Класираха най-популярните герои в киното

Археологът Индиана Джоунс е признат за най-популярния герой в историята на световното кино.

Обратно в новината

Коментари - Класираха най-популярните герои в киното | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Jeni

Е що го няма Терминатора и бате Арни??

Кой им гледа холивудските бози, освен подрастващи и умствено недоразвити?! Къде е Митко Бомбата, питам аз, и отговор не искам?!

На баба ти в кътния зъб...

Еееее,как без Чичо Чарли и Майкъл Скофийлд????Възмутен съм. :)

гледам русофилите и относно тази доста справедлива класация са се изцвъкали... никой не ви пречи да си гледате малоумните руски бездария но те нямат място в класации за световни филми дори и доста от турските индийските и иранските филми са по-стойностни от руските (не говоря за тъпите сериали) да не говорим за много много френски испански и английски филми руските филми са на дъното

можеш ли да посочиш поне 3 руски филма, които си гледал ?

Какво значи "в света",след като класацията е правена само в Англия и САЩ от британско списание?Героите са само холивудски-няма Европа,няма Азия,Южна Америка....

Пише "световното кино". Специално се върнах да проверя. И аз бях възмутен като тебе. Заглавието е подвеждащо, но е вярно. :)

Те там като се състезават два щата по косене на ливади и му викат "световно"!

измислени класации

Как са могли в класацията на сериалите да изпуснат д-р Хаус, Хорейшио и героите от Mad Man....скука!

я си гледайте тъпите руски филми

Не съм съгласен с оповестената анкета на сп.,,Емпайър''. Те не са критерий за подобна класация !

И аз да попитам,къде е класацията на моят герой от полицейският филм "Мъжът от Адана"="Adanali"?В този сериен филм,който е от 79 серии,главният герой е Мараз Али Ахмед Акиф Алакурт),завършил Полицейската Академия,работил в като агент в ДС,по-късно в Полицията за борба с организираната престъпност.Уволнен от там неправомерно,защото хваща с наркотици един син на депутат.Тогава той за да си отмъсти сформира банда обучава ги и започват да крадат от мафиотите и корумпираните във властта и дават на бедните.Нещо като Робин Худ.Филмът е изпъстрен с полицейски сцени,любов и хумор,за гарнитура. Горещо ви го препоръчвам да го гледате,има го в Ютюб,където потребител го качва са български субтитри.В момента са качени 60 серии,всичките са подредени в плейлист. Напишете в Ютюб Мъжът от Адана / Adanali - бг суб , потребителят е с никнейм avaloncreativ.

мда, явно голяма дискриминация е, щом са пренебрегнати такива супер известни звезди като Мараз Али Ахмед, Асан Юзбашиоглу, Ибрям Караали и Айше Ханъм...

А ти явно си много голям сноб и задръстен,след като класифицираш и цениш артистите според произхода им?!Какво значение,дали е американец,турчин или французин,ако е голям артист?

Аз пък лично, бих проверил що за филм е, въпреки че имам известни резерви.

Изглежда, че комедийните сериали - не са сериали... Аз пък гледам основно такива и ще споделя мои любимци. Ако и на вас не са ви по-любими от някои в класацията - значи всичко е ок: Чичо Чарли, Д-р Шелдън Купър и Пени, всички от приятели, Франк, Каръл и Джей Ти, Реймънд...

Няма го Хорейшио, няма и Ферхонде... Абе какво гледат тия хора...

Е, а къде е в класацията моят любимец Майкъл Хол в ролята на Декстър Морган от сериала "Декстър". Много добра актьорска игра и голям сладур.

според мен няма по известен от чичо Чарли.

тоя не съм го чувал даже, чичо ви чарли

на детската градина, що не сте си в леглата да спите?

Най-страното е, че почти никой не знае кой играе ролята на Вейдър в старите филми. Всъщност в старите се играело от двама актьори - единия фехтовач (Боб Андерсън). Основния Дейвид Проус. А озвучението е от друг актьор (Джеймс Ърл Джоунс).

Четирима - актьорът дето играе Вейдър при свалянето на маската и се появява с Йода и Кеноби в края на последния филм е Себастиан Шоу. Даже май имаше още един друг актьор, дето е в ролята на Вейдър за кратката сцена в подобрената версия, дето напуска Небесния Град.

За Индиана може да се съглася, за останалото не. Тук например Хълк или Железния човек липсват? Ами Тори и Локи? Тази класация е правена от хора, които са над 50 годишна възраст може би. Всички персонажи са били най-популярни през 80-те на миналия век. За телевизионните сериали пък съвсем неадекватна става класацията. Бъфи? Вие сериозно ли? Номер 1 за всички времена е Ал Бънди!

Тор*

Тор, Хълк и останалите пък са персонажи от 60-те години.

Терминаторът е най-як! :)

Да бе, Елън Рипли от Пришълеца е по-популярна от Дарт Вейдър (всички знаят от къде е той) :D