17-11-2017 20-11-2018

Коментари

тайната е , както се казваше в един БГ филм че "мечката като я погалиш по пъпа, ляга по гръб"...

оооохх, на чичко.....

Отделно е наполовина индонезийка, мисля, и оттам има тънката талия и малкото дупе.

Не наполовина и не точно индонезийка, но има 1/16 азиатска закваска, която явно е достатъчна за ефекта :) Данни от сайта Ethnicity of Celebs - Ethnicity: English, as well as 1/16th Burmese

Тайната я знаем и без да я четем из нета, има много пари и свободно време за себе си и много държи на това да изглежда добре, за да не се депресирс от остаряването. Ако трябваше да работи поне осем часа на ден плюс да се грижи за дете/деца и дома си, нямаше да обяснява как се натоварва във фитнеса, щото и през ум нямаше да и мине да зареже всичко и да хукне да поддържа тяло. Ама всеки с късмета си, както казваше баба ми.

Някои се справят, но да си намира човек оправдания е по - лесно.

Мелани Грифит и купища подобни също имат много време и пари. В никой случай не е само това. Просто времето и парите са необходимо, но НЕдостатъчно условие .

това е тайната - пари плюс дадености.

Ген.

На мен тази мацка ми харесва и като по_млада, особено в лицето. Не знаех, че има азиатски гени,което обяснява защо е толкова младолика. И все пак си мисля, че и притежателите на такива тела като Бионсе и Джей Ло, както и Пенелопа Круз, които са с по изразени извивки, и те са много женствени. Важното е жената да се чувства уверена и добре в кожата си, според фигурата, която природата й е дала.

Къде слагаш красивата елегантна Пенелопе до задниците на трътлата Лопес и Бионсе?

Прав е образа където се обърна към теб като към пролетна птица. Няма база за съпоставка. пп - да не се тормозиш друг път. Жена ми ако и да роди преди 16 години в момента е 48кг при метър и седемдесет височина. Това относно пожеланията ти от по - долу.

48 кг / 170 см е дъщеря ми на 18 г. И дори при толкова младо момиче изглежда атрофично с тези килограми. Когато беше 52 кг. беше доста по-добре и пак много слаба. А за зряла жена това е направо печално зрелище... п.п. Кейт Бекинсейл е 54 кг/170 см

Хайде сега погледнете и нашата мис 2017 от горната статия. Няма място за сравнение просто, от тази ми стана, след като ми омекна от нашенката.Евала на мацката!

Има време, и онази ще стане на 45, тогава ще ти щръкне.

Винаги е изглеждала като много класна жена. И винаги е била много слаба.

Тая си ляга с мъже в 20 те .

Ако бях американец тая милфка щях да я....

Гаджетата и са все с по 20 години по-млади от нея

Холи Бери Шарлиз Терон и Бекинсейл да топ милфки

Никол Кидман също

Ева Лонгория и Пенелопе Крус

В САЩ тия

Това кюфте Лонгория?

Видя ли позьорско сефли на жена веднага светва червената лампичка. Комплексарките на тоя свят умрат да се доказват колко са вървежни дори и на 110 години. А като се загледаш внимателно възрастта и недостатъците им лъсват на момента.

Цецка Цачева си друго нещо...Мбухахахахахахахахахахах....

Е, не, възрастта й няма "да лъсне" даже и след 15 години, има азиатски ген, ти не знаеше ли? А колкото до перфектното тяло - де да беше перфектно само то.... Едва ли има по-перфектно лице и точно затова ни прави впечатление и тялото. И гледай някое интервю - какво поведение, какво неземно очарование...

Да кажа нещо като допълнение : има бълг.лаф,че лице пиче продава!

От тази жена лъха лукс, класа и секс!

Със сигурност не е бачкане от 7 до 5, влачене на торби към къщи, готвене, чистене, пране, гледане на мъж, деца, 20 дена отпуска в годината прекарани в Китен или в ремонти на панелката, получаване на мизерна заплата и т.н. и т.н.

Със сигурност не е но упоменатите от теб неща в никакъв случай не те оправдават относно мързела да отделиш един час , четири пъти седмично за кардио тренировка !

Коментарът ми прилича на "Като няма хляб, яжте пасти."

А, бе, дебил, какъв мързел, какво време? Кога и колко можеш да отделиш след като свършиш изброеното?

Наистина си дебил. Когато човек е цял ден на въртележката (не, по-скоро месомелачката) това изцежда цялата му енергия, но както при спорта, а му се нагнетява стрес, който унищожава всички ензимни реакции в организма и води до бързо остаряване. И не се изпарява с вълшебна пръчица депресията :)

И госта и прономерувания явно са от групата отявлен мързел !!! Както казах , мързела е водещ и от там натам оправданията ! Болшинството народ отговарят на горния профил и си им личи , определено !

Павеле, ти не разбра ли, че думата "мързел" я натрапваш от личен опит. Щом можеш да си представиш такава дилема - "да спортувам или не", значи нищо друго не правиш. За смазаните на къра няма въобще такава опция :)

Даже има такъв комикс - една ошашавена разпарцальосана жена която търчи цял ден от къщи-детската градина-работата-магазина-детската градина и накрая е смачкана като парцал. После в кабинета на лекаря - Докторе, нямам никакъв тонус, едвам се влача - Спортувайте и ще се оправите - каза доктор Павел!

цветенце

Павел е прав, абсолютно всеки един човек може да отдели време за тренировка - дали ще е фитнес или просто ходене пеша и забравяне за асансьора - въпрос на избор. Да не говоря пък за разни малки упражнения, които могат да се правят, докато мием чинии или висим на спирка, или каквото ви дойде на ум. Мързелът също е избор де, много лесен при това ;D

Една от малкото жени които са неотразими на всяка възраст, и не парадират показност на интомни части от тялото си. Жалко че са малко звездите с класа като нея.

Една поправка на казаното от теб, може ли :) Тя със сигурност ЩЕ е неотразима във всяка възраст, но все още не е излязла от 20-те!