17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аха, и нас какво ни интересува това?

И кво и е българското на тази кралска особа

майка е на престолонаследника според търновската конституция мисля

От дир.бг май живеят в някакво приказно Царство Господарство!!!

не те просто ни напомнят деликатно за нещо което наближава да бъде на дневен ред

кога?

Княгиня на евреите илюминати,но нищо общо няма с България нито тя,нито натресената на България илюминатска еврейска фамилия с привкус на европейски корени.Българска...друг път!!!

Княгиня, но не разбрах на кого?

На зомбитата на т.нар. "медии", в България.

Мириам е произношението на англшйски на еврейското име Мериам. Гръцкото е Мария. Руското е Мария. Оригинала е българското име МА+РА - Майка Божия. Когато евреите от това "българеещо" се котило се кръстят и нарекат с български имена и сложат български калпаци и български народни престилки....могат да имат претенции единственно за българско гражданство. Заради заслугите на Борис Трети.

Марья е на руски.

Лъчезарна, красива булка!

Добре е по този повод да се припомни, че Уиндзор = Кобургготски (както и Маунтбатън = Батенберг). Да знаят българите, че след Освобождението им е бил натрапен за владетел издънка от английската монархия, който ни докарва няколко национални катастрофи.

И Батенберг и Кобургготски са НАТРАПЕНИ ОТ РУСИЯ на България. Да те в летописеца....

Натресени са от т Родшилд,които са унищожили руската монархия и са в много гъсти отношения със сакс Кобур Гота от векове.Евреина Ернст Благочестиви е основоположник на сакс Кобург Гота.Каква Русия те гони?Англия е заплашвала Русия,за да не бъде България освободена от турско робство по рано

Батенберг е племенник и кръщелник и назначен за княз от Александър Втори. Със смърта на Ал. Втори Батенберг изпада в немилост от Александър Трети и е уволнен от него. Дори и по време на Ал. Втори българския военен министър се назначава и отчита пред руския цар. За назначението на Фердинант чети Симеон Радев и уникалната му книга "Строителите на съвременна България". Относно Ротшилд - до днес управлява Русия. Ротшилд кара Русия да започне войната с Турция не заради българите и арменците а поради първия нефтен коридор Баку-Батуми-Варна-Русе-Виена, който султана не разрешава. До днес Ротшилд държи нефта на Русия и Азербайджан чрез Лукойл. Лукойл държи половината бензиностанции на Източния бряг на САЩ. Бягай на партийно събрание, червен Каун.

Идиото, освен да обиждаш имаш сериозни пропуски в информацията. Не вярвай на пропаганда, а наблегни на обноски.

Пълна бутафория за пълни дебили.

Аз пък бях на сватбата на жена ми, ама на първият ред...

Нямам никаква идея коя е княгиня Мери... за първи път я чувам

Как да не знаеш ? Княгина Мери е аверка на двете колежки от "Лайф"-а....за който Животът е още ,като в приказките,които са им разказвали ,като малки момиченца.... Принцове...принцесиии, крале и кралици...дантели и парцалки....кифлички и други залъгалки... ...Лайф иис лайф....

Ха ха ха, направи деня ми много весел с този коментар : ) Благодаря

В България княгини, цареи царици по Конституция няма. Ако някои се мислят за такива, проблемът е техен и не е ередно да се занимава целокупното българско общество с това.

По примитивен български> Е га ти и мутрите и иЗродите!!!

я коментарите как се редуцираха от 8 на 4 за 5 минути само....

Свабата на швабата.

Оправете си поне заглавието....!!!

Накакъв дивашки анахронизъм това с царкините, княгините, папите и патриарсите. А, нам трябва свобода и човешко равенство. И нормалност за мнозинството по света и у нас. Онея, 80-те%.

Нали уж в социализма имаше равенство ама всеки си знаеше мястото, а сега уж е капитализъм и либерализъм но всички се имат за равни затова я докарахме до това дередже.

щом слагате минуси нека ви натресат коронясаните царе от нищото

хората не са равни това е либерално демократична лъжа за плебеите да се радват и да си вярват