Българи очаровани от концерта на Роби Уилямс

Британската поп звезда Роби Уилямс изнесе "енергично представление" на стадион "Максимир" в Загреб като част от европейското му турне, на което представя деветия си студиен албум "Вземи короната" /"Take the Crown"/.

Обратно в новината

Коментари - Българи очаровани от концерта на Роби Уилямс | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

бях там, потвърждавам

BEZLI4NI pesni...bezli4ni

Stanetzz

Прост...тъп...прост...

Toq e pevez tolkova kolkoto az sam troleibus.Vezli4ni pesni protiven 4ovek.Dolnite angli4ani sa leketa v muzikata a i znaem kolko mrazqt bulgarite i kvi gadove sa a vie hodite da gledate toa oligofren

Ми теб ли да гледаме? Тролейбуси сме виждали, ехе-е-е. А Роби е страхотен талант. Винаги с удоволствие гледам концертите му. Да е жив и здрав, и той, и семейството му.

ми те основните банди са англииски- битълс, стоунс, флойд, ху, криим, цепелин, сабат, джудас, мейдън, дженезис, саксън, пърпъл и т.н. не трябва да слушаме музика ли- според теб.

По коя линия въртиш?

Доколкото знам Роби Уилямс сам пише текстовете и музиката на песните си.

аз имах вазможността да работя с него в германя по коледа миналата година даже имам и снимки с него

и квооооо....

Благодарим ти, че сподели!!!

Stanetzz

И кво, де? Как беше в "германя"-та ?

Сигурно по сериала "Ментовские войны" сте работили заедно.Да не би да е новият автор на музиката ??

баси, да идат чак до загреб и да не видят лепа брена или бобан здравкович на живо, пфуууууу

Джингиби, ти що не беше на Бобан в Созопол като си му голям фен?! Хората са отишли в Загреб да видят световна звезда, а чалгарите са по родното черноморие. Прояви малко респект!

щото не съм луд да ходя до созопол при положение че идвА да пее на събора в съседното село . и не го гледам от 200м като на концерт .

Кралят на попа!!!

има още да слушаш

Гледах го на Уембли преди месец и нещо и това наистина е най-хубавия концерт, на който съм бил (въпреки, че имам и по-любими изпълнители от него). Страхотна атмосфера създава бат Роби!

Сега ще по хейтя малко. Защо точно за Роби Уилямс решихте да пишете? На толкова концерти в чужбина съм ходил с много български фенове, но дума не обелихте? "... коментират в социалната мрежа" - коя е тази мрежа? Само една ли е? "милиона плочи" - надали е продал и една плоча - дискове му викат.

винил му викат и сега са много популярни- вземи си едно шаси и усилвателче и колони и пускай нови плочи на воля. има купища в готините музикални магазини.

И на Сан Сиро концертът и атмосферата бяха супер! Невероятен е.

интересно що не го канят тук- винаги ще му съберем 40 000 на васил левски.

Май не могат да му платят...

едва ли ще иска колкото други големи банди- по скоро страх дали ще напълни стадиона. гагата е пресен пример на лоша преценка. но роби е друга ракия и няма да има лабаво.

Много исках да гледам концерта в Хърватия но не успях. Наистина може да се събере публика. Дано скоро има концерт в България да не го гледаме на дърти години/като повечето концерти напоследък/