Коментари - Коликите – кошмарът на всеки млад родител | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това е най- малкият проблем на родителите.Малки деца- малки проблеми,големи деца- големи проблеми.

С хомеопатични лекарства се повлияват много добре.

Някога с един съученик отглеждахме по едно и също време бебета, но в различни страни. Аз тук в каменната ера с анасони, песни и люшкане, а той там с посявка в лаборатория и подаване на бебето на правилните микроорганизми. В тази изостанала Русия, защото там има лаборатории и в малките градове, как не са се сетили за анасон?

Коликите не са непременно свързани с бактериална инфекция, та посявката може нищо да не покаже, но коликите да продължат. Помагат пробиотици - а не милроорганизми :)

Повечето учени дефинират пробиотиците като „живи микробни хранителни добавки, които влияят полезно и благотворно на човека, подобрявайки и оздравявайки вътрешния микробен баланс“.

Мдаа, като ги тровите с броколи, моркови и какви ли не други отрови, какво очаквате. Генетиката на бебето е същата като преди хиляди години…и тогава е имало само мляко и месо. Всичко останало са го избягвали и хора и животни (до днес) защото е отрова

Колики имат бебетата до към 4-ия месец. Дотогава никое бебе не яде нищо друго, освен мляко.

A какво зоба кравата? Оппа, майката?

Единственото е ако нямате деца. При момченцата са много силни, при момиченцата по-слаби. Нищо не помага, много безсънни нощи и люляне. И накрая това не е шега, няколко капки ракия и загрява стомаха и малко помага.

Глупави родители. Да му даваш Арсен и да го люшкаш да не умира от болки е глупост на квадрат