Колумбия отказа да е домакин на ”Мис Вселена”

Колумбия няма да е домакин на конкурса "Мис Вселена", а Мексико отказа да участва в надпреварата в знак на протест срещу скандалните изказвания на Доналд Тръмп.

Обратно в новината

Коментари - Колумбия отказа да е домакин на ”Мис Вселена” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пука му на бай ви Доналд. Казал си е истината, мексиканос са като ман..алите у нас, и статистиката им го доказва, че са източник на престъплнения. Пък за миските кво толкова да съжалява, ако са като тая на снимката, че тя прилича на травестит. И озъбена като кон.

Защо ли това изказване на Тръмп ми напомня изказването на един наш политик, но направено за собствения му народ - онова за "лошия материал"?! Въпросът е, че явно "лошият материал" си го харесва този наш политик и си го избира да го управлява. И после българите не сме били толерантни. Хайде-де!

Има разлика между "толерантност" и "малоумие", но щом казваш, че е толерантност - ще ти повЕрвам (щом на Симеон имаше кой да вЕрва...)

Май от ирония не разбираш:)

Меко казано са му накривили капата :) Доста средства ще изгуби, заради глупавото си изказване.

Белите американци пък са бивши затворници, от които британската корона се е отървала, за да не ги издържа, така че търкулнало се гърнето и си намерило похлупак, господин Тръмп!

Бивши затворници + бивши роби = световен "пазител" на демокрацията:) И това, ако не е чудо!

+100

Всъщност не си прав - Великобритания заселва със затворници и престъпници Австралия. В Северна Америка отиват други прослойки.