Тази седмица Кейт Бекинсейл показа снимка от салона на популярния сред звездите треньор Гънар Питърсън.

45-годишната актриса от "Подземен свят" демонстрира перфектен стегнат корем в огледалото по време на тренировката си в "Бевърли хилс", Калифорния.

Вижте снимки на Кейт >>

Преди време Бекинсейл разказа пред списание Shape как поддържа добрата си форма.

"Тренировките са малко страшнички, тежки, почти като наказание. Но излизам от залата в 100% по-добро настроение", каза звездата и добави — "Тренировките са естествен антидепресант."

Снимка: Instagram

"Обичам йогата и тя беше единственият спорт, който практикувах. Но хардкор тренировките наистина промениха живота ми", разказа Кейт.

Стегнатият си корем тя постига с много усилия:

"Правя кръгови тренировки с брутални и шантави кардио упражнения. Тази част е истинско мъчение. Но това, което ми харесва в кръговите тренировки, е, че не ти се налага да правиш едно и също твърде дълго. Стигаш до точка, в която почти не можеш да издържаш, и точно тогава идва времето за смяна към нещо друго."

Актрисата е много доволна от това, което постига с тялото си, но най-вече се радва, че интензивните кардио тренировки помагат за душевното ѝ спокойствие:

"Имам много вътрешна енергия и интензивните упражнения ми помагат да я канализирам. Тренировките, при които се потя стабилно, ме карат да се чувствам по-балансирана. Никога не съм била такова момиче, но сега вече съм."

Официален Instagram профил