Радина и Деян пак с конфликт в ”Къртицата”

Наболата брада на Деян Донков стана повод за поредния малък, но особено разгорещен спор с Радина Кърджилова в „Къртицата”.

Обратно в новината

Коментари - Радина и Деян пак с конфликт в ”Къртицата” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В това момиче определено има потенциал,който е на път да потъне някъде в грубата реалност на тази връзка.Като че ли нищо от нейната свежест не е останало...Мисля,че трябва да помисли за себе си.Мъже от типа на Д.Донков ,под път и на път.....Дано да се освести като излезе от това тъпо предаване...!

Нито ми харесват, нито ме интересуват тези двамата, нито пък са красиви! Ега ти бг лайфа...

Мило момиче, какво правиш при тоя грубиян? Той е много под твоето интелектуално ниво и ти ще чувстваш разликата все повече. Ще те е срам да се появши пред хората с него. Бягай далеч, докато не е късно.

Само като им видя физиономиите на тези и страшно се агресирам.

Ами що забравяте пияндурските изцепки на пИвицата грозна, татуирана? Кой тропа по стъклата?

Абе Донков тъй, Радина иначе, а Калканова няма ли проблеми, съмнително хубавата пияница-певица и баскетсваляча нямат ли? А двамата хамстра? Тая къртица да не земе да ги изяде, тия двата хамстера, боробор с певицата, до края на зле копирания риалити формат?!...

не само пиене ами и пушене на трева....

Victoria

Това момче има сериозен проблем - или психичен или алкохоличен. Не мога да кажа, но след време ще е ясно за всички. Въобще - много се пие. И Жени се оля с това пиене.

Това е българския лайф ... пиене , пушене и .... Психо!

Отвратена съм от поведението на Деян.Толкова арогантно държание... Радинче, бягай на далеч!Любовта не е достатъчна, за да търпиш обиди и унижение!Продуцентите са подбрали все пиандурници от "звездите ни", че като се напоркат, да правят шоу!

Victoria

Въпросът е - дали са подбрали пияндурници или просто такова е средностатистически (ако не и преобладаващо) положението ?

АБЕ, ТЕЗИ ХОРА В КОЙ СВЯТ ЖИВЕЯТ И В КОЙ ВЕК? КРАЙ ТЯХ СВЕТЪТ СЕ НОСИ ШЕМЕТНО, СЛУЧВАТ СЕ ТОЛКОВА НЕЩА, ХОРАТА МИСЛЯТ, ОТКРИВАТ, РАБОТЯТ, СЪЗДАВАТ ОБИЧАТ ИСКРЕНО И ВЪРВЯТ НАПРЕД! А ТЕ ЗАБУТАНИ, ЗАМАЯНИ, ВГЛАБЕНИ В СОБСТВЕНИТЕ СИ НЕРАЗБИРАЕМИ И ЗА ТЯХ САМИТЕ ЧУВСТВА И ПРОБЛЕМИ, СЕ ВЪРТЯТ В НЯКАКЪВ НЕРЕАЛЕН СВЯТ ПЛАЧАТ, СПОРЯТ, СТРАДАТ... ДА СЕ СВЕСТЯВАТ И ДА СИ РЕШАВАТ ПРОБЛЕМИТЕ НА САМЕ!

Тези двамката непрекъснато играят,разменят си реплики сякаш са на сцена.А и Радина е достаъчно голяма и надявам се умна,за да спре тази агония и да си намери млад хубавец,който ще я направи щастлива .Тези постоянни скандали,сълзи и цупене ще я съсипят физически и психически.

Тоя на побойник с лошо пиянство мяза, ако не я тупа отсега, ще започне- и аз така от личен опит....Язък , че интелигенция се води- боклук.Как се беше напоркал като защитаваше Рут и как се заяждаше...а я си представете сем. живот, че и с бебе.........бягай Радина!

Екипът на"Къртицата"залага на скандалите.Винаги те са породени от "звездните"участници Рут,Жени,Деян и Радина,които явно имат проблем с алкохола.Но защо ли основната причина се заобикаля и все другите им са виновни?Колкото и да се опитват да прикрият истинският проблем,за зрителите е ОЧЕВАДНО.че те милите не са толкова мили,интелигентни и чуствителни,а имат лошо пиянство.

Отношенията между Деян и Радина ми приличат на отношенията между Яворов и Лора.

Леле,това момиче да бяга и да се спасява от този човек!Като се напие се заяжда,държи се поучително с нея все едно и е баща,тя с него е в постоянен уплах,не може да се държи естественно,ужас,сега защото е влюбена още може да търпи,но всичко това в един момент така писва,че ти идва да го хванеш и да го удушиш!Знам го от личен опит!

Радо , чедо , заслужаваш истинска любов ! Човек , който поставя собствения сърбеж пред отговорността за детето си , не струва .

Вътре, вътре, вътре!

Сух, сух, сух ?

Деян е един пияндур, може да е много талантлив и "чувствителен" както казват за неговата гилдия, ама ако не се вземе в ръце ще стигне като Чочо имаш време Деяне осъзнай се и спи алкохола.

Щом от такива неща става въпрсо, значи липсва много секс в момента. Като излезнат ще наваксат и ще се успокоят или ще се разделят.

Тази простотия "Къртицата" нали уж щяха да я сспират? Да ама не. Явно опосумите цъкат яко пари. А будалите цъкат ли цъкат SNS-си и им пълнят касичките. Наздраве народе! Юруш на тъпънарщината.

Винаги в тези случаи се омаловажава употребата на алкохол. Всички скандали стават след алкохолен запой.Когато е трезвен, Деян е съвсем различен. Явно и една чашка му влияе. Същото е и с останалите участници като Радина, Жени ,Рут и т. н. Случайно да видяхте Азис пиян ?? аз не. Не го харесвам ,но е доста по умен от големите интелигенти , като софиянката Жени.

Мисля, че след като този човек Азис си надделя на масрафа, може да си позволи да издаде един диск с истински народни песни. Ако се справи добре, съм убеден, че ще направи най-голямата продажба на музика в България.

Азис с това е започнал издал е първо албум с народно творчество и при това много силен ,но на пазара пробива след като издава другото творчество!

Български народни песни в изпълнение на циганин?! По-долу не можеш ли да паднеш? Това е твоят вкус , но не значи нито че е добро, нито че е нормално. Значи само, че голяма част от българите се циганеят.

Абсолютно съм съгласна

Мисля че всички сте доста прости щом гледате това предване и го обсъждате....... Прост народ слаба държава...

....актьори!...,какво лошо има да си репетират различни роли....това им е работата.

Алкохолът може би не му влияе много добре, с ЕГН-то дозата трябва да се понамчалява.......

Това са психопати, които нарочно се толерират, за да имат последователи и хората да откачат, правейки се на тях и да се откъсват от светлината и нормалния живот......отврат

Това дават ли го още? Кой ли го гледа?

Аз го гледам! Нещо против?

Според мен е глупаво, но щом ти харесва гледай си го!

Ами като толкова не те вълнува защо четеш, че и коментари пишеш по повод на това предаване?

Просто се интересувам от много неща - повече или по-малко значителни.