Бон Джоуви пя ”само” два часа заради алергия

Рок групата Bon Jovi изнесе първия си концерт в България. Те кръстиха новата си сцена София. Вокалистът Джон Бон Джоуви получи изненадващо пролетна алергия и прекрати шоуто.

Обратно в новината

Коментари - Бон Джоуви пя ”само” два часа заради алергия | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

кой знае какви лайна дишаме!!! Бях на екскурзия в Италия - още на втория ден изчезнаха всякакви кашлици и сополи на децата, две седмици им нямаше нищо...върнахме се в тая смрад тук и още на втория ден им се запушиха носовете!

Няма по-нещастен човек от този,който не може да се радва на нищо! Да отидеш на концерт и да платиш за да търсиш недостатъците си е майсторлък по БГ!!!Концерта беше страхотен!И като сцена и като светлинни ефекти,и като контакт с публиката и настроение и като звучене! Всичко си беше на ниво!!!! Единственото,което не успяха е да изпълнят бисовете!!Но ще ни се реваншират следващият път!!

ГОЛЯМ СЛАДУР Е , НО ЖАЛКО ЧЕ ГО ХВАНА АЛЕРГИЯТА! НО ПОНЕ СИ ИМАМ ВСИЧКИ ЗАПИСИ НА ТОЗИ СЛАДУР - ДАЖЕ ГИ ИМАМ НА ОНЕЗИ СТАРИ МАГНЕТОФОННИ ЛЕНТИ! ДОБРЕ ЧЕ БЕШЕ КОНЦЕРТА ТА ПОНЕ МАЛКО НИ ТДЕЛИ ОТ ИДИОТСКИТЕ ИЗБОРИ!

А къде тук е водищата роля на Борисов? Няма го. Е, как искате концерта да е завършен?

Нали :))) Нямаше кой да пререже лентичката за концерта :) Няма да го има вече този "водещ" ще трябва да свикваме нещата да се развиват нормално, даже и с алергии :)))

Каква е водещата му роля - да лови тополовите пухчета във въздуха? ;)

Нека да видият по света какъв въздух дишаме тук. Напълно го разбирам Джон, алегрията от мръсотията и разни тополи и пухове е ужасно и почти невъзможно за контролиране.

И сега какво ?!Да вземем да махнем тополите,че да не ти текат сополите ли бе сопляк? Понеже на те ти меки амортесьорите ,така ли? Я марш в Аляска ,та алергията да не те праска!

Айде бе, угодия няма. Като секат дърветата - що ги изсичат, всичко унищожават тея и още такива вопли до небесата. Като се стовари някое дърво върху някой - чиновниците не си вършат работата, къде спят, нищо не правят... еее, не знаете какво искате. На крива ракета, космоса й виновен - има една такава приказка. Човека на тези години толкова може. Това е.

Радвам се,че си щастлив.Аз пък съм щастлив, че не присъствах на концерта ти,за да слушам двучасовите ти истерични наркомански писъци и крясъци.Вместо тях слушах тишината на природата.

Благодаря, че хвърлихте светлина върху причините за отсъствието ви на концерта. А то без вас за малко да не се състои...

Гъци е с руси миглички- не се учудвай, че грухти самодоволно. Дошъл е, похапнал е, поплюнал е и се е отъркалял... С какво да изпъкне друго...

Послуша ли си чалга прасе?

Идиот си ти, Гъци!

jezoff

Съжалявам, но според мен Геън доста се поизложи два дни преди това...

Не споделям Вашето мнение. Според мен Дейв Геън пя много добре. За съжаление не присъствах на концерта на Бон Джоуви в България, но преди две години бях на този в Истанбул. Гласът му, разбира се, не е същият, доста по-нисък, но беше на достатъчно високо ниво.

Непрофесионално е когато знаеш че имаш алергия и отиваш на място, когато е сезона на пролетен цъфтеж, да не вземеш предварително мерки. Това е като снега, който всяка година ни изненадва. Все едно България е на Карибите

Не искам да споря, но това, което прочетох е, че има проблем със студеното време, а както всички знаем, вчера духаше доста студен и неприятен вятър. На нас не ни беше особено студено, но все пак бяхме заобиколени от доста хора, а той не.

беше наистина много хубаво и не бъдете грубяни със сенна хрема е трудно дори да се диша , но Джон пя и имаше страхотни изпълнения .. беше страшно разтоварващо и само адреналин..Страшно ...гот

мда:)

Не мога да разбера защо са толкова негативни някои хора. Аз лично се забавлявах страхотно! Не знам къде са били вялите хора, но при нас "front of stage" всички пееха, танцуваха и се кефеха максимално (имаше и дечица и доста по-възрастни хора). Поздрави за всички фенове на групата!

Е как защо са такива-защото са прости и дребни душици и друго не знаят освен да завиждат на другите.

Страхотен концерт! Бон Джоуви както винаги се раздаде. Според мен остана очарован от публиката и тук повече му хареса отколкото в Букурещ. Колкото до това, че не се върна на Бис... ами да, умирах от желание да чуя "Bad Medicine" и "Always", но с този загубен глас няма човек в света, който да може да ги изпее.... в това състояние. Бях в Букурещ и смея да твърдя, че това внимание, което обърна тук на феновете....(визирам отношението му когато беше минал на мостчето в публиката). Усещането да си само на метър от теб.... и сцената и звука (поне отпред) всичко беше на 6! Искрено се надявам да го видя пак, на живо :) п.п. Не можах да си редактирам коментара :)

Всички мишоци, които се правиха на полиглоти и твърдяха, че дир-а бил грешал, и че другите не разбрали какво бил казал Джон по време на концерта. НЕ, НЕ КРЪСТИ само колата София, кръсти ЦЯЛАТА сцена София, защото колата е част от сцената. Източник: ЛИЧНАТА ФЕЙСБУК СТРАНИЦА НА ГРУПАТА! ЦИТИРАМ: You were the first to see our brand new stage which we have nicknamed "SOFIA" - we look forward to driving her all across the globe. Хайде със здраве, wannabe англичани и полиглоти.

Страхотен концерт! Бон Джоуви както винаги се раздаде. Според мен остана очарован от публиката и тук повече му хареса отколкото в Букурещ. Колкото до това, че не се върна на Бис... ами да, умирах от желание да чуя "бад медицине" и "алваъс", но с този загубен глас няма човек в света, който да може да ги изпее.... в това състояние. Бях в Букурещ и смея да твърдя, че това внимание, което обърна тук на феновете....(визирам отношението му когато беше минал на мостчето в публиката). Усещането да си само на метър от теб.... и сцената и звука (поне отпред) всичко беше на 6! Искрено се надявам да го видя пак, на живо :)

абе не му беше добре на човека

Човекът е усетил, че тук "има нещо във въздуха" и без да чете ужасяващите ви постове.

фандъкова свички ли прави на концерта

Браво бе човек! Много хубаво го каза. За два часа забравих, че съм в една малка Българийка. Станахме част от световна рок култура. И БРАВО на интелигентната публика/изненада за мен/, която въпреки неочаквания край го изпрати с аплодисменти, а не ....той затова човека се напъна и изпя последната песен

Ние сме отдавна част от световната рок култура. Концертът на Бон Джоуви само го доказа. ,, Have a nice day,,

Не съм най-големият фен на Bon Jovi, но смятам че шоуто беше яко и човекът пя от сърце! В крайна сметка 2 часа на сцена си е доста много, на всичко отгоре и с алрегия. Друго обаче, което се питам е, кога БГ промоутърите ще се научат да организират концерти и да уважават хората които са си купили билети. Няма табели с указания, няма обозначения на сектори, висиш 1 час на опашка за да влезеш, спъваш се в няк'ви пластмасови бутилки и кутии.... Отврат!!! Никога ли не са били на концерт или каквото и да е друго събитие в цивилизована държава? Дори и в страни от нашата черга като Сърбия и Румъния организацията е на светлинни години напред. Направо срамота!!

Няма да се научим! В Румъния организаторите бяха предвидили и заделили 50 евроцента от цената на всеки билет за ИЗВЪНРЕДНИ мотриси на метрото. Като слязохме имаше 3 мотриси и в двете посоки, а после дойдоха още. И всички пътувахме "без пари", т.е. хората го бяха предвидили и беше включено в цената на билета. Тук някой хора трябва да благодарят на Бон Джоуви, че свърши преди 23, че иначе щяха да ходят пеш до "Младост", "Люлин" или "Надежда". Фандъкова като е такъв "фен" да беше направила нещо. Това чакане в началото и липсата на всякакво упътване. Добре, че братовчед ми е фен на "Левски" и знаеше къде трябва да отида за входа, ама така ли се прави. В Румъния плакатите и упътванията и от самолет се виждаха. Май скоро ще трябва да има нова песен, която да не е "Как ще ги стигнем американците", а да е "Как ще ги стигнем румънците" :(

Дойдох по средата на концерта и бях отвън, но хората, вкл. и аз куфееха максимално. Е, да, жалко, че прекъсна шоуто заради проблем и не с кулминация, но всеки е човек, а не машина, а и машините дават фира - жив и здрав да е, да дойде пак и да е още по-добре шоуто!

От всички изброени тук, само Стинг пя уникално. Другите - сори. Затова пък повечето от неговите връстници пеят доста по-зле от него. Така че мисля, че Бон ДЖови се представиха доста достойно!

Сега прочетох в Монитор,че са останали да нощуват в София,явно наистина е бил зле,за да не отпътуват.....?

Ходиха на чалга клуб (няма да кажа кой, да не става реклама). Джонката изглеждаше доста алергичен, целия нос му беше побелял - сигурно от лекарства :)

ПРЕДПОЛАГАМ , ЧЕ ФЪНКИ ИМА ПОНЕ 10 ЗАВЪРШЕНИ ОБРАЗОВАНИЯ! НО ПОНЕЖЕ СТЕ БЪЛГАРИ - ХАК ДА ВИ Е! ОЩЕ МНОГО ПЪТИ ЩЕ ВИ ЛЪЖАТ ОРГАНИЗАТОРИТЕ И ЩЕ ВИ ПРИБИРАТ ПАРИТЕ! ТОГАВА ЩЕ СЕ НАУЧИТЕ ДА ПИШЕТЕ ДОГОВОРИ НА ПРАВИЛЕН БЪЛГАРСКИ И СЪОТВЕТНИТЕ УСЛОВИЯ! ЖАЛКИ ТВАРИ!

Какъв Фънки? Той няма нищо общо с тоя концерт! Големи разбирачи има тук. А преди няколко часа се опитах да дам тук линк към сетлиста, за да се види, че всичко си е изпял човекът, което е предвидено - 20 песни. Е, само бис нямаше, ама каква драма! Ако сам не се беше извинил, масата хора изобщо нямаше да разберат за проблема с гласа му, ама какво пък -нормално е, поизмори се накрая, но чак след като се раздаде пред тая уникална публика, каквата е нашата...

Малка подробност - Фънки, т.е. СМЕ е/са невинни в конкретния случай; промуотър е БЕК с шеф Петър Петров (май екс-басист на БГ - групата "Конкурент"); това - за протокола и да могат критиките да отидат във вярната посока... :)

СЪГЛСНА СЪМ С БЪЛГАРИЯ! АБЕ ХОЛА БЪДЕТЕ МАЛКО С ГОРДОСТ - ТОЙ ТРЯБВАШЕ ДА СЕ ИЗВИНИ НА ВСИЧКИ ПРИСЪСТВУВАЩИ НЕЗНАМ ЗА ИСТАМБУЛ И МАЛКО Е СЪМНИТЕЛНО ДАСЕ Е ДЪРЖАЛ ТАМ ТАКА, НО ЗА АМСТЕРДАМ - ХОЛАНДЦИТЕ БИХА ГО ИЗЯЛИ ЗА ЦЯЛ ЖИВОТ! НЕТРЯБВА ДА ЗАБРАВЯМЕ ЗА БОРИС ХРИСТОВ НИКОЛАЙ ГЯУРОВ НИКОЛА ГЮЗЕЛЕВ И МНОГО ДРУГИ! НЕТРЯБВА ДА ЗАБРАВЯМЕ ЧЕ ПЪРВИ В ПАРИЖ И ТО В НАЙ-ГОЛЯМАТА ЗАЛА ПЯХА БОГДАНА И ЕМИЛ ДИМИТРОВ! ИМАЙТЕ ДОСТОЙНСТВО А НЕ ЩРАКАЙТЕ НА МИНУСИ В ТОЧКИТЕ ОТ ТОВА ПО-ВЕЛИКИ НЯМА ДА СТАНЕТЕ НИТО БОН ДЖОУВИ ЩЕ СЕ ИЗДИГНЕ ПОВЕЧЕ В ОЧИТЕ НА ОСТАНАЛИТЕ БЪЛГАРИ!

Ами той се извини! Ами сигурно си имал/а банани в ушите и си пропуснал/а.

Или не разбират английски....

А ти се издигни малко с правописа, защото си мнооого зле.

Минусите са за твоята грамотност и усилията ти от прост да се правиш на сложен. С това не можем да се гордеем.

Най-вероятно наистина е получил алергичен шок - всички знаем какви отвратителни пухове лятят през май из цяла София. Но трябваше и организаторите да предвидят това...

Писането с главни букви издава простотия и комплекс за малоценност, мдааа.

ТОЗИ ЧОВЕК ДА ВЪРНЕ ПАРИТЕ! ДА СЕ ИЗВИНИ НА БЪЛГАРСКАТА ПУБЛИКА КАК БЕШЕ В ИСТАМБУЛ? БИЛИ СИ ПОЗВОЛИЛ ПОДОБНО НЕЩО ТАМ - В ТУРЦИЯ? НИКОЙ НЯМА ПРАВО ДА СЕ ПОДИГРАВА НА БЪЛГАРИТЕ И ДА НЕ СЕ СМЕСВА НАДАРЕНОСТ В ПЕЕНЕ И ХАРАКТЕРОПАТИ И НЕОВАЖЕНИЕ КЪМ НАШИЯТ НАРОД! ДА СЕ ИЗВИНИ!

Върни ти парите на вашите. Хората са ти давали за училище, а ти си дремал.

Уважаеми уважаващ народа, Моля, бъди така уважителен и към българския език и се научи да пишеш правилно.

За какво да ти връща парите? Че не ти е изпял 2 песни накрая? Че показа уважение към българите със знамето, колата и жестовете? Много си зле, брато! Много! И спри да пишеш под различни никове, смешно е! А и правописа ти е МНОГО зле!

Как си, Оваженият?

Аз искам само да отбележя, че звукът горе на трибуните беше ужасен и се наложи да слезнем до терена. За сравнение на концерта на DM два дена по-рано нямаше такъв проблем.

jezoff

Аз бях на терена тогава и според мен там беше ужасно. Истината е, че това не са концертни зали с контролирана акустика и съответно не може да се догоди еднакво добър звук и горе и долу... или поне не е лесно ;-)

Звукът беше доста зле, факт! Инак 6+ за сцената!

Mustaine, къде се изгуби, братле? Уж "мека" група, а на моменти яка жица вкараха ;-)

И Джон е човек- не е възможно всеки път да е в блестяща форма... Като имаш пред вид и неприятностите му напоследък... Това с Ричи му дойде като капак.

Напротив, концерта на живо е предимно да гледаш шоуто, и да усетиш атмосферата. слушането е едва на трето място. Ако ти е само за слушането, пусни мр3-ката и не мрънкай.

Концерта беше невероятен!Бон Джоуви беше УНИКАЛЕН!!!Макар концерта да нямаше грандиозен край беше УНИКАЛНО!!!За тези ,които ще почнат до оплюват - помислете "малко" ,да си на 51 години и рок певец, както и да си се занимавал с музика толкова ДЪЛГО време никак не е лесно!!!!!!

kokobrais

Възрастта не е оправдание щом плащаш скъпи билети.... е ако беше вход свободен ок. Щом прибираш луди пари трябва да даваш достатъчно на публиката.

Ти какво още искаш да ти даде Бон Джоуви?

От достатъчно разстояние поразително прилича на родната звезда Къцока.

Да! Удивително!

АБЕ ЮЛИАНЕ ТОЛКОВА СИ ЗЛОБЕН ЧЕ АКО БЕШЕ НАИСТИНА ДАРОВИТ ЩЕШЕ ДА ПЕЕШ ПОНЕ В НЯКОЯ МАЛКА ОПЕРЕТНА СЦЕНА НА ЗАПАД! ГОЛЯМ К----К ЗЛОБА И ЗАВИСТНИК!

просто те е яд, че не ти си се сетил пръв на кого е двойник Джон Бон Къци. Даже и фарвете на кадилака наподобяваха, сякаш на шега с нашия даровит бард и водещ, колела на късмета...

А ти на гъсока!

И пак се появяват мрънкачи - непушачи...Нали на закрито не се пуши?! Какъв е проблема с пушенето на открито? Подадеш пръст, да ти налапа ръката. Преди 10 години, като се пушеше навсякъде нямаше лигльовци да има се чуват мрънканията!

Непушачите да дадат по 900 лири и да ходят в Рояр Албърт Хал.

Да се чете РояЛ.

Ами има си закон, който ЗАБРАНЯВА пушенето на такива места. Но когато си мърда - кво ти пука за околните и законите, нали???

фак ю бе маймун! Ходи в Лапландия, ако не ти се пуши!!!

Хехе, ами по тази логика значи не трябва да имаш нищо против ако някой с газове, като тези в рекламите, яко ти пърди през целия концерт.... Ами какво да прави човека, платил си е, пък и е на открито...човещинка е!

С този си коментар си направил нещо повече ... Пфу!

ахахаххаа!!!! много ме разсмя тоя коментар!! :))) не знам защо...

На който не му е харесал концерта,да се оплаче на арменския поп.Айде у лево!

... концерта е за да слушаш, как някой пее, а не за да гледаш сцена ... а като не можеш да пееш правиш хунава сцена и се надяваш баламите да я зяпат, вместо да те слушат.

На следващ концерт,моля некултурниците ,които пушиха да не ни принуждават да им търпим миризмите. Виждате и въздуха ни колко е мръсен ,така че се съобразявайте. Селин Дион,Арета Франклин и Марая Кери ,докато пеят в зала е забранено да има включени климатици,защото влияе на гласа им.

Ходи тогава тях да ги слушаш, а нас, некултурниците, ни остави на мира!!

Кръстиха така колата !

Не съм бил на концерта,но не е задължително,за да се убеди човек,че Jovi са един не лош естраден оркестър и нищо повече.

Естрада се е наричала поп музиката от 60-те. Бон Джоуви си е класика в рока, но не хард.

разбираш и ти от естрада ..

Като не си бил,недей да говориш!

Шоу от голям калибър.Все пак Джон е на 50 и кусур години.Какви са тези работи...трябвало да пеят 3 часа...хора недейте така.......това е трудна за свирене и пеене музика.На тази възраст да пееш пред 50 000. Човека си е майсторство.Още на runawy се видя,че има проблем.Проблемъ е че го няма Самбора.Той е гарант за романтичния ореол на бандата.....китарната част не се справя...онзи си има собствен стил,чар и сила на пеене...той е писал песните с Джон,тези са наемници..няма я магията

Джоуи ДеМайо , да не би да беше по-млад като пя 3 часа в Каварна?

Само за протокола. Не Джоуи, а Ерик Адамс, и не 3, а 5 часа. Иначе си прав. :)

От кемтрейлс-а му е алергията :-))))))

Така, така... От столетия, щом се запролети и цъфнат полените и дърветата се юрнат да се размножават, кемтрейлсовете венага излизат и започват да пръскат. Това го правят господарите на света още от времената на Древен Египет! Даже тополите са рептилски ГМО-насаждения, внедрени на земята, за да ни облъчват с кемтрейлс всяка пролет и да ни държат под контрола на антихистамините.

Той може и алергия към цигарите да има. А както се пуши на стадиона, нищо чудно да му са се подлютили очите.

Ъхъ... Щото ако не се е пушело на стадиона е можело да ти пее до сутринта защото си убав.

Не знаех че официално е ясно че страда от сенна хрема.В такъв случай, още повече ми се издига в очите,пак много издържа.Имам много познати с такова нещо...това е отвратително,тези хора като ги хване просто за нищо не могат да мислят.Усилието е било огромно...Дарбата си е дарба,нема спирка...

Когато решат да идват пак, трябва да изчакат тополите да преминат, защото наистина е нещо страшно, аз не мога да изляза за 5 минути без да ме засърбят очите и да се разкихам и то при положение, че нямам алергия.

НЕ забравяйте, че концерта беше за феновете, които да се насладят на удоволствието да попеят с любимата група, а НЕ беше за самоизживяващи се, като жури, за чиито оценки на никой не му пука.

Евала, много точно казано! Концерта беше жесток и публиката се забавляваше максимално!

link това е положението, хора, и джон е човек

Концертът беше добър, но под моите очаквания. Хубава сцена, но някак нямаше живец. Хората гледаха тъпо на 90% от песните. Можеше и повече, because they can. Ама айде.. Big 4, AC/DC, Rammstein бяха по-яки!

Само олигофренясал човек може да слага на една везна Бон Джоуви и Рамщайн! Той не е от вчера на сцената и стила му е добре известен на всички. Ако някой очаква твърд рок от Бон Джоуви, значи не знае какво иска. И съответно няма място на концерта. Който беше страхотен за онези "10%', които знаеха на концерт на кого са отишли!

ГОЛЕМ Е

Благодаря на ДИР-а, че оправи текста и коригира кое и защо е кръстено София. Колкото за концерта - убеден съм, че ще дойдат пак в пълен състав (с Ричи) и ще се реваншират. Видяха, че сме страхотна публика и ги обичаме!

От години твърдя, че въздуха в София е от.вр.ати.тел.ен, но.....по-лесно е да ла.па.ш мухи.

Стига сте мрънкали, стига сте се оплаквали, стига дребнавости! СТРАХОТЕН BON JOVI, невероятна сцена! За мен беше чест и удоволствие да бъда там!

Просто престоя на групата в България беше 6 часа.Смятайте кога кацна и кога е трябвало да излети...

Хора концерта беше на ниво.Групата свиреше видимо с удоволствие,а не претупваше нещата.Познавам човек от организацията,който ми сподели,че е трябвало да свири 2 часа.Когато Джон се оплака бяха минали 2 часа и 15 мин така че не се оплаквайте.Да речем,че не го завърши с представяне на групата под бурни овации ,но това е.Ако този концерт не е бил хубав не знам какво да кажа за Скорпионс.Трагедия!Мога да адмирирам Браян Джонсън,който е доста по-възрастен от Джон и с AC/DC пя уникално и "изкърти "публиката.

Пеко, започнаха в 8.50 и завършиха в 10 45, ти сметни колко е продължил концерта. Ако и останалата ти информация е толкова достоверна.....

Хайде без спекулации! Като не ви харесва, какво търсите там!

Страхотни Бон Джови, много добър концерт!

Хората изминали стотици километра да го видят, платили стотици лева за блет и транспорт а на него му се разтекли сополките ... Лигльо!

Лигльото си ти! Да не очакваш да е извънземен. Човек е все пак!

Дано не си лекар с такова писане...

Добре, какъв е тоя пуст български късмет! Не съм била на концерта, но ми е жал за хилядите фенове и хора, дали сума ти пари да видят любимеца си на живо, а той да получи алергия... 2 часа нищо не е за звезда от неговия калибър... Как пък все в нашата бедна държавица ще се случи нещо подобно. Нямам думи.

Само да напомня, че Ред Хот пяха по-малко от час и половина без алергии и никой нищо не казва! А тук хората се раздадоха и не изпяха само 2-3 песни накрая!

Концерта беше предиден за да часа и чоека си ги изпя раздаайки се, уважавайки публиката, и въпреки алергията направи финал. Това, че не успя да излезе на бис, не значи, че не е имало концерт, че не е бил страхотен, че някой нямал късмет. Парите си струваха и затова което беше! И не съжалявайте хора, които са щастливи и доволни. Съжалявайте себе си, че неможе да видите нещо хубаво в живота.