Кейт пи бира и игра футбол на токчета

Херцогинята събра очите на хората на по време на тържества на окръга Кеймбриджшър

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хубаво са празнували тия англичани, ОБАЧЕ, какъв е тоя арабин( индиец) с жълта жилетка до тях ?? Англичаните ги ползваха тия индийци да взимат пари и храна от тях до 1947 г... Това е 2 години СЛЕД Втората Световна война... Първата и Втора Световна война са се водили за това, кои Европейски държави да имат повече РОБИ в Азия и Африка... Сега тия араби и индийци искат да ЗАВЗЕМАТ самата Великобритания... НЕ ни трябва да глдаме как някаква английска принцеса танцува пе някакви цигани, както танцуват разни проститутки, пред богати араби !!!

Според автора на статията това са токчета. Затова ли няма име на автор на статията ?

Тези крадат трилиони, а хората им се кефят - луда работа.

Катрин Мидълтън е красива жена...злобнота отношение не води до нищо добро, съфорумци..тя кралица Рания и Летисия са прекрасни жени...

Пък аз знам една албанка в юкейто дето и тя пий бира на токчита и Рита Ора

Има универсално излъчване на селска брадва. Тотално и фитва ролята на нещоритаща лелка цокаща бирица. На улицата ще я подмине всеки мъж като пътен знак:) Да ти пикам на продънената империя. Ултимативното зло.

+10000000! Абсолютно съгласна!

19 русороби поклонници на фюрера путкин, има надежда да се измъкнем от руската клоака

Се изсрах току що. Бос бех в банята.

Това не са токчета, а платформи или по великобританско му уеджис. И втоор не е чак такова постижение да се наливаш с бира и да риташ нещо или някого наоколо:))