е необходимо, защото не е вярно!

Обичам се и съм обичана и желана такава, каквато съм. Нищо друго няма значение.

Едната крайност е фотошопа, утвърждаващ една несъществуваща физическа красота, без бръчки и недостатъци, другата крайност са такива кaмпании.

Добре, че не са се сетили за кампания за показване красотата на хемороидите...

Абе хора, кой ви финансира тъпанарските кампании. Стриите са неизбежни може би, но не са красиви. Просто ги приемаме, каквито са - грозни!

Защо мъжете нямат целулит? Щото било грозно

Имат.

То не бяха възхваляване на дебели и целулитни гъзове (Кардашиян, Джей Л0), то не бяха на късокракщина (същите по-горе), то не бяха модели-прасенца, то не бяха модели-скелети...сега и увиснали кожи, стрии и т.н. Няма какво да се спори - красотата и хармонията на здравото тяло се вижда с просто око и не се нуждае от коментар. Спомнете си супермоделите на 90-те и не се хабете в излишни спорове за настоящото лансиране на трътли или скелети.

По-лесни са опитите да ни вменят, че това било секси, отколкото да влязат във форма. Жени... Да видим кога ще ни кажат и че гонореята е дар Божии.

Явно нищо не разбираш.Не се влиза във форма,ако имаш стрии.Не могат да бъдат премахнати.Засега няма измислен начин за това.А най-лошото е,че могат да се появят,не защото една жена е била небрежна,а защото е била бременна и не винаги може да предотврати появата им,каквито и грижи да е положила.Така че,по-леко с обвиненията.

Предлагам да отпочнем кампания за възхвала на рунтавите мъжки гърди ! Булгар, булгар !!!

В съчетание с космат мъжки корем, тип бременна слоница в 12 тия месц

Дираджии, я хайде сега да спретнете и трогателна история за очарователните хемороиди и брадавиците по разни нежни гънки.

Що за идиотщина? Плюскането на част от бременните жени води до стрии и вместо да търсят изтънчен вкус в ла*но, да престанат да тъпчат.

Пич не си съвсем в час. Как да не ядат като са бременни?

стриите са грозни и това е

Мене ми не бръкат.

Хора, целулита, стриите и прочие са обявени като минус в човешкото тяло от западната култура, където козметичното, фармацевтичното и медицинското влияние по отношение на физическата красота е силно наложено. Това е като едно време, когато тютюневите производители искат да си увеличат продажбите и се стига до там, че продукта се лансира сред жените, (които не са пушели и на които най-вероятно им е забранявано), като се показват реклами с пушещи жени, което било символ на независимост и колко си готина един вид. И ето ви жената, която доскоро не е имала право на глас, изведнъж става независима с цигара в уста - каква простотия, но става факт. Има филмчета за това което говоря. А стриите и целулита също са пропаганда, защото на пазара има милиони продукти за двете. Както и слънцезащитните кремове например. Колко пъти ми е минавало през главата, че е много по-изгодно жените като едно време да носят чадъри за слънце, но у нас например въобще не знам да се носят такива. Или пък шапки - пак да се носят от жените - ми не е модерно явно. По-добре да се изложат хубаво на слънце, а после ще си търсиш здравето по лекари и болници. Обаче слънцезащитни продукти - море от тях. Всичко е за бизнеса и рекламата и продажба на колкото се може повече продукция. А тази кампания е да се покажат нещата такива каквито са и жените да не се притесняват от този факт, защото напоследък с тези шопирани модели на около 15 години, които дори не са доразвити се натрапва мнението, че жените каквито са на корицата това е идеала и модела, което е напълно погрешно и води до много нездравословни направления особено при подрастващите, които пък са най-лесната мишена на цялата медийна пропаганда от кое ли не съсловие.

много млади мъже има със стрии , но не им липсва самочувствие ! Много са.

двигателната атрофия до това води , и до доста по тежки последици

Аз имам стрии и целулит без да съм раждала.На 24 съм. Прием на хормонални таблетки, гинекологични проблеми, хормонални проблеми и периоди на напълняване и отслабване. Винаги ме е дразнил изразът, че някое жена изглеждала страхотно, въпреки че родила. Ако е имала нормална бременност,без патология защо да не изглежда добре и след като е родила. Е, аз изглеждам все едно съм родила три. Няма значение дали си била бременна или не за това да изглеждаш добре, а дали си ЗДРАВА.

В случая не става дума дали сте здрава или не. Стриите не са следствие на болестно състояние, патология, а на критични състояния, свързани с бързо напълняване и отслабване, в т.ч. бременност. Наследствената обремененост също е от съществено значение за предразположеността към стрии.

хахаха най-лесно се махат кат се използва чист бял натурален продукт прозведен от 20 годишен самец.

Някои хора напълно са изперкали или ужасно им е скучно, щом се занимават с такива неща. Пълни глупости.

За бенките тогава, какво ще кажете?

а за бръндзулите какво можем да измислим?

Бенките по лицето са друго нещо... В миналото са се продавали и лепели изкуствени бенки. Някои бенки придават чар. Мога да дам примери- Мерилин Монро,Робърт Де Ниро,Синди Кроуфорд,Мадона...

Кампания да покаже и красотата на увисналия фалос.

И увисналите, меки гърди тип 'печени чушки' ;)))

Дали ще се намери най- после поет да напише ода за рунтавите вежди, стриите и меките чушки...

Целулит, стрии и отпусната кожа - почти всеки ги има, защо тогава ги наричаме "недостатъци", коментира списание "Ел". Това ми звучи като - Всички сме тъпи, алчни и завистливи, защо това да са недостатъци - нека си бъдем такива...

Звучи подобно, обаче разлика има: всеки иска да се отърве от стрии, но почти никой не си дава зор да остави злобата, завистта и празната тиква.

Много точно казано!

Поредната тъпня, интересно не е ли по-добре да дадат съвет как да не се допуска получаване на стрии?! На бременните жени бих препоръчала да нанасят всеки ден бадемово масло на растящото коремче. Изпитала съм го лично, не допуснах никакви стрии. Същото да правят и младите момичета в пубертета, когато гърдите могат бързо да се уголемят и да се получат стрии - отначало са червени ивици, после избледняват... По-добре да се вземат навреме мерки, отколкото после нелепо да се твърди, че видите ли стриите били красиви, еми не, грозни са.

взе ми го от устата:) Само да допълня, че ползвах зехтин. Но за много неща така се прави - вместо да се търсят и отстраняват причините, да се възхваляват лошите последици.

Разбира се, зехтинът също върши работа :))

Хайде Мери, дай линк към снимки на циците да се уверим в силата на бадемовото масло!

Абсолютно вярно е това с бадемовото масло. Не струва почти нищо, мирише прекрасно и върши отлична работа.

материалът напомня за тъжната истина за липсата на особена възхвала на спорта и физическата активност, и поддържането на тялото във форма...

Брей! Вероятно не знаете, но стрии могат да се появят и заради рязко нарастване на мускулната маса, естестевно вследствие на спорт.

аз целулягата основно визирах и излишните форми, иначе ако формите са естетични стриите са си просто окраска, дори не ги забелязвам

аз пък съм виждала щангист със стрии

ее, на това му се вика - нацепена батка :)

Стриите са налични при почти всички жени, а и при доста мъже. Факт е, че веднъж придобити, стават твоя собственост за винаги. За съжаление това изобщо не ги прави красиви. Ако търсим причина да не се притесняваме от тях, то има доста такива - появили са се след бременност, след отслабване, след стрес... Но да ги обявим за "красиви", е форма на идиотизъм.

никоя от моите приятелки или познати няма стрии, откъде си го измислихте това "почти", и не не сме на 20, а на 40+

Що говориш глупости??? Някоя от дружките ти да няма - бива. Ама НИТО ЕДНА от вас да не се "украсила" - айде, моля ти се! Или чисто и просто количеството на всички ви е .... по-малко от две????

Я да видим сега кой бърка целулита със стриите? Или приятелките с анимационни героини..

Обичам линиите (си) и не мога да се откажа от тях.

Не разбирам смисъла на тази кампания. Стрийте красиви няма да станат в очите на никой, колкото и да ни обясняват обратното. Но при почти всички се появяват в един момент, било от възраст, било заради бременност или други причини. Приемаш ги и не си ги слагаш на сърце, никоя жена няма да е вечно млада, вечно красива и стегната. Да изпадаш в крайности да отделяш толкова внимание на нещо като стрийте, не виждам с какво помага и при двата крайни варианта. Единия непрекъснато да се вторачваш в тях, да ги мислиш и да се мъчиш да ги премахнеш с цената на всичко. Другия да се опитваш да си внушиш и на останалите наоколо, че са естественна красота като всички знаем че не са, също не помага. Просто полагаш някакви елементарни усилия да ги ограничиш, ако не става здраве да е, по важното е всичко друго в живота да ти е наред.

Госте, научи употребата на "Й" в българския език.

ОК. Просто не се замислих как се изписва и си пердашех с Й, приемам забележката.

И нека плюенето започне сега! П.П. Love Your Lines ("ОбичаМ "линиите" Ти")

Пардон, но не мога да се сдържа - това е поредния ексхибиционизъм и не разбирам хората, които явно имат нужда от това.