Каролина Грималди – принцесата, която и след три сватби не откри своя принц

Днес първородната дъщеря на принц Рение III и Грейс Кели празнува своята 65-а годишнина

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Горкото кралско семейство на Монако, само тежки неща им се случват и ще ги мислим и тях. Тежките отговорности по фондации на родители, каквото и да са правили, то е било "неуморно", Грейс Кели умряла 1982 но "малко преди смъртта си" през 1972 дава интервю за сп. People... Приказно.

skromna35

"Принц Ернст Аугуст от Хановер, пряк потомък на крал Джордж III, с когото се познават отдавна," Хахахахахахаха!

Ако не беше богата кой щеше да и гледа децата? Парите не са важни тогава, когато ги има в достатъчно количество.

Ше си затвора очите за лазарниците, ма още я бива таа друарка, ако че вече треба да си плаща членски внос за да участва в некои нощни...заседания и пленуми. Докладвале на бае Тоше, че некъф насилил връщаща се от ношна смена друарка и той попитал "Колко е години потръпевъшата?" Казали му че била на четирес осъм. "А на колко е друарят извръшител?" И тва му казали, че бил на дваесе и осъм. И бае Тоше реагирал "Ми тогаа кво се оплаква таа друарка бе, ха-ха-ха?"

Богатите също плачат.

Според мен, няма случайност при катастрофата на Грейс Кели и Лейди Даяна Спенсър.

Само си помисли,че Грейс Кели катастрофира ,когато с колата е била дъщеря и Стефани. Чак толко да е прегрешила,че да утрепят и детето едва ли. Просто след време писаха ,че е получила кръвоизлив в мозъка и се е обърнала по един склон на пътя. Ама прост хора ,че и злобни.

Що за тъпо заглавие. Голяма и любов от когото има 3 деца загива при катастрофа. Чак 9 години след това се омъжва за немският принц, който е абсолютен идиот. След него не е имала други връзки поне доколкото пресата е наясно. Изкарахте я голяма уличница.

Много точен коментар - това си помислих и аз! Подвеждащо и неточно заглавие.

Тва жените с един мъж не могат. Коя сменила 3-ма, коя 10-на и повече, нямат начесване. После иди им вярвай на приказките от рода "Много те обичам","Без теб не мога" и т.н. Лъжата и измамата им са природно дадени качества закодирани още при раждането им. Те никога не търсят в мъжа "човека и човещината", а само и единствено интереса и парата. Това, една жена да е вярна и любяща съпруга отдавна вече е мираж. Те затва постоянно го отнасят - натирени, изоставени, отхвърлени от мъжете си. В България 50% са самотните жени. 30% от тях са самотните майки, тоест младите дами, които се оказаха по разхайтени, разгащени и развратени от своите майки. Всяка втора жена е изритана като краставо псе от половинката си, а младите момчета не смеят да се оженят, като гледат кви кифли и пачаври са се навъдели.

Вторият и мъж загива.Не се е развеждала с него

Много точен коментар. Само си забравил да добавиш и думичката-прости.

Па мъжете много стока

Датите са миш маш

А Стилянчо, както винаги трие неудобните коментари за "творчеството" му...

Местим